Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μερικά στοιχεία για τα μυστήρια του 2ου επεισοδίου!

Ο showrunner Scott M. Gimple έδωσε κάποια στοιχεία για τα μυστήρια που δέσποζαν καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου "Ιnfected".
Συζητώντας για την ταυτότητα του σαμποτέρ που τάιζε τους walkers, που φαινομενικά προσπαθεί να οδηγήσει την "συμμορία" έξω από την φυλακή, είπε στο THR:


"Αυτό που φαίνεται πως θα μπορούσε να συμβαίνει, αυτό είναι που υποπτεύονται και οι ίδιοι. Θα δοκιμαστούν. Αυτό που αγαπώ είναι ότι βρίσκεις ασφάλεια σε αυτόν τον κόσμο. Βρίσκεις αυτούς τους τοίχους και μετά αυτοί οι τοίχοι πέφτουν να σε πλακώσουν. Τι στο διάολο κάνεις τότε;

(Μπορεί να είναι ο Bob;) ουδέν σχόλιο. Αλλά θα σας πω συμβαίνουν πράγματα στον Bob, κάτω από την επιφάνεια."

Όσο για το άλλο μεγάλο μυστήριο του επεισοδίου: Το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που έσυραν έξω τους αρρώστους, Karen και David, και τους έκαψαν, και ως επακόλουθο και την καρδιά του Tyreese, είπε ο Gimple:

"Αυτά ήταν τα δύο πιο άρρωστα άτομα που τέθηκαν μακριά από όλους τους άλλους. Γνωρίζουμε επίσης πως κάποια περίεργα και τρομακτικά πράγματα έχουν αρχίσει να συμβαίνουν εδώ στη φυλακή. Έτσι, έγινε επειδή ήταν άρρωστοι; Μήπως επειδή ήταν εύκολοι στόχοι, μακριά από τους υπόλοιπους; Μπορώ μόνο να κάνω υποθέσεις μαζί σας αν και γνωρίζω απόλυτα την απάντηση (γέλια)."



Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου