Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Spoiler Alert! Περίεργη Τοποθεσία για Γύρισμα...

Σε αυτό το σημείο υπολογίζετε πως τα γυρίσματα του The Walking Dead έχουν τελειώσει με το πρώτο μισό, δηλαδή τώρα βρίσκονται σε αυτά των επεισοδίων 9-16, τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Φεβρουάριο του 2014.

Βασικά τον Αύγουστο τελείωσαν με το γύρισμα του Mid Season Finale (Επεισόδιο 8), και ο David Morrissey είπε πως τους παίρνει γύρω στις 8 ημέρες για να γυρίσουν ένα επεισόδιο. Σίγουρα υπάρχει ένας τόνος από παράγοντες που συμβάλουν σε αυτό αλλά μας δίνει την ιδέα πως μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου θα έχουν τελειώσει και τα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα γίνονται στην πολιτεία της Georgia, και η τοπική εφημερίδα στην πόλη Grantville πρόσφατα είχε ένα άρθρο που λέει πως το Stalwart Film Studio θα κάνει γυρίσματα για την 4η σεζόν στην πόλη Grantville στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Το γύρισμα θα γίνει στο νεκροταφείο της πόλης και σε ένα σπίτι μέσα στην πόλη.

Το τηλεοπτικό στούντιο συμφώνησε πως στα γυρίσματα θα εμπεριέχεται "τίποτα το ασεβές, καμία βία, όχι walkers/ζόμπι, δεν θα φανούν στην σειρά τα ονόματα των αποθανόντων, δεν θα γίνουν γυρίσματα το Σαββατοκύριακο και όλα θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση, ή και καλύτερη, όταν φύγουν." Η σκηνή αυτή σύμφωνα με τις πληροφορίες θα περιλαμβάνει "μέλη του cast να βγαίνουν από το δάσος, να περνούν μέσα από το νεκροταφείο και να κατευθύνοντα σε μια ψεύτικη ταφόπλακα που έχει στηθεί εκεί από το στούντιο. Το cast τότε βλέπει αυτό που έψαχνε και φεύγει."

Ποια μέλη του cast; Τι έψαχναν; Ποιος πέθανε; Αυτά είναι τα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, αλλά κρατάμε αυτές τις πληροφορίες στο πίσω μέρος του μυαλού μας, και όταν μάθουμε κι άλλα μπορεί να βγάλουν νόημα.


Πηγή: Wetpaint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου