Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

O παραγωγός Greg Nicotero και η ηθοποιός Danai Gurira μιλάνε για τα πρόσφατα γεγονότα στο The Walking Dead.

O παραγωγός/υπεύθυνος των special effects του The Walking Dead Greg Nicotero και η ηθοποιός Danai Gurira μιλάνε για τα πρόσφατα γεγονότα στην σειρά.

Μιλώντας στο Collider, η Gurira μιλάει για την απόφαση της να “χωρίσει” με την Andrea και να αφήσει το Woodbury, ενώ ο Nicotero μιλάει για την συνάντηση του Rick με το ζόμπι που έφαγε την γυναικά του.


Η Danai Gurira για την απόφαση της Michonne να φύγει απο το Woodbury:

 
"Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απλά πρέπει να περιμένεις για να δεις. Πιστέψτε με, θα δείτε πού καταλήγει. Όμως, η απόφασή της ήταν αρκετά προφανείς, από την αρχή. Δεν ήταν ευτυχισμένη στο Woodbury. Ήταν πραγματικά ενάντια στο ένστικτό της, το να βρίσκεται ξαφνικά εκεί με αυτά τα άτομα που έχουν πάρει το όπλο της και να ζει υπό τους κανόνες κάποιου άλλου ειδικά όταν δεν είχε επιλέξει να τους δώσει τέτοια εξουσία. Είναι πραγματικά πολύπλοκο,επειδή μπορείτε να καταλάβετε γιατί Andrea (Laurie Holden) θέλει να είναι εκεί. Υπάρχουν ανέσεις που έχει να δει από πριν την αποκάλυψη. Αλλά, η Michonne έχει μάθει να επιβιώνει και να αναπτύσσεται μέσα από το ένστικτό της και ποτέ δεν το αμφέβαλε και το ένστικτό της την επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο μέχρι το σημείο όπου δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκεί, ειδικά μετά την εμπειρία της με τον Κυβερνήτη.Προσπαθούσε να κάνει την φίλη της να καταλάβει ότι έπρεπε να φύγουν από εκεί, γιατί ο τόπος αυτός δεν ήταν καλός για αυτές. Αλλά, ο καθένας έπρεπε να πάρει τις δικές τους αποφάσεις. Δεν ήταν εύκολο."



  Ο Nicotero για το αν το ζόμπι έφαγε όλη την Lori:

"Λοιπόν, υποτίθεται οτι η ιδέα είναι ότι ο περιπατητής την έσυρε πίσω από τη γωνία του λεβητοστασίου. Έτσι, υπήρξαν πραγματικά ίχνη αίματος που συνεχιζόταν πέρα από τον περιπατητή, γύρω από τη γωνία. Και τότε, σε εκείνο το σημείο έτσι όπως ήταν αηδιαστικό είδατε ότι η κοιλιά του ήταν απίστευτα μεγάλη. Θέλαμε να κάνουμε μια “αφιέρωση” στην Lori, ακόμη κι αν γνωρίζουμε ότι η Lori δεν είναι έγκυος πια. Μερικές από τις λεπτομέρειες ήταν τα μαλλιά της στο στόμα του και στα χέρια του όταν προσπάθησε να πιάσει τον Rick. Πραγματικά θέλαμε να δείξουμε ότι την είχε φάει, όσο απαίσιο και αν ήταν. Ήταν ένα φλας μπακ σε επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, όπου θέλανε να κάνουν αυτοψία σε ένα ζόμπι για να δουν αν είχε φάει την Sophia, αλλά άπλα είχαν βρει κομμάτια από ένα ζώο. Όταν ο Rick γονάτισε και έβγαλε την λεπίδα, εκείνη την στιγμή σκεφτόσουν ότι “Θεέ μου θα το τεμαχίσει γιατί απλά χρειάζεται να μάθει.” Ήταν μια απαίσια και άρρωστη επιθυμία, αλλά έπρεπε να μάθει."

Πηγή:http://seriable.com/the-walking-dead-producer-and-star-on-prison-woodbury-fallouts/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου