Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ανανέωση για 5η Σεζόν - Η Επίσημη Ανακοίνωση του AMC

Νέα Υόρκη - 29 Οκτωβρίου, 2013 - Το AMC ανακοίνωσε σήμερα πως το The Walking Dead ανανεώθηκε για 5η σεζόν. Το νούμερο ένα σειρά σε ηλικίες 18-49.
Το The Walking Dead επέστρεψε για την 4η σεζόν νωρίτερα αυτόν μήνα και η πρεμιέρα έκανε καινούργιο ρεκόρ για την σειρά, συνολικά υπολογίζετε πως το παρακολούθησαν 20.2 εκατ. τηλεθεατές, live+3, και 13,2 εκατ. στο νεανικό 18-49, έναν νέο ρεκόρ για κάθε μη αθλητικό καλωδιακή μετάδοση.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτό που είναι το πιο αναμενόμενο στην ιστορία της τηλεόρασης: Το The Walking Dead ανανεώνεται για 5η σεζόν." είπε ο Charlie Collier, ο πρόεδρος του AMC. "Αυτή είναι μια σειρά που διέγραψε κάθε παραδοσιακή διαφορά ανάμεσα στην καλωδιακή και εθνικής εμβέλειας τηλεόραση. Η διευρυμένη βάση των παθιασμένων fans αυξάνεται σε κάθε σεζόν, πιο πρόσφατα - και ιδιαίτερα - με την πρεμιέρα της 4ης σεζόν αυτό τον μήνα, που έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης για την σειρά και έγινε το μεγαλύτερο μη αθλητικό καλωδιακό γεγονός της τηλεόρασης. Εκ μέρους της απίστευτης ομάδας και των δύο πλευρών της κάμερας, ευχαριστώ όλους τους fans και πάμε για περισσότερους Νεκρούς."

Για την 5η σεζόν θα συνεχίσει ως showrunner o Scott Gimple μαζί με τους υπόλοιπους παραγωγούς Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero και Tom Luse. Το AMC επίσης ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια αδελφική σειρά (spin off), που θα βασίζεται σε μια νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες από τον Robert Kirkman.



Πηγή: AMC

7 σχόλια:

  1. εεε το περιμεναμε εγω προσωπικα πιστευω θα ειναι στο συνολο 8-9 season

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά εγώ από όταν άρχιζα να βλέπω αυτήν την σειρά δεν θα ήθελα ποτέ της να τελειώσει.. άλλα εδώ βλέπουμε πως πεθαίνουν πόσα άτομα από τους πρωταγωνιστές από τους πρώτους κύκλους.. δε μπορώ να φανταστώ στον 5ο πόσοι θα έχουν μείνει.. και απλά θέλω να πω πως θα είναι ξενέρα αν βάλουν καινούργιους πρωταγωνιστές πάλι.. δηλαδή ακόμα δε γνωρίσαμε τα νέα άτομα από το woodbery και πεθαίνουν από τα πρώτα επεισόδια αυτής της season! Δεν ξέρω πως θα είναι ο 5ος κύκλος πραγματικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ειναι το γουκιν ντεντ απο την αρχη του,οι χαρακτηρες ανανεωνονται συνεχεια,και αυτο ειναι κανονας και του δημιουργου της,κανενας δεν ειναι ασφαλης ολοι μπορει να πεθανουν απο στιγμη σε στιγμη.
    να περιμενεις θανατους βασικων πρωταγωνιστων αυτη τη σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εε ναι σε σε μια σειρα σαν καυ αυτη ξερεις οτι θα πεθανουν ατομα και πρωταγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα γίνει στο τέλος .. έχω τόση αγωνία!!! Όσο πάει μεγαλώνει το βλέπω εδώ και 2 χρόνια από τα 14 μου ... με αυτό θα μεγαλώσο φαίνεται όπως το Harry Potter .. Μπράβο την σειρά έχει κάνει πάταγο μιλάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως να άφηνες τη σειρά και να διάβαζες περισσότερο; μεγαλώσο (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή