Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σχολιασμός - 4x03 - Isolation

Όποιος παρακολούθησε το 3ο επεισόδιο της σεζόν, παρακάτω μπορεί να κάνει τα σχόλια του. Αργότερα θα προστεθεί και περιγραφή.


33 σχόλια:

  1. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο η Carol?? Πραγματικά τώρα.. νομίζει πως σταμάτησε τον Ιό με αυτόν τον τρόπο;;; αφού ήδη υπήρχαν και άλλοι άρρωστοι... άσε που είναι χειρότερος θάνατος και από το να σε δαγκώσει ζόμπι.. πραγματικά της αξίζει να φάει το ξύλο της ζωής της από τον Tyresse...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεοκλής χατζόπουλος29 Οκτωβρίου 2013 στις 6:05 μ.μ.

    giati h carol ta kanei ola ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύω ότι το έκανε η Carol, τουλάχιστον όχι μόνη της. Δεν είναι ικανή να σύρει 2 άτομα τόσα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για εμένα ήταν ενα μέτριο επεισόδιο ,το περίμενα με περισσότερο δράση, ελπίζω το επόμενο να με αποζημιώσει ! Όσο για την Carol , διχνει μια γυναίκα χωρίς αναστολές , σκληρή και παράλληλα τόσο ευάλωτη με τα όσα εχει περάσει στην σειρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα για να ειναι καλο ενα επεισοδιο ειδικα απο το walking dead δεν ειναι να εχει μονο δραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ καλο επεισοδιο για μενα και πιστευω και καποιος αλλος οπως αναφερει βοηθησε την carol στο επομενο θα μαθουμε αλλα το επεισοδιο ηταν πραγματικα τελειο για μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω οτι ειναι καλύτερο να βλέπεις περισσότερο δράση απο το να βλέπεις τον διάλογο δυο γυναικών με μια πόρτα ανάμεσα τους ! Δυο γυναικών που σε όλη την σειρά δεν ειναι και τόσο κοντά και ας ειναι αδερφές. Όπως και να εχει η σειρά ειναι πολυ καλή και όλοι θα θέλαμε τις δικές μας λεπτομεριες να εμπλουτίζουν την σειρά ! Γι'αυτο και γκρινιάζω λίγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σε όλους,προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα αρκετά καλό επεισόδιό,όχι όμως από τα καλύτερα...η Carol προφανώς οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη,ακριβώς επειδή νιώθει ότι είναι υπεύθυνη για πολλά από τα παιδιά της κοινότητας..μην ξεχνάμε ότι έχει χάσει την κόρη της...Αυτό το επεισόδιο τόνισε λίγο περισσότερο τον ψυχισμό του κάθε ήρωα κ πώς αυτός επηρεάζει τις πράξεις τους...Η μικρη κόρη του Χέρσελ που φροντίζει τη μικρη ''τσαμπουκαλού'',ο Hersel που προσπαθεί να ανακουφίσει τους αρρώστους,ο Rick που δεν μπορείνα μην νοιάζεται για όλους...αναμένουμε τη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έγινε πάλι ένας μικρός χαμος...περιμένουμε τα καλύτερα.Πολύ καλο επεισόδιο γενικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αρκετα καλο το επεισοδιο,μου αρεσε πολυ.Οσον αφορα την Carol νομιζω οτι εχει βοηθεια και απο αλλο ατομο,δυσκολα να μπορει αν κανει κατι τετοιο μονη της.......περιμενουμε το επομενο να δουμε,διοτι εχουμε και τα παιδια εκτος φυλακης Daryl και λοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άποψή μου... δεν βλέπω τον Tyresse να γυρνάει πίσω από την αποστολή. Η γενική αδυναμία ΟΛΩΝ, να κρατήσουν κάτι κρυφό, σημαίνει ότι αν επιστρέψει ο Tyresse, τότε αργά η γρήγορα θα "καθαρίσει" την Carol. Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να γίνεται. Άσε που έχει αρχίσει ο τύπος να μην την παλεύει (δείτε την σκηνή στο αυτοκίνητο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το θεμα τηε Καρολ συμφωνω απόλυτα με τα όσα γράφει η φιλη Μαρινα.Παρά πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα για την αμεσότητα που έδωσε την απάντηση στο Ρικ,αν είχατε προσέξει τη σκηνή του διαλόγου της με τον Tyresse μετά ρίχνει κάτω το βυτίο με το νερό στη ουσία εκεί προδίδει ότι έκανε τις πράξεις της.
    Αυτός που κλέβει το επεισόδιο για μενα είναι ο Hessel (Χεϊσελ) εξαιρετική ερμηνεία.
    Στα υπόλοιπα πολλές ανοικτές σκηνές η φωνή στο ραδιοφωνο,τι είναι και από που;
    Η γρίπη (είχα δει στο blog διάφορες πιθανές αρρωστειες,μοιάζει με φυματίωση αλλά 100% σίγουρος δεν είμαι και ούτε γιατρός ;)
    Κάτι άλλο που με κεντρισε ήταν η λαοθαλασσα των walkers (μαύρα τα μαντάτα).
    Αυτα αναμονή για την άλλη Δευτέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να πω την αλήθεια από τα μέσα του επεισοδίου και μετά το περίμενα ότι ήταν η Caroll. είμαι λίγο περίεργος για το πως τα κατάφερε να μεταφέρει δύο άτομα μόνη της έξω και να τα κάψει (αν το έκανε μόνη της). Πάντως γενικά, η σειρά έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή για τους πρωταγωνιστές. σκούρα τα πράγματα γι'αυτό άλλωστε και έχει τρελό ενδιαφέρον!!!

    Ψηφίστε τους 2 αγαπημένους σας ήρωες στο γκάλοπ του blog μου.

    http://koalakia.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνώ αλλά η σειρά μας έχει δείξει ότι δεν είναι μόνο η δράση που προσφέρει αλλά και κοινωνικό ως προς τους χαρακτήρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To εκανε επειδη νομιζε οτι με αυτον τον τροπο θα σταματησει την εξαπλωση αυτου του ιου, και καποις επρεπε να το κανει αργα ή γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θεοκλής χατζόπουλος29 Οκτωβρίου 2013 στις 10:13 μ.μ.

    logika h glen giati etsei arostise malon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εμένα πάλι το μόνο που μου έκανε εντύπωση σε όλο αυτό το επεισόδιο είναι πως είδα επιτέλους ζόμπι σε αποσύνθεση.... γιατί θα ξεχάσουμε και τους νόμους της φύσης... οι νεκροί λιώνουν... πολύ φυσιολογικό!!! Επιτέλους... !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πλήθος από ζόμπι το παρατήρησε κανένας; Μπορεί η πορεία τους να τους οδηγεί στην φυλακή! Απορώ πως δεν το σχολίασε κανένας! Για μένα τελείως μέτριο επεισόδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραία.. δηλαδή τώρα μου λες ότι πρέπει να βάλει φωτιά στον γκλεν, στο μικρό κοριτσάκι που είχε ευθύνη αφού πέθανε ο πατέρας του και στον γιατρό Σ που είναι άρρωστοι για να σταματήσει την εξάπλωση ενώ υπάρχουν άλλοι και θα υπάρχουν κι άλλοι... να δούμε με τι καρδιά θα το κάνει αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μένα αυτό μου φάνηκε περίεργο... οπότε λογικά θα είχε κι άλλον μαζί της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν θυμάσαι ότι πριν πάνε συζήταγαν για τον δρόμο και λέγανε ότι είναι πολύ μακριά.. τότε νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις πως δεν γίνεται να έρθουν τόσο μακρυά και ότι είναι το τελευταίο που τους νοιάζει μέσα στα τόσα που περνάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ε δεν τους εσυρε και τους 2 μαζι,εναν εναν,και δεν ειναι πολλα τα μετρα,οχι οτι ειμαι 100% σιγουρος οτι το εκανε αυτη,θα μπορουσε να ξερει ποιος το εκανε και να τον καλυτει,αλλα ο μονος που θα καλυπτε ετσι ποιος ειναι;ο καρλ;αυτος σιγουρα δεν μπορει να τους συρει,και απο την αλλη απο την αρχη της σεζον μας δειχνει μια καρολ διαφορετικη,πιο δυναμικη και ψυχρη,για ποιο λογο αν οχι για να καταληξουμε εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το πληθος απο τα ζομπι λεγεται herd,ειναι συχνο φαινομαινο στα κομικ και το εξηγει ακριβως πως δημιουργειται κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αν πεθανει καποιος αυτος θα ειναι ο γκλεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θα δουμε στο επομενο θα λυθει και αυτο το μυστηριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλά, τους έσυρε δεν τους σήκωσε και αν φαίνεται πως η γραμμή με το αίμα είναι μία αν ήταν και άλλος θα ήταν παράλληλες . μην δημιουργούμε σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είμαστε τόσο σίγουροι ότι η Κάρολ θα ζει μέχρι να γυρίσει ο Tyresse;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό που διαφέρει σε αυτή τη σειρά από τις άλλες και την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι το γεγονός οτι δείχνει την εξέλιξη των χαρακτήρων στην νέα φρικιαστική πραγματικότητα. Σε πόσο μεγάλο βαθμό έχει επηρεαστεί η καινούργια ζωή των πρωταγωνιστών μας αποτελούμενη από νεκρούς που περπατάνε. Και φυσικά ο χειρότερος κίνδυνος αποδεικνύεται οτι είναι και πάλι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Τελικά μετά από όσα έχουν δει, ζήσει, πράξει πόσο εύκολο είναι να επιστρέψουν στην προτέρα κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o hershel pou to brike to podi afou to eixe komeno??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ειπα αυτο απλα τοτε δεν υπηρχαν αλλα κρουσματα και νομιζε οτι θα το σταματαγε με αυτον τον τροπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή