Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Tyreese και ο Rick θα Ενωθούν εν μέσω της Αστάθειας στην Φυλακή

Ο Robert Kirkman υπαινίχθηκε πως ο Rick και ο Tyreese θα συμμαχήσουν για να λύσουν το μυστήριο του σαμποτέρ.
Στην συζήτησή του για το πως θα αντιμετωπίσει ο Τyreese τον χαμό της Karen, ο οποίος προκλήθηκε από άγνωστο πρόσωπο/πρόσωπα στο προηγούμενο επεισόδιο, "Infected", ο Kirkman πληροφόρησε το TV Guide πως ο επιζών με την ραγισμένη καρδιά θα δουλέψει με τον "επαναφορτισμένο" Rick για να ανακαλύψουν ποιος κρύβετε πίσω από την πρόσφατη αποσταθεροποίηση της φυλακής:


"Τα θέματα που έχουν προκύψει πρόκειται να φέρουν αυτούς τους δύο μαζί και θα πρέπει να συνεργαστούν για να το λύσουν. Θα υπάρξει αμοιβαία σχέση σεβασμού μεταξύ τους, όπως βλέπουμε και στο κόμικ."


Ωστόσο, η διαδικασία της απώλειας της Karen, και ως αποτέλεσμα να συνειδητοποιείσει την αληθινή σκληρή πραγματικότητα αυτού του κόσμου, μπορεί επίσης να ωθήσει τον Tyreese μακριά από την ομάδα, ο Kirkman σημειώνει:


"Ο Tyreese κατά κάποιο τρόπο νιώθει πως τον έχουν προσβάλει. Έχει την Sasha μαζί του και δεν έχει χάσει πραγματικά κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Έτσι, ο χαμός της Karen τον επηρεάζει με πολύ δραματικό τρόπο. Είναι ένα θέμα που μπορεί να τον απομακρύνει από τους υπόλοιπους."



Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου