Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

19 Μυστήρια του The Walking Dead Καταρρίπτονται από το Cast

Όλοι μας έχουμε ερωτήματα για το The Walking Dead. Ευτυχώς για 'μας μερικοί από τους πρωταγωνιστές μας δίνουν τις απαντήσεις.
Το BuzzFeed έκατσε με τους Norman Reedus (Daryl), Andrew Lincoln (Rick), Steven Yeun (Glenn) και Danai Gurira (Michonne) με σκοπό να διαλευκάνουν μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια που εμφανίζονται κατά την διάρκεια μιας αποκάλυψης των ζόμπι. Όπως, πως διατηρείς τόσο καλή στοματική υγιεινοί όταν παντού καραδοκούν Walkers; Γιατί ο Rick κοιτάζει τόσο συχνά με λάγνο βλέμμα την κάμερα; Δείτε τι απαντούν!


1. Ποιος κουρεύει το γκαζόν έξω από την φυλακή;

Andrew Lincoln: Υπάρχει ένας ζόμποφυλακισμένος-κουρευτής του γκαζόν. Ποιος άλλος νομίζετε πως είναι; Δεν τον έχετε δει στο προσκήνιο;

Steven Yeun: Ω Θεέ μου, πρέπει να το φτιάξουμε αυτό. Δεν ξέρω, ίσως να το τρώνε οι walkers. Χρειάζονται λίγο πράσινο. Χρειάζονται υδατάνθρακες.

Norman Reedus: Ίσως ο ιός να είναι και στο γρασίδι. Όταν κάνουμε γυρίσματα σε μια περιοχή ή πόλη ή οπουδήποτε έχουμε πινακίδες που γράφουν "Σας παρακαλούμε μην κουρεύεται το γκαζόν."


2. Πως κάποιος διατηρεί καλοσχηματισμένα γένια όταν παντού γύρω του υπάρχουν walkers; (Και γιατί ο Glenn δεν αφήνει καθόλου μούσια;) 


NR: Αυτά είναι μούσια 6 μηνών. Οπότε αν ξυρίσω αυτά δεν θα έχουν ξαναβγεί μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Αυτή είναι γενειάδα ενός 14χρονου.

SY: Δεν με αφήνουν (να έχω γένια)! Δεν θα με αφήσουν να το κάνω. Πηγαίνω, με ότι μπορώ να έχω, και μου λένε όχι, επειδή μάλλον μοιάζει αηδιαστικό. Μοιάζει ινώδες και νομίζω κανείς δεν το θέλει αυτό.

AL: Νομίζω εκπαιδεύτηκα στην Steven Yuen Σχολή για Γενειάδες. Έτσι, βασικά φτάνουν σε ένα σημείο που απλά σταματάνε να μεγαλώνουν, ή μεγαλώνουν ελάχιστα. Άρα ο Steven Yeun με εκπαίδευσε.


3. Γιατί ο Rick κοιτάζει τόσο συχνά την κάμερα με λάγνο βλέμμα;

AL: Είναι μία τεχνική που έμαθα στην 3η χρονιά μου στην δραματική σχολή. Ήταν δευτερεύον και ονομάζεται Eye Fucking. Οπότε ναι, έχτισα μια σταθερή καριέρα με το Eye Fucking.


4. Πόσα αμάνικα μπλουζάκια έχει ο Daryl;

NR: Μέχρι τώρα είναι τρία. Περίπου φοράω τα ίδια ρούχα από την πρώτη σεζόν. Νομίζω αυτό είναι κάτι δικό του. Η βαλλίστρα είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να κίνησε, πρέπει να τραβάς και να ρίχνεις - που ήταν το ίδιο σκεπτικό και με το πάντσο, κίνησε εύκολα φορώντας το. Και μπορείς να το τυλίξεις και να το χρησιμοποιήσεις ως κουβέρτα ή μαξιλάρι. Προσπάθησα να φορέσω το πάντσο στην 2η σεζόν και η αντίδρασή τους ήταν "Μπα..". Το σκεπτικό ήταν πως βρήκα ένα σκέπασμα αλόγου, του άνοιξα μια τρύπα και το φόρεσα. Όσο για τα μανίκια, αυτή είναι η αύρα του, το οποίο είναι χάλια γιατί πρέπει συνεχώς να κάνω βάρη για να ταιριάξει με τους μύες.


5. Πως διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή κατά την διάρκεια μιας αποκάλυψης των ζόμπι;

SY: Μα με την δίαιτα που κάνουμε προλαβαίνουν τα δόντια μας να σαπίσουν; Θα πω αυτό - δεν έχουμε ζαχαρώδη φαγητά.

AL: Οδοντόκρεμα. Υπάρχει μια ατάκα σε αυτήν την σεζόν "Να πλύνεις τα δόντια σου Carl." Είναι η αγαπημένη μου.

Danai Gurira: Ή έχουν;! Νομίζω πως απλά μας έχετε συνηθίσει. Και υπάρχουν πράγματι πολλά αποθηκευμένα πράγματα στη φυλακή. Γι 'αυτό κι η φυλακή ήταν ένα τεράστοιο εύρημα, επειδή είναι εφοδιασμένη. Νομίζω ότι υπάρχουν επίσης πολλές φυσικές θεραπείες - όπως φύλλα μέντας και φλοιός για μάσημα.


6. Φασώθηκε ποτέ η Andrea με την Michonne;

DG: Όχι, όχι, όχι. Δεν έγινε αυτό.

Αν δεν φασώθηκε ποτέ η Andrea με την Michonne, τότε που είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι;

SY: Πιστεύω πως είναι παντού. Απλά δεν χρειάζεται να το πουν. Απλά τους αποδεχόμαστε όλους για αυτό που είναι.


7. Τι συνέβει στο καπέλο του Glenn;

SY: Ακόμα εκεί είναι. Είναι περισσότερο μια συμβολική πράξη για το ότι ο Glenn ωρίμασε. Και αυτό το καπέλο είναι ακόμα εκεί και ο Glenn υπάρχει ακόμα, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία ανησυχούμε τώρα.


8. Αν τα ζόμπι προσελκύονται από δυνατούς ήχους, τότε γιατί ο Daryl οδηγάει μηχανή;

NR: Είναι καλή στα καύσιμα. Μπορείς να ξεφύγεις γρήγορα. Οδηγεί σόλο. Δεν χρειάζεται να οδηγάει με κάποιον. Απλά δεν τον νοιάζει. Είναι ένα σύμβολο, είναι η μηχανή του αδερφού του - δεν πρόκειται να την παρατήσει.


9. Πως παραμένουν τα αμάξια τόσο καθαρά;

SY: Είναι ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που λειτουργεί ακόμα - είναι ένα crossover στο Breaking Bad.

AL: Δεν το κάνουμε εμείς! Προσπαθούμε να σαραβαλιάσουμε αυτά τα αυτοκίνητα, πιστέψτε με!


10. Θα φασωθεί ποτέ η Carol με τον Daryl;

NR: Μόλις γίνει αυτό έγινε, καταλάβατε; Όλες οι μικρές αδέξιες στιγμές μεταξύ αγοριών και κοριτσιών, όταν υπάρχει κάτι και το να μην υπάρχει κάτι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να παίζεις από το να την στριμώχνεις σε ένα δέντρο στο φως του φεγγαριού, και μετά αυτό έγινε. Δεν νομίζω πως τα συναισθήματά του είναι αρκετά σταθερά, έτσι ώστε να νοιάζεται για αυτήν με αυτό τον τρόπο ή να νοιάζεται η ίδια.

SY: Υπάρχει ακόμα ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. “Never say never.” —Justin Bieber.


11. Πως και δεν έχουν ξεμείνει ακόμα από πυρομαχικά;

AL: Βρήκαμε πολλά πυρομαχικά στους τάφους την προηγούμενη σεζόν. Επίσης, πηγαίνουμε για ανιχνεύσεις, οπότε εκεί βρίσκουμε πράγματα και τα φέρνουμε.


12. Πως γίνεται και τα μαλλιά του Daryl παραμένουν καλοχτενισμένα ενώ του επιτίθενται ζόμπι;

NR: "Δεν είναι τελείως καλοφτιαγμένα," γελάει, "Απλά τα αφήνω να μεγαλώσουν. Πηγαίνω για το άγριο ζωώδες look. Θέλω να βρω χρόνο και απλά να πάρω ένα μαχαίρι και να κάνω μπαλώματα στα μαλλιά μου, απλά να τρελαθώ. Δεν τα κουρεύω - έτσι πάνε μόνα τους."


13. Για ποιον λόγο ακριβώς είναι η Michonne τόσο, μα τόσο σιωπηλή;

DG: Ο καθένας σε αυτό το πλαίσιο είναι προϊόν των τραυμάτων τους. Το τραύμα της Michonne συνδέεται σίγουρα με τα λόγια της και την επικοινωνία της, και αυτό την άφησε σε ένα μέρος όπου δεν θέλει να συζητήσει το τραύμα της. Πάντα ήθελε να έχει μια πιο ισχυρή θέση σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν ήταν, και ανακάλυψε πως η επικοινωνία εξασθενεί την θέση της. Έτσι όσο το λιγότερο συνομιλεί, τόσο λιγότερα αποκαλύπτει, και τόσο περισσότερο μαθαίνει από άλλους. Επειδή πολλοί άνθρωποι δεν το αντέχουν αυτό, και χρειάζεται να μιλήσουν, και έτσι παίρνεις το πάνω χέρι. Και νομίζω πως αυτό είναι ένα μέρος της στρατηγικής της.


14. Πως γίνεται και ο Glenn είναι ακόμα ζωντανός, και γιατί τον βάζουν συνέχεια σε κίνδυνο;

SY: Δεν έχω ιδέα. Τρώει τόσο σκατό! Αλλά το ηχηρό πράγμα για τον Glenn είναι η ανθεκτικότητά του. Έτσι, έχει καρδιά και σθένος.


15. Πως έγινε ο Daryl τόσο φοβερός με τα παρατσούκλια;

NR: Νομίζω έβλεπε πολύ τηλεόραση ως παιδί. Είναι ένας από αυτούς τους γρήγορα σκεπτόμενους τύπους. Είναι σιωπηλός έως ότου πει κάτι, και είναι ιδιαίτερα καλός στο να σε κατατροπώσει όταν είναι θυμωμένος μαζί σου.Σε τρομάζει και όλα είναι μια χαρά, αλλά έχει αυτή την επίδραση του σκορπιού που πρέπει να σε πατήσει κάτω. Ξέρει πώς να το κάνει. Νομίζω πως αυτό είναι παράγωγο του ότι μεγάλωσε με έναν μαλάκα αδελφό, τα αδέρφια σε γενικές γραμμές είναι γρήγορη μεταξύ τους.


16. Εμπεριέχει καθόλου αλήθεια η θεωρία που λέει πως το Toy Story και το The Walking Dead έχουν την ίδια πλοκή;

SY: Άκουσα κάτι σαν αυτό, ότι ο Governor είναι ο μοβ αρκούδος; Βασικά, ο ίδιος ο Robert Kirkman είχε πει πως ολόκληρο το The Walking Dead βασίζεται στο Toy Story. Όχι, δεν το έχει πει. Δεν έχω ιδέα. Ποιος είναι ο Glenn από το Toy Story; Είναι ο κύριος Πατάτας, επειδή έχει μια κυρία Πατάτα;

NR: Εγώ μπορώ να είμαι ο δεινόσαυρος; Ε ναι!


17. Η Michonne είναι cat lady;

DG: Αυτή είναι cat lady, εγώ όχι. Εμένα μου αρέσουν τα σκυλιά, αυτή είναι των γατιών. Οι γάτες τα κρατάνε για τον εαυτό τους, τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους, δεν προσπαθούν να σε ευχαριστήσουν - αυτό είναι η Michonne.

Που βρίσκεται αυτό το γατίσιο αγαλματάκι;

DG: Είναι στο κελί μου!


18. Ο Daryl μοιάζει να είναι ο απόλυτος badass, αλλά υπήρχε ποτέ κάποια στιγμή που να φοβήθηκε πραγματικά;

NR: Η σκηνή της αρένας με τον Merle. Προσπάθησα να παίξω σαν να πήγαινα προς την εκτέλεσή μου. Είναι ένας ατρόμητος άντρας, αλλά είναι πάντα τα μικρότερα σκυλιά που γαβγίζουν δυνατότερα. Πάντα αγωνιζόταν, γιατί πάντα ήταν αντιμέτωπος με κάτι. Πάντα έπρεπε να παλέψει. Το πόσο χαμηλά θα είχα τον εαυτό μου και το πόσο περισσότερο θα τρόμαζα τον εαυτό μου, τόσο περισσότερο έχει να κάνει με τον αδελφό μου και εμένα. Αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά αυτή τη σκηνή, ιδιαίτερα όταν ο Governor φωνάζει όλα αυτά τα πράγματα και είναι badass. Όταν ο Governor μου βγάζει την κουκούλα εγώ περίπου πάω προς το μέρος του για να προφυλαχτώ γιατί βλέπω τον αδερφό μου, και έχει να κάνει περισσότερο με αυτό. "Επιτέλους σε βρίσκω, και πρόκειται να πεθάνουμε, και κοίτα σε τι μπελάδες με έβαλες."


19. Πότε έγινε ο Hershel o Άι Βασίλης;

SY: Από τότε που γεννήθηκε. Από πάντα προοριζόταν να γίνει ο Άι Βασίλης.

AL: Στις διακοπές του ξεκίνησε να κάνει τον Άι Βασίλη στο Λος Άντζελες σε ένα κεντρικό εμπορικό κέντρο. Κάθισα στα πόδια του πολλές φορές, και ο Norman ντύθηκε ως ένας από τους μικρούς βοηθούς του. Θα το πάνε περιοδεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου