Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παύση Γυρισμάτων! - Μέλος του Set είχε Σοβαρό Ατύχημα! *UPDATE* Λεπτομέρειες για το ατύχημα.



Μας προειδοποίησαν πως η 4η σεζόν θα είναι πιο επικίνδυνη από την 3η, αλλά δεν περιμέναμε αυτό να συμπεριλαμβάνει και τα μέλη της παραγωγής.
Δυστυχώς, το AMC επιβεβαίωσε στο 11Alive News (τοπικό κανάλι της Georgia) πως την Παρασκευή μέλος της παραγωγής τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και έπρεπε να μεταφερθεί αεροπορικός στο νοσοκομείο της Atlanta. Δεν ξεκαθάρισαν ποιος είναι αυτός που τραυματίστηκε και πως συνέβει, αλλά ο εκπρόσωπος του AMC είπε στις ειδήσεις του καναλιού πως ο τραυματισμός δεν ήταν απειλητικός για την ζωή του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα.

Το ατύχημα ανάγκασε να σταματήσουν προσωρινά τα γυρίσματα της σειράς, ο εκπρόσωπος είπε πως από την Τρίτη συνεχίζονται κανονικά και η καθυστέρηση αυτή δεν θα επηρεάσει την ερχόμενη σεζόν.

Εφόσον το εν λόγο πρόσωπο είναι καλά στην υγεία του, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία το πόσο μπορεί να επηρεαστεί η σειρά. Να ευχηθούμε περαστικά, να μην ήταν τίποτα το σοβαρό και οι τραυματισμοί να παραμείνουν μόνο τηλεοπτικά.

Update - Λεπτομέρειες για το ατύχημα δόθηκαν από την εφημερίδα Associated Press. Ο 20χρονος ηθοποιός, Garrett Zane Orr, υποδυόταν τον walker όταν χτυπήθηκε από στρατιωτικό όχημα, στο οποίο τα φρένα παρουσίασαν βλάβη. Το 2,5 τόνων φορτηγάκι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέρασε πάνω από το στομάχι και τους γοφούς του. Όπως είπαμε και παραπάνω, ευτυχώς δεν κινδύνεψε η ζωή του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τρεις μέρες μετά. Ήταν τυχερός καθώς δεν τραυματίστηκε κάποιο ζωτικό όργανο και μέχρι να έρθει να τον παραλάβει το ασθενοφόρο τον φρόντισαν οι ιατροί της παραγωγής.

Στο video παρακάτω είναι η συνομιλία με τον 911 (το αντίστοιχο 166).







Όταν πια έγινε γνωστή η ιστορία ο ηθοποιός δημοσίευσε στο twitter αυτή την φωτογραφία γράφοντας:

"Η πανέμορφη Lauren Cohan ήρθε να με επισκεφθεί την Κυριακή στο νοσοκομείο. Τόσο καλόκαρδη και καλός άνθρωπος."





Άντε, σιδερένιος!







Πηγές: ComicBook.com, Wetpaint, International Business Times, ComicBook.com, Wetpaint.

3 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχα, ωραία φωτογραφία... η φάτσα του δεν ταιριάζει για "σοβαρό ατύχημα"... βέβαια υπάρχει και η θεωρία που λέει ότι η Lauren Cohan όλα τα γιατρεύει ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το που είδε την Lauren Cohan περδίκι θα έγινε... ε την μέρα που τον επισκέφθηκε πήρε εξιτήριο... Βέβαια τι να κάνει κι αυτός... στους γοφούς λέει τον πάτησε... πάει η οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai poios den tha giatreuotan an eixe dipla tou thn Lauren Cohan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή