Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Εισάγετε νέος χαρακτήρας!





















Θυμάστε τις προάλλες που λέγαμε ότι κυκλοφορούν φήμες για την εισαγωγή ενός νέου χαρακτήρα.... Ε! αυτό επιβεβαιώθηκε.... και ο χαρακτήρας και ο ηθοποιός που λέγαμε ότι θα τον υποδυθεί.

Ο λόγος γίνεται για τον Tyreese, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Chad Coleman που είναι γνωστός από τον ρόλο του στην σειρά "The Wire". Θα εμφανιστεί στο επεισόδιο 3x08 που είναι και το mid-season finale.

Τώρα υπάρχει και στο κόμικ ένας χαρακτήρας με αυτό το όνομα, επίσης και τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού που επιλέχτηκε αντιστοιχούν με αυτά του χαρακτήρα στο κόμικ, αλλά χρονικά η εισαγωγή τους δεν συμβαδίζει. Πόσο διαφορετικοί θα είναι....;;;; Θα το δούμε.

Για να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση που είχαμε κάνει με τις φήμες πατήστε εδώ.

19 σχόλια:

  1. πως σου φαινεται αυτος ο καινουριος χαρακτηρας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενδιαφέρον φαίνεται.... βέβαια δεν ξέρω αν είδες που λέει ότι στο κόμικ γίνεται το δεξί χέρι του Rick μετά τον θάνατο του Shane..... Αυτό με ανησυχεί λίγο.... γιατί τώρα δεξί χέρι του Rick είναι ο Daryl... αυτός τι ρόλο θα έχει στην ομάδα.... και πως θα εισαχθεί; έτσι ξαφνικά θα εμφανιστεί έξω από την φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω..για τον Νταριλ!! Και εχουν ακομα 2 επεισοδια για να τον προβαλλουν στην σειρα..και δεν εχω σκεφτει καποιον τροπου που μπορει να μπει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia epeidh diabazw to comic 3erw pws o xarakthras einai foberos !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι μου φαινεται και μενα!! απο που το διαβαζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πεθανει ο Νταρυλ θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ για την σειρα !!!! Εμενα ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες μην πω ο αγαπημενος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπα @disqus_uShHHFdA5S:disqus είδες spoiler;;; (θα μου πεις το προηγούμενο με τις φήμες το είχες ολοφάνερο ήθελα δεν ήθελα το 'βλεπα) και θα σου πω ναι... έχεις ένα δίκιο αλλά ήταν φήμες :p.....Έλα στο θέμα μας τώρα.... δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει ο Daryl.... το θεωρώ απίθανο.... κάποιον άλλο ρόλο θα έχει αυτός στην σειρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το οτι μπαινει ενας χαρακτηρας δεν ειναι σποιλερ η μηπως αναφερεσαι στον Νταρυλ ;;; Δεν ξερω τιποτα απλα μπηκα στο θεμα να δω για τον νεο χαρακτηρα διαβασα μια τα σχολια και καπως μου φανηκαν αυτα που γραφατε και εγω το θεωρω απιθανο και το απευχομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι για τον χαρακτήρα έλεγα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για ποιες φημες ελεγες πριν σορρυ σε εχασα καπου !!! Ο Νταρυλ δεν θα πεθανει ποτε εκεινος και το τοξο του θα ειναι μεχρι το τελος μαζι με Ρικ Καρλ Μαγκι και Γκλεν αυτους θελω (θα ηθελα και τον Χερσελ αλλα ειναι με το ενα ποδι στον ταφο !!! (τυχαια ειπα την φραση με το ενα ποδι ;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στην αρχή αυτό με τον νέο χαρακτήρα είχε κυκλοφωρίσει σαν φήμη και έλεγα ότι το είχες διαβάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι το ειχα διαβασει (ουπς υπεπεσα σε αμαρτημα) !!!! Εγω ρε διαβασα κατι για το τουιτερ και κατι που εγραψε καποιος/α δεν ξερω το ακουσες ;;; Αυτο με χαροποιησε αλλα δεν ξερω αν ισχυει δεν ειναι σποιλερ ακριβως αλλα δεν το λεω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι ξέρω...... μην πεις κάτι ..... μάλλον σαχλαμάρα είναι και θα γίνουν μπερδέματα... για αυτό είπαμε και να μην το βάλουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγω στην τυχη το βρηκα στο τουιτερ και πατησα πανω για να δω το σβησμενο τουιτ και το ειδα εμενα δεν με νοιαζει ας γινει οτι θελει !!! Ναι καλα κανατε και εγω δεν διαβαζω σποιλερ αλλα στο επομενο θα γινει χαμος ειμαι σιγουροςχωρις να ξερω κατι απλα προαισθημα α ρε γαμωτο δυο επεισοδια μονο ΕΛΕΟΣ μετα θα περιμενουμε τοσο καιρο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. με ανησυχεί πάντως που δεν έχει βγει ακόμα ημερομηνία.... μάλλον θα το αργήσουν πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ !!!! θα παθουμε τιποτα μεγαλοι και πωρωμενοι με την σειρα ανθρωποι !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα καλό torrent για να διαβάσετε το κόμικ μέχρι το 90στο τεύχος. Είναι βέβαια στα αγγλικά αλλά αξίζει ταμάλα.
    Πάντως όσο αφορά τον Ντάρυλ (σσ δεν υπάρχει στο κόμικ), ωραίος χαρακτήρας μεν αλλά όταν βλέπω το SS στη μηχανή του βγάζω φλύκταινες.
    Ο Tyresee είναι γαμάτος χαρκατήρας και θα κολλήσει και με Μισόν... (spoiler).
    Έχω διαβάσει μέχρι το 96ο τεύχος, ο Κιρκμαν δεν κωλώνει σε τίποτα "σκοτώνει" τους πάντες. Αυτό είναι το ξεχωριστό με αυτό το κόμικ, και κατ' επέκταση με τη σειρά, εκτός του Ρικ όλοι είναι αναλώσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://thepiratebay.se/torrent/6822852

    το torrent που σας έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή