Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο Norman Reedus (Daryl) & η Laurie Holden (Andrea) μιλούν για περίπλοκα Reunions





















Οι παρακάτω συνεντεύξεις περιέχουν ορισμένα μικρά spoilers χωρίς να δίνουν κάτι συγκεκριμένο. Σας προτείνω να τα διαβάσετε γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρουν και νομίζω η αγωνία σας θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο!
Από τότε που ο Merle το έσκασε από εκείνη την ταράτσα στον πρώτο κύκλο, οι fans αναρωτιούνται για το πότε θα επανασυνδεθεί με τον αδερφό του, τον Daryl.

Για τον Norman Reedus η αναπόφευκτη επανένωση θέτει ορισμένα δύσκολα ερωτήματα που αφορούν τόσο τον Daryl όσο και την ευημερία της ευρύτερης ομάδας, όπως λέει ο ίδιος στο The Hollywood Reporter:

"Υπάρχει ένα παιχνίδι ρόλων - ο μεγάλος αδερφός και ο μικρός αδερφός - που συνεχίζει να τους επηρεάσει και σαν ενήλικες. Η ανησυχία του Daryl δεν είναι μόνο για το αν θα μπορέσει αυτός και ο αδερφός του, ο Merle, να τα βρουν, αλλά εξακολουθεί ο Merle να είναι ο ίδιος τύπος που χειρίζεται όπως θέλει αυτός τον Daryl; και αν ναι θέλει να συνεχίσει να είναι έτσι;"

Όσο για την επανένωση από μόνη της ο Reedus λέει:

"Όταν τα αδέρφια επανενωθούν θα συμβούν ορισμένα πράγματα και εκεί θα γίνει η μάχη: Θέλει πια ο Daryl να μοιάσει του Merle; Είναι ένας διαφορετικός κόσμος και δεν δίνονται πλέον δεύτερες ευκαιρίες και αυτό προκαλεί συγκρούσεις και στις δύο πλευρές."

Όταν συγκρουστούν οι δύο πλευρές δεν είναι μόνο τα αδέρφια Dixon που θα επανενωθούν αλλά και η Andrea με τα μέλη που έχουν απομείνει στην ομάδα του Rick. Για το δικό της κομμάτι η Laurie Holden είπε στο TV Guide ότι η Andrea θα έχει κάποια έλλειψη εμπιστοσύνης προς την πρώην ομάδα της:

"Ο Rick και η υπόλοιπη ομάδα ήταν η οικογένειά της, αλλά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Την άφησαν να πεθάνει; Την αναζήτησαν καθόλου; Συνεχίζουν να είναι οικογένειά της;"

Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν όταν συναντηθούν οι δύο ομάδες, με την παρουσία την Andrea στο Woodbury να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, όπως δίνει ένα μικρό στοιχείο η Holden:

"Βρίσκετε στην μέση, είναι η υποτίμηση του έτους. Σίγουρα θα δοκιμαστεί."

Αλλά πως θα νοιώσουν που η θεωρητικά νεκρή φίλη τους θα επιστρέψει; Λέει ο Norman Reedus:

"Για εμάς, δεν είναι μία από εμάς πλέον. Όταν όλοι μας ξανασυναντηθούμε δεν θα πάει πολύ καλά και δεν καταλαβαίνει γιατί πλέον δεν την εμπιστευόμαστε."

Άρα θα είναι η Andrea άξια εμπιστοσύνης όταν τα πράγματα φτάσουν στα όριά τους; Η Holden επιμένει πως η Andrea έχει καλή καρδιά.

"Δεν θα πρόδιδε ποτέ τους ανθρώπους που αγαπάει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ποτέ!"

Πηγές: http://seriable.com/the-walking-dead-norman-reedus-laurie-holden-tease-complicated-reunions/http://www.tvguide.com/News/Walking-Dead-Scoop-Laurie-Holden-Andrea-Reunion-1056524.aspx

Δικό μου ερώτημα τώρα.... Προσοχή ακολουθεί spoiler για αυτούς που δεν έχουν δει το 2ο sneak peek του επεισοδίου 3x06.

Ποιοι είναι αυτοί που αγαπάει η Andrea; Η ομάδα του Rick που όσο ήταν μαζί είχαν αρκετές διαφωνίες, την εγκατέλειψαν όταν οι walkers κατέλαβαν την φάρμα και όταν θα ξανασυναντηθούν δεν την εμπιστεύονται; Ή ο Governor που όπως είδαμε στο sneak peek του 6ου επεισοδίου το φλερτ τους προχωράει σε άλλα επίπεδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου