Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε ο Λοχίας Abraham Ford και ο Δρ. Eugene Porter

Μετά την εισαγωγή της Christian Serratos, η οποία θα ενσαρκώσει την Rosita Espinosa, βρέθηκαν οι άλλοι δύο ηθοποιοί που θα συμπληρώσουν την τριάδα που θα εισάγει μία νέα εποχή για το The Walking Dead.
Τα πρώτα νέα ήρθαν από το ComicCon της Νέας Υόρκης όπου ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός Michael Cudlitz θα υποδυθεί τον λοχία Abraham Ford (γνωστός από την σειρά Southland ως John Cooper).

Ο Robert Kirkman δήλωσε στο EW:
Επειδή είναι εκπληκτικός και ταιριάζει πολύ στον χαρακτήρα, ο Abraham είναι ένας μεγαλύτερος και από την ζωή χαρακτήρας, που εισέρχεται και ξεπερνά όλους τους άλλους. Είναι το είδος του τύπου που θα αναλάβει την ευθύνη και χρειαζόμαστε κάποιον σαν κι αυτόν, που να μπορεί να κρατήσει στάση απέναντι από τον Daryl Dixon και τον Rick Grimes. Αυτός ο τύπος να μπορέσει να σταθεί πλάι-πλάι με τον Tyreese και να είναι επιβλητικός και αυτό ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν και ο κύριος Cudlitz το αποδίδει αρκετά καλά.


Το TV|Line έχει μια αποκληστική πρώτη ματιά στον Abraham, με τον ηθοποιό να δηλώνει:
"Κρατούσα χαμηλό προφίλ γιατί ο Abraham έχει χαρακτηριστική εμφάνιση. Θα ήταν πολύ εύκολο για κάποιον να ενώσει τα κομμάτια, εφόσον με έβλεπα να τριγυρίζω στην περιοχή όπου γίνονται τα γυρίσματα. Έτσι έμενα στο ξενοδοχείο και δεν έκανα παρέα με κάποιο άλλο μέλος του cast. O Abraham είναι συναισθηματικά φορτισμένος και έχει μια αποστολή. Δεν υπάρχει εγγύηση για το πόσο πολύ ή λίγο θα παραμείνω στην σειρά, το οποίο είναι κάτι που βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον σε αυτήν την δουλειά, μιας και στο Southland ήμουν "κλειδωμένος" για τόσα χρόνια. Αλλά ο Abraham είναι ένα σημαντικό κομμάτι του comic, οπότε φαντάζομαι πως ακόμα κι αν είναι μικρό στην σειρά, θα είναι λαμπρό.


Τον ρόλο του Δρ. Eugene Porter έχει αναλάβει ο Josh McDermitt.
Ο Showrunner και παραγωγός, Scott Gimple, δήλωσε στον The Hollywood Reporter: Θα πούμε μία εκδοχή από τους χαρακτήρων του comic Eugene, Abraham και Rosita, αυτό κάνουμε πάντα. Λατρεύω αυτούς τους χαρακτήρες στο κόμικ, βλέπουμε διαφορετικές γεύσεις αυτών των χαρακτήρων σε σχέση με αυτούς της σειράς. Ο Josh σου κόβει την ανάσα με την χαίτη (μαλλί λασπωτήρα), γεννήθηκε για να την φορέσει.


Παραπάνω στοιχεία για αυτούς τους χαρακτήρες (όπως το πότε θα εισαχθούν) δεν θα θέλαμε να σας αποκαλύψουμε γιατί θα σποιλεριαστίτε και δεν λέει.... Πάντως θα συμβούν πράγματα.... Φοβερά και Τρομερά πράγματα....


Άλλες Πηγές: ComicBook.com, TheWalkingDead.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου