Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο ηθοποιός Steven Yeun μιλάει για την τρίτη σεζόν, τα φαντάσματα και περίεργες συναντήσεις με φανς.



Χωρίς καμιά αμφιβολία η καριέρα του ηθοποιού Στίβεν Γιουν (Steven Yeun) είναι σε ένα πραγματικά πολύ καλό σημείο. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλής χαρακτήρες της πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “The Walking Dead”. Εκτός από αυτό είναι επίσης πολύ κοντά στο να αποκτήσει ρομαντική υπόσταση ο χαρακτήρας του, όσο μπορεί κάποιος χαρακτήρας να γίνει ρομαντικός σε μια σειρά για zombie apocalypse. Ο Glenn έχει σχέση με την Μaggie, την κόρη του αγρότη Ηerschel, έχοντας σε αυτό το σημείο την πιο σταθερή σχέση από όλους τους επιζήσαντες.
Φυσικά στο The Walking Dead η σταθερότητα - μην αναφερθούμε στην ίδια τη ζωή- είναι κάτι το πολύ εύθραυστο. Η τρίτη σεζόν, που ξεκίνησε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, μας δείχνει την ομάδα των επιζησάντων που τακτοποιούνται σε μια φαινομενικά εγκαταλελειμμένη φυλακή.

Ο Yeun μίλησε στο CNN για την νέα σεζόν, τους φανς και τι τον τρομάζει περισσότερο από τα zombies.


CNN: Σε τι νοητική κατάσταση βρίσκετε ο Glenn αυτή την σεζόν?

YEUN: Θεωρεί τον εαυτό του αν όχι αρχηγό τότε σίγουρα κάποιον που προστατεύει και παρέχει στην ομάδα , κάποιος που μπορείς να βασιστείς στις δύσκολες στιγμές. Βλέπεις ότι ο Glenn είναι έτοιμος να αναλάβει την αρχηγεία. Δεν είναι εύκολο, άλλα αυτή είναι η στιγμή για την οποία προετοιμαζόταν. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

CNN: Πόσο αφοσιωμένος είναι στην Maggie σε σχέση με το υπόλοιπη ομάδα?

YEUN: Νομίζω πως η Maggie είναι η δύναμή του. Είναι το μόνο πράγμα με το οποίο ταυτίζετε. Πιστεύω ότι η Maggie είναι ο μόνος λόγος που μένει με την ομάδα, δεν νομίζω ότι εμπιστεύεται πλήρως την ομάδα.Είδες ότι στην προηγούμενη σεζόν αμφισβήτησε τον Rick παρόλο που πάντα τον θαύμαζε. Ο Glenn κατάλαβε ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να εμπιστευτεί είναι το ένστικτο του και πρέπει να το κάνει αυτό για να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπάει. Η Maggie είναι ο μοναδικός του σύνδεσμος σε αυτό το κόσμο.

CNN: Τι νέες προκλήσεις δημιουργούν οι καινούργιες αλλαγές στο σκηνικό?

YEUN: Πρέπει να προσαρμοστείς στο να δουλεύεις με σκηνικά και όχι έξω συνέχεια. Ευτυχώς οι συγγραφείς και οι παραγωγοί μας έχουν κανονίσει ώστε να βρισκόμαστε πολύ ώρα αντιμέτωποι με τον καύσωνα. Ήταν μια πρόκληση αλλά έχει πλάκα να βλέπεις πως αλλάζουν οι καταστάσεις και πως αντιδρούν οι χαρακτήρες.

CNN: Υπάρχει για τον Glenn κάτι χειρότερο και πιο αηδιαστικό από την οδυνηρή σκηνή στο πηγάδι?

YEUN: Σε αυτή την σεζόν πραγματικά δεν υπάρχουν όρια, είναι τέρμα το γκάζι. Είμαι ενθουσιασμένος για τους ανθρώπους που θα δουν τι θα συμβεί στην σειρά. Είναι πραγματικά τρελό. Η σκηνή με το πηγάδι είναι απίστευτη, ήταν τρομαχτική και διασκεδαστική. Σίγουρα υπάρχουν σκηνές πολύ καλύτερες από αυτή στην τρίτη σεζόν.

CNN: Πως αισθάνεσαι για τα νούμερα της πρεμιέρας που έσπασαν ρεκόρ?

YEUN: Είναι πραγματικά καταπληκτικό! Είναι ωραία να ξέρεις ότι ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την σειρά και που μας προτείνουν σε φίλους τους. Είναι απίστευτο.

CNN: Σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου?

YEUN: Όχι,δεν είμαι πολύ φίλος των ταινιών τρόμου. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινίες με φαντάσματα και δαίμονες. Έχω ακούσει πολλές τρέλες ιστορίες όποτε δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, ειδικά αν μένεις σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο..

CNN: Όποτε τα zombies δεν είναι πρόβλημα, τα φαντάσματα όμως..

YEUN: Τα zombie μπορείς να τα χειριστείς. Μπορείς να τους δώσεις μπουνιά ή να τα πυροβολήσεις. Τα φαντάσματα όμως μπορεί να μπουν μέσα σου ή και να σου πετάνε πράγματα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Όχι, ευχαριστώ!

CNN: Είδες τον Grant Imahara από τους Mythbusters που υποδύθηκε τον Glenn στο φετινό Dragon*Con?

YEUN: Είναι φοβερό που το έκανε αυτό. Είναι απίστευτο να βλέπεις κάποιον να χρησιμοποιεί τον Glenn, είμαι πραγματικά τυχερός που μπορώ να παίζω αυτό τον χαρακτήρα.

CNN: Είχες καμιά περίεργη “zombie” συνάντηση εκτός της σειράς?

YEUN: Οι άνθρωποι είναι περίεργοι μερικές φόρες, κάτι που βρίσκω πολύ αστείο! Ένα πραγματικά νορμάλ ζευγάρι στην Ατλάντα προχωρούσε στον δρόμο όταν η κοπέλα με αναγνώρισε άρχισε να περπατάει προς το μέρος μου σαν zombie. Και ήταν αφοσιωμένη σε αυτό , μιλούσε σαν zombie “ Οοοοο Λατρεύω την σειράάάάά” Αυτό ήταν κάτι το μοναδικό.

CNN: Και για το τέλος πρέπει να σε ρωτήσω, προσπαθείς να αποκτήσεις πληροφορίες για το τι θα γίνει στην συνεχεία του "The Walking Dead" από τον δημιουργό Robert Kirkman?

YEUN: Είναι υπέρ -προστατευτικοί, μας κρατάνε μυστικές μερικές πληροφορίες. Είμαστε διακριτικοί και δεν ρωτάμε, επίσης άμα ρωτήσεις μπορεί να σε βλάψει.

CNN: Μην θυμώνεις τον άνθρωπο που μπορεί να σκοτώσει τον χαρακτήρα σου, έτσι?

YEUN: Ακριβώς.

2 σχόλια: