Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

The Walkers' News: Αχ! Αυτή η Πρεμιέρα



1) Από την εκπομπή TMZ τσάκωσαν τον Andrew Linkoln στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και τον ρώτησαν αν μια Ζομπο-αποκάλυψη είναι πιθανή;


2) Όπως είπαμε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης της σειράς έχοντας 16,1 εκατομμύρια τηλεθεατές και από αυτούς τα 10,4 εκ. ήταν ηλικίας 18-49, μετά από αυτή την τηλεθέαση το The Walking Dead έγινε το #1 τηλεοπτικό γεγονός στο νεανικό κοινό καθώς ξεπέρασε ακόμα και το NFL (εθνικό πρωτάθλημα αμερικάνικου football). Ο πρόεδρος του AMC, Charlie Collier, είπε για αυτό:
"Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω τους fans που καλωσόρισαν τον The Walking Dead για την 4η σεζόν του με το υψηλότερο σε τηλεθέαση επεισόδιο στην ιστορία της σειράς. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν περισσότερο υπερήφανοι για αυτή την σειρά και για αυτούς, και από τις δύο πλευρές της κάμερας, που δουλεύουν τόσο σκληρά για να δώσουν ζωή σε αυτή την ιστορία χαρακτήρων, ηγεσίας και επιβίωσης. Ξεκινάει από τον δημιουργό της σειράς, σεναριογράφο και παραγωγό Robert Kirkman, τον showrunner και παραγωγό Scott Gimple και τον σκηνοθέτη του επεισοδίου (επίσης τον άνθρωπο πίσω από το make-up) και παραγωγό Greg Nicotero, τους υπόλοιπους παραγωγούς και ένα εξαιρετικό cast και συνεργείο που κάθε μέρα δίνουν όλο τους τον εαυτό. Έτσι ξεκάθαρα, χάρη σ' αυτούς, οι πεθαμένοι ποτέ δεν ήταν πιο ζωντανοί."


3) Η Joanna Lumley, γνωστή ως Patsy από την βρετανική κωμική σειρά "Absolutely Fabulous" πρόσφατα έκανε κάποιες διαφημίσεις για το Sky on Demand του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου υποδύθηκε χαρακτήρες από το Game of Thrones και το The Walking Dead.



4) Η φωτογράφηση της Danai Gurrira για το Οκτωβριανό τεύχος του περιοδικού Instyle.








5) Συνεχίσουμε με μόδα και την φωτογράφηση του Norman Reedus για το περιοδικό GQ.



Επίσης έκανε ένα video όπου μας λέει τι χρειάζεται για να επιβιώσει σε μια αποκάλυψη των ζόμπι.

6) Έλα,άντε και λίγο Andrew Lincoln από το περιοδικό Esquire της Κολομβίας.



7) O Steven Yuen ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Conan O' Brien και μίλησαν για τα σχέδιά τους σε περίπτωση αποκάλυψης, την επίθεση που δέχτηκε στον καβάλο από τσιμπούρι και την ντροπή που νιώθει για τις μικροσκοπικές του ρώγες.







8) Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε πως και τα ελληνικά media δεν έμειναν ανεπηρέαστα από την επιτυχία του The Walking Dead. Το μοναδικό, καθημερινό, αληθινό Oneman έχει αποκλειστική συνέντευξη με την Lauren Cohan αλλά και τον Andrew Lincoln! (κλικάρετε στους συνδέσμους για να τις διαβάσετε). Και το Νeolaia.gr είχα άρθρο για το The Walking Dead.


9) Επίσης ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα για την σειρά είχε και το blog Koalakia.
 Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2010 με το επεισόδιο – πιλότο σε πειραματική βάση και με 6 επεισόδια να έχουν προγραμματιστεί για τον πρώτο κύκλο από την καλωδιακή τηλεόραση AMC. Χωρίς πολλά λόγια, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 ξεκίνησε η 4η σαιζόν που θα έχει 16 επεισόδια. Σύνολο επεισοδίων για τα 4 χρόνια 51. Καθόλου άσχημα για μια σειρά πρόκληση με υψηλές απαιτήσεις που όμως κέρδισε το στοίχημα. Απόδειξη οι τηλεθεάσεις όλα αυτά τα χρόνια.
Διαβάστε την συνέχεια...


10) Αυτά είναι τα αγάλματα για τα οποία μιλούσε ο Rick με την "φίλη" του στην πρεμιέρα. Μμμμμ καταπληκτικό!


11) Αυτό είναι το τραγούδι που άκουγε ο Rick από τα ακουστικά στην αρχή του 4x01...



12) Ήρθε η στιγμή που θα πέσουν οι μάσκες.... Ένα "ρεαλιστικό" trailer του The Walking Dead από τους Screen Junkies...



Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στο The Spoiler Zone

Ξεκινάμε με το γνωστό "Οι αναγνώστες ρωτούν, τα περιοδικά απαντούν."

1) Justin στο E! Online: H πρεμιέρα του The Walking Dead ήταν παραδόξως συνταρακτική, διότι φαίνεται πως η ζωή στην φυλακή είναι αρκετά καλή. Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει ένα ζόμπι ανάμεσά τους. Άρα τι ακολουθεί;
Όπως ίσως μαντέψατε, τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα από εδώ και πέρα. Ο δημιουργός Robert Kirkman επιβεβαίωσε τους φόβους μας όταν συνομιλήσαμε μαζί του για την 4η σεζόν. "Κλιμακώνεται, υποθέτω σε κάποιο συγκεκριμένο βαθμό, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή οι ​​χαρακτήρες κινούνται όλο και πιο μακριά από τον πολιτισμό, και πρόκειται να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν όλο και πιο επικίνδυνους ανθρώπους", μας λέει. "Αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο σκληρή. Αλλά είναι ένας βίαιος κόσμος και πρέπει να τον απεικονίσουμε ρεαλιστικά διαφορετικά ο κόσμος δεν θα χάψει αυτή την ιστορία. Και για αυτό οι άνθρωποι πρέπει να πεθαίνουν, όπως λέω πάντα. Και πρέπει να πεθάνουν με φρικτές τρόπους, πρόκειται να είναι αρκετά φρικιαστικό ορισμένες φορές, αλλά έχει πάντα να κάνει με τον πυρήνα του χαρακτήρα. Όσο διατηρούμε την ανθρωπιά στην σειρά δεν αισθάνομαι πως χάνουμε τον δρόμο μας."

2) Ένα συνδυασμένο promo για το The Walking Dead και το American Horror Story: Coven από το Fox LA!



3) Travis στο TV|Line: Αποκαλύψτε μου κάτι σχετικά με το The Walking Dead!
Η Mid-Season πρεμιέρα θα είναι ένα σημαντικό επεισόδιο για τον Chandler Riggs, σύμφωνα με το τηλεοπτικό του πατέρα, τον Andrew Lincoln, "O Carl θα κάνει κάτι σε αυτήν την σεζόν..... Φίλε μου...", συνεχίζει γελώντας, "Το 9ο επεισόδιο είναι το δικό του επεισόδιο! Θα είναι τόσο cool!"


4) Και κλείνουμε με ακόμα ένα video από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν. Το video ανέβασε το SpoilerTV.

2 σχόλια: