Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο David Morrissey (Governor) χαρακτηρίζει το mid-season finale "Εκπληκτικό"





















Ο David Morrissey είπε κάποια πράγματα για το 3x08, λέγοντας πως διαδραματίζετε με έναν τρόπο "γεμάτο εκπλήξεις".


Μιλώντας στο Vulture, είπε:

"Θα πω ότι δεν έχει μόνο να κάνει με τον Rick και τον Governor. Πολλές διαφορετικές σχέσεις στο πλαίσιο αυτών των δύο κοινοτήτων θα εκραγούν και θα καταρρεύσουν στο επόμενο επεισόδιο. Εξελίσσεται με έναν εκπληκτικό τρόπο."

Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις αναμετρήσεις των Andrea/Michonne και Merle/Daryl, ενώ με τον έναν τρόπο ή τον άλλο υπάρχει κι αυτός ο τύπος (<--- SPOILER) που όσο να 'ναι θα κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

Ο Morrissey επίσης ισχυρίζεται πως η ανάκριση του Governor στην Maggie ήταν η πρώτη του φορά:

"Ένιωθα πως βλέπατε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό ο Governor. Δεν μου φαίνεται σαν κάποιος που είναι έμπειρος ανακριτής ή βασανιστής. Είναι κάποιος που μπαίνει σε αυτό το δωμάτιο και σκέφτεται, πώς θα το παίξω εδώ; Πώς θα το κάνω να λειτουργήσει; Πώς θα αντιδράσει αυτή η γυναίκα στην ανάκριση μου; Ανακαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Αυτός ο κόσμος είναι νέος γι 'αυτόν όπως και για όλους τους άλλους. Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι πως στην προηγούμενη ζωή του είχε αυτήν την σκοτεινή, μυστηριώδη, σαδιστική φιγούρα. Τι συνέβη σ 'αυτόν και τον έκανε να χτίσει αυτή την κοινότητα για την οποία είναι πολύ περήφανος και την υπερασπίζεται τόσο, και έχει κάποιο λόγο για αυτό και είναι η κόρη του. Θέλει να την προστατεύσει."

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-david-morrissey-teases-surprising-fall-finale/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου