Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Καινούργιος Χαρακτήρας;

Το The Walking Dead έχασε πολλούς σημαντικούς χαρακτήρες από την αρχή της σεζόν, αλλά μάλλον θα προστεθεί στην σειρά μία νέα, δημοφιλής φιγούρα από το κόμικ στο οποίο βασίζετε.

Σύμφωνα με τον Robert Kirkman, παραγωγός και δημιουργός του κόμικ, θα εισαχθεί άλλο ένα μεγάλο όνομα που θα μεταφερθεί από τις σελίδες στην οθόνη, και μάλιστα νωρίτερα απ' ότι περιμένουμε - στο mid season finale στις 2 Δεκεμβρίου για να είμαστε ακριβής. Αποκάλυψε ο Robert Kirkman στο EW:

"Θα προστεθεί ένας καινούργιος χαρακτήρας. Ένας σημαντικός και αγαπημένος των αναγνωστών του κόμικ, στην σειρά θα εισαχθεί στο επεισόδιο 3x08, οπότε μείνετε σε επιφυλακή."

Η θεωρία που κυριαρχεί είναι πως αυτός ο χαρακτήρας θα είναι ο Tyreese, παίχτης στην εθνική ομάδα του Αμερικάνικου Football ως linebacker, ο οποίος εμφανίστηκε στο 7ο τεύχος του κόμικ. Ο χαρακτήρας γίνεται ένα εξέχον μέλος της ομάδας, συμπληρώνοντας ουσιαστικά το ρόλο που άφησε ο Shane ως το δεξί χέρι του Rick.

Ο Kirkman μένει σιωπηλός αλλά φήμες θέλουν τον Chad Coleman (γνωστός από την σειρά The Wire) να αναλαμβάνει τον ρόλο, αφού εντοπίστηκε στην Atlanta όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Φαντάζομαι θα μάθουμε σύντομα

Πηγές: http://seriable.com/the-walking-dead-popular-comic-character-to-be-introduced-could-it-be/ , http://screencrush.com/the-walking-dead-season-3-tyreese-chad-coleman/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου