Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο Steven Yeun μιλάει για τον μετα-αποκαλυπτικό έρωτα και την εμπειρία του σαν όμηρος.

Ο Steven Yeun, που υποδύεται τον Glenn στο The Walking Dead, μιλάει στο AMCtv.com για τον μετα-αποκαλυπτικό έρωτα και την εμπειρία του σαν όμηρος.



Ε: Το έβδομο επεισόδιο τις τρίτης σεζόν ήταν πολύ έντονο. Ήταν η πρώτη σου φορά που σε είχαν πιάσει όμηρο?
 

Α: Ξέρεις, με είχαν ξανά πιάσει όμηρο, οι φίλοι μου όταν είχα κατεβεί στο πηγάδι στην δεύτερη σεζόν! Αλλά αυτή την φορά ήταν πολύ ωραία, γιατί ήταν μια ευκαιρία για τον Glenn να δείξει θάρρος, να δείξει που έχει φτάσει.  


Ε: Θεωρείς ότι είσαι πια έτοιμος να δραπετεύσεις ενώ βρίσκεσαι δεμένος σε μια καρέκλα, άμα προκύψει η ευκαιρία?
 

Α: Ευτυχώς, δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο φαινόταν. Να ρίξεις την καρέκλα με την πλάτη σου δεν είναι εύκολο αλλά το να σηκωθείς όρθιος ενώ είσαι δεμένος στην καρέκλα δεν ήταν τόσο δύσκολο. Ήταν τέλειο. Ελπίζω να γίνω τόσο καλός. Αλλά αν κάποιος σκεφτόταν έξυπνα, θα έπρεπε να είχαν δέσει και τα πόδια μου στην καρέκλα.

 

Ε: Ποια είναι η αγαπημένη σου ζόμπι δολοφονία από αυτή την σεζόν?
 

Α: Η χορογραφία της πάλης, το σπάσιμο των καρεκλών, το να είμαι ζωντανός και να καρφώνω το ζόμπι στο κεφάλι με μια σπασμένη καρέκλα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Ήταν φοβερό!
 


E: Η ομάδα έχει την ευκαιρία να σκοτώσει πολλά ζόμπι αυτή την σεζόν. Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού?
 

Α: Ήταν απίστευτο. Το να προσπαθείς να βρεις νέους τρόπους να σκοτώνεις ζόμπι έχει πλάκα, όπως επίσης και να το χορογραφείς όλο αυτό. Είναι ικανοποιητικό να σκοτώνεις ζόμπι. Στους ανθρώπους αρέσει πολύ. Όταν έχουμε γύρισμα και είναι η σειρά σου να σκοτώσεις κάποιο ζόμπι, σκέφτεσαι “Όλοι με εμπιστεύονται να το κάνω”, είναι ένα συναίσθημα που μεταφέρεται από τον χαρακτήρα στον ηθοποιό.
 


Ε: Η Μelissa McBride (Carol) μας είπε ότι η φυλακή σας πρόσφερε κάποια ανακούφιση από την ζέστη, μήπως αυτή η ανακούφιση έκανε πιο δύσκολο το να μοιάζεις με επιζήσαντας της αποκάλυψης των ζόμπι?
 

Α: Το να βρίσκεσαι έξω στην ζεστή σίγουρα βοηθάει στο να φαίνεσαι πιο δυστυχισμένος, αλλά το air condition είναι πάντα καλό. Πρέπει απλά να αναπροσαρμοστείς στο περιβάλλον αλλά με κάποιο τρόπο το συνεργείο κατάφερε να κάνει το εσωτερικό της φυλακής τόσο αηδιαστικό όσο το εξωτερικό. Δεν ξέρω τι κάνανε άλλα ήταν απαίσια και μέσα. 


E: Την στιγμή ο Merle πιάνει ομήρους τον Glenn και την Maggie στο έκτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν πιστέυεις ότι θα μπορούσαν να το σκάσουν?
 

Α: Νομίζω ήταν λάθος που εκείνη την στιγμή ήταν τόσο ευάλωτοι. Αυτό συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι εν καιρό αποκάλυψης! Δεν νομίζω ότι άμα πήγαινες για ψώνια σε φυσιολογικούς καιρούς κάποιος θα προσπαθούσε να κλέψει την κοπέλα σου. Αλλά σε αυτή την κατάσταση είναι σχεδόν τρομερό να έχεις τέτοιες σχέσεις.


E: Ειναι ο Michael Rooker (Merle) τόσο τρομαχτικός όσο φαίνεται?

 

Α: Ο Michael Rooker είναι ένας φοβερός χαρακτήρας. Είναι ο Merle. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και αυτό είναι καταπληκτικό. Παίζουμε κάτι και απλά το γυρίζουμε. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο απλά είναι όλοι μέσα στο παιχνίδι και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καινούργιο και να βγει καλό. Είναι μια συνεργασία και πηγαίνει αρκετά γρήγορα.


Ε: Υπάρχουν καθόλου προσωπικές ρυθμίσεις που έκανες εσύ στην σκηνή?

 

Α: Απλά τα συναισθήματα που αποκτάς όταν κάποιος σε σφυροκοπεί. Προσπάθησα να δείξω πόσο επίπονο πρέπει να είναι όταν προχωράς με σχεδόν σπασμένα πλευρά, με σχεδόν διαλυμένο πρόσωπο κτλ. Επίσης προσπάθησα να ενσωματώσω τι κάνεις όταν είσαι τόσο θυμωμένος- ήταν μια ολόκληρη διαδικασία.


E: Ο Glenn και η Maggie έχουν μια σκηνή όπου ξυπνάνε μέσα στο πύργο των φρουρών. Πως ανεβήκατε εκεί?

 

Α: Έχτισαν τα πάντα σε αυτή την φυλακή εκτός από σκάλες για τον πύργο, είναι τρελό! Οπότε έπρεπε να ανεβούμε με ένα γερανό, είχε πολύ πλάκα.


Ε: Ο Glenn έχει γίνει ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Έχεις βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση?

 

Α: Για έμενα προσωπικά είναι μια από τις προκλήσεις σε αυτή την σεζόν όταν γεμίζαμε τα κενά που άφησαν οι χαρακτήρες που πέθαναν. Αυτοί είναι φοβεροί ηθοποιοί που δεν υπάρχουν πια στην σειρά. Έτσι έχεις περισσότερες ευθύνες στους ώμους σου. Αισθάνομαι ότι έχω τις ίδιες ευθύνες με τον Glenn όποτε μεγαλώνεις παράλληλα με τον χαρακτήρα σου όσο προχωράνε οι σεζόν. 


Πηγή:http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2012/11/steven-yeun-interview.php?utm_campaign=TWD_Retargeting-Tracking_11.26.12&utm_medium=Email&utm_source=MarketTraq&utm_content=TWD_Retargeting-Tracking_11.26.12&utm_term=231125 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου