Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Vincent Martella από το 'Phineas and Ferb' στο The Walking Dead


Η φωνή του Φινέα από την παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney "Φινέας και Φερμπ" θα βρεθεί στο cast στην 4η σεζόν του The Walking Dead. Αλλά ποιον θα υποδυθεί ο Vincent Martella; Τον ζομποΦινέα;

Ο χαρακτήρας του ονομάζεται Patrick και είναι μεταξύ των διαφόρων επιζώντων που ζουν στην Φυλακή και συνεισφέρει στην δημιουργία της νέας αυτής κοινότητας. "Είναι γύρω στην ηλικία του Carl," εξηγεί ο Martella. "Είναι λίγο μεγαλύτερος. Είναι ένας από τους καινούργιους με τον οποίο ο Carl έρχεται λίγο πιο κοντά. Ο Carl δεν είχε κανέναν κοντά στην ηλικία του, έτσι τώρα μπορείτε να δείτε κατά κάποιον τρόπο τις σχέσεις που δημιουργεί ο Carl με ανθρώπους της ηλικίας του και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που φέρνει ο Patrick στην σειρά." 


Φωτογραφία από το extended Sneak Peek

Για τον Martella, το να κλείσει τον ρόλο (όσο διαρκέσει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε μια σειρά όπως το The Walking Dead) ήταν τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική επιτυχία. "Ήμουν πραγματικά τεράστιος fan του The Walking Dead", λέει. "Το βλέπω από την πρεμιέρα. Είναι τέλειο για μένα να είμαι μέρος της σειράς στην οποία είμαι τεράστιος fan, γιατί δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση, όπως κάθε εβδομάδα. Αλλά αυτή είναι μία από αυτές της σειρές, άρα είμαι πολύ τυχερός."

Και θα νιώθει ακόμα πιο τυχερός αν καταφέρει να βγάλει την σεζόν ζωντανός. Εσείς πως τον κόβετε; Λέτε να την βγάλει;


1 σχόλιο:

  1. Εδώ έζησε η beth αυτός δν θα τα καταφέρει???Εξάλλου πρέπει να υπάρχει κ κάποιος να παίζει μπάλα με τον carl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή