Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ο Robert Kirkaman μιλάει για την συμπεριφορά του Rick, τον Governor κι άλλα





















Ο παραγωγός της σειράς και δημιουργός του κόμικ Robert Kirkman μίλησε για τα γεγονότα που συνέβησαν στο 5ο επεισόδιο στα The Hollywood Reporter και στο EW. Προσοχή ακολουθούν μερικά spoilers για το επόμενο επεισόδιο......



Μετά τα οδυνηρά γεγονότα που έδωσαν ένα τέλος στο ταξίδι της Lori και του T-Dog, στο 5ο επεισόδιο του The Walking Dead είδαμε τον Rick να ανταποκρίνεται σε αυτήν την κατάσταση πηγαίνοντας σε μία ζόμπο-σφαγή, ενώ η υπόλοιπη ομάδα καταπιάστηκε με την νέα ευθύνη του πεινασμένου μωρού. Από την άλλη πλευρά της ιστορίας, τα πράγματα έγιναν πραγματικά ανατριχιαστικό στο Woodbury όπου η κόρη ζόμπι του ηγέτη της πόλης, η Penny, έκανε το ντεμπούτο της, ενώ η Michonne και η Andrea είπε η μία στην άλλη "Ή εσύ ή εγώ".




















Στο αν ο Rick φαντάζεται πως ακούει την Lori στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου, δεδομένης της ιστορίας από το κόμικ:

Υπάρχουν ορισμένες υποδείξεις για ορισμένες ιστορίες που μπορείτε να πάρετε από το κόμικ. Δεν πρόκειται να το αποκαλύψω με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, αλλά υπάρχει πιθανότητα πως εάν βρείτε χρόνο να βγείτε έξω και να αγοράσετε το κόμικ μπορεί να έχετε ένα προβάδισμα στα γεγονότα της σειράς. Αλλά εγώ δεν πρόκειται να πω κάτι.

Για το αν ο Daryl θα μείνει να προσέχει το μωρό στην υπόλοιπη σεζόν:

Σίγουρα έρχεται μπροστά και αναλαμβάνει την ευθύνη λόγο της απουσίας του Rick και αυτό είναι κάτι στο οποίο είναι πολύ ικανός. Το αν το θέλει ή όχι αυτό είναι κάτι που θα δούμε. Έχουμε δει ότι ο Daryl είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος, ενώ είναι πολύ ικανός, δεν ψάχνει για μια μεγάλη ευθύνη. Και δεν είναι απαραίτητο ότι θα τον δείτε με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο Daryl είναι ένας εξαιρετικά ευέλικτος χαρακτήρας και υπάρχει πολύ βάθος σε αυτόν τον τύπο. Το γεγονός ότι δείχνει τόσο ενδιαφέρον και είναι συμπονετικός μόνο και μόνο με το να είναι badass, σίγουρα τον κάνει ένα καλό ηγέτη, αλλά αν θα πάμε προς αυτή την κατεύθυνση μένει να το δούμε.

Για το αν η Carol είναι νεκρή δεδομένου ότι η ομάδα έσκαψε τάφο για αυτήν:

(Το συμπέρασμα είναι πως) Πιστεύουν ότι είναι νεκρή. Ποτέ δεν θα έκανε κάτι που, "Α, βρήκαν το σώμα της, το έθαψαν αλλά δεν το κάναμε σαφές." Σίγουρα δεν έχουν βρει το σώμα της, αλλά έχουν πολύ καλό λόγο να πιστεύουν ότι είναι νεκρή επειδή δεδομένου ό,τι έχει συμβεί δείχνει πως είναι. Αν βρουν κι αν δεν βρουν το σώμα της ή αν θα βρουν την ζόμπι Carol ή αν θα βρουν την ζωντανή Carol, είναι σίγουρα μια ιστορία που θα ασχοληθούμε με την εξέλιξή της.

Στο λόγο που έσκαψαν τάφους αν και ο T-Dog φαγώθηκε και η Carol δεν επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε:

Σημειώνουν - είναι κάτι το συναισθηματικό. Υπάρχουν πολλά πτώματα στο The Walking Dead δεν είναι ανάγκη να τα θάβεις στο χώμα.



















Για το νόημα των σημειώσεων που βρήκε η Michonne στις σημειώσεις του Governor:

Αυτό σίγουρα πρόκειται να παραμείνει μυστήριο για την ώρα, άρα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Σίγουρα κάτι παίζει εκεί. Αυτός ο τύπος κρατάει σημειώσεις για κάποιον λόγο και τώρα ποιος είναι αυτός ο λόγος; Μένει να το δούμε.

Για την κόρη ζόμπι του Governor και ο λόγος που έφεραν την ιστορία της από το κόμικ στην σειρά:

Ο Governor είναι ένας πολύ κακός μάγκας και κάνει μερικά φρικτά πράγματα. Και σκέφτηκα ότι είναι αναγκαίο να δείξουμε ένα σημαντικό κομμάτι ανθρωπιάς αυτού του τύπου. Ποτέ δεν θέλαμε να έχουμε έναν στριφτό-μουστάκι είδος κακού. Θέλαμε να δώσουμε ένα στίγμα ανθρωπιάς σε αυτόν τον άνθρωπο και να δώσουμε κάποιο είδος πόνου στον χαρακτήρα, έτσι ώστε να δείξουμε το τι έχει περάσει και πως έφτασε στο πρόσωπο που είναι σήμερα - νομίζω ότι η Penny το καταφέρνει αυτό. Θέλω να πω, το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει την κόρη του και ο ίδιος εξακολουθεί να εμμένει στην ελπίδα ότι υπάρχει κάτι μέσα της, δείχνει ότι συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον με αυτόν τον τύπο.

Αν πιστεύει ο Governor πως υπάρχει θεραπεία για την Penny:

Αυτό είναι η απάντηση ως προς το γιατί δίνει τόσο πολύ "απόθεμα" στον Milton. Είναι απεγνωσμένα προσκολλημένος στην Penny παρά την κατάστασή της και έχει αυτόν τον τύπο που του λέει, "Κοιτάξτε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα σχετικά με αυτά τα πλάσματα που δεν γνωρίζουμε απαραίτητα και θα πάω να τα μελετήσω και να μάθω περισσότερα πράγματα γι 'αυτά." Ο Governor είναι πραγματικά αισιόδοξος ότι θα υπάρξει κάτι που θα ανακαλύψει και του λέει ότι αυτό το ζόμπι είναι στην πραγματικότητα ακόμα και η κόρη και δεν την έχει χάσει. Αλλά, ξέρεις, ποιος μπορεί να γνωρίζει πού θα οδηγήσει αυτό και ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν μάθει τις ειδήσεις.

Στο αν είδε η Michonne για τελευταία φορά κάτι από το Woodbury:

Θα πω ότι αυτή η σειρά είναι πολύ επικίνδυνη. Η σκέψη ότι φεύγει και θα είναι απολύτως ασφαλής δεν ταιριάζει στο μυαλό μου με το πως κυλούν τα πράγματα. Εάν ήμουν εσείς θα έδινα πολύ μεγάλη προσοχή στο επόμενο επεισόδιο.

Για το κίνητρο του Rick στο να θελήσει να ξεκοιλιάσει τον walker που έφαγε τα απομεινάρια της Lori:

Είτε ήθελε να προκαλέσει περαιτέρω πόνο στο ζόμπι που έφαγε την σύζυγό του ή αν, στην πράξη, για κάποιο τρελό λόγο προσπαθούσε να βρει κάποιο κομμάτι της με την ελπίδα να κερδίσει κάτι ... Κοίτα, είναι μια σκοτεινή σειρά, δεν ξέρω τι να σας πω!

Πηγές: http://seriable.com/the-walking-dead-boss-talks-ricks-rampage-governor-daughter/ , http://seriable.com/the-walking-dead-boss-talks-ricks-rampage-governor-daughter/2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου