Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Review - Season 3 Finale



Παρακάτω μπορείτε να σχολιάσετε το φινάλε της τρίτης σεζόν. Επίσης ποιες είναι οι θεωρίες σας για την 4η σεζόν, και τι πιστεύεται ότι μπορεί να δούμε... Τα παρακάτω περιέχουν spoilers!!!
Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Κυβερνήτη να βασανίζει τον Milton και στο τέλος να τον αφήνει μισοπεθαμένο στο δωμάτιο που κρατάει την Andrea για να την σκοτώσει μόλις μεταμορφωθεί.
Στην φυλακή βλέπουμε προετοιμασίες αποχώρησης, και τον Carl να συμπεριφέρεται περίεργα. 
Καθώς προετοιμάζονται στο Woodbury για την επίθεση στη φυλακή, ο Tyreese και η αδερφή του αποφασίζουν να μείνουν πίσω.
O Κυβερνήτης και οι υπόλοιποι φτάνουν στην φυλακή και αρχίζουν να ψάχνουν τους άλλους χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που τους ρίχνουν καπνογόνα και τελικά η Maggie και ο Glenn τους απωθούν. 
Ο Carl, ο Hershel, η Beth και η Judith κρύβονται στο δάσος και συναντούν έναν από τους "στρατιώτες" του Κυβερνήτη, ενώ αυτός τους παραδίδει το όπλο του ο Carl τον σκοτώνει εν ψυχρώ.
Πίσω στο Woodbury ο Milton λέει στην Andrea για την πένσα που της έχει αφήσει και αυτή προσπαθεί να την φτάσει.
Καθώς πηγαίνουν προς το Woodbury, ο Κυβερνήτης κάνει νόημα στο άλλο όχημα να σταματήσει και τους λέει να γυρίσουν στην φυλακή, άλλα κάνεις δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει και έτσι αρχίζει και τους πυροβολεί. 
Ο Rick συζητάει το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Carl, και καταλαβαίνουμε ότι ο μικρός έχει πολύ διαφορετική άποψη.
Λίγο πριν ο Milton της επιτεθεί, η Andrea καταφέρνει και ελευθερώνεται.
Ο Rick, o Daryl, και η Michonne κατευθύνονται προς το Woodbury και στο δρόμο βλέπουν το όχημα και τους νεκρούς, μια Wooburyανη τα έχει καταφέρει και τους εξηγεί τι έγινε, έτσι πηγαίνουν στο Woodbury για να βρουν την Andrea.
Στα τείχη αρχίζουν να τους πυροβολούν ο Tyreese με την αδερφή του μέχρι που τους εξηγούν την κατάσταση.
Τελικά βρίσκουν την Andrea άλλα είναι "δαγκωμένη", και μετά από λίγο αυτοπυροβολείται για να μη μεταμορφωθεί.
Στη τελευταία σκηνή βλέπουμε να γυρίζουν πίσω στην φυλακή μαζί με τους κατοίκους που είχαν απομείνει στο Woodbury.

64 σχόλια:

  1. Απογοητευση απλα.
    Μετα την επιστροφη της η σειρα εκανε φοβερη κοιλια αλλα ειπαμε νταξει το φιναλε θα γαμησει. Ουτε μαχη, ουτε ψοφος Γκαβερνορ, ουτε τπτ. Αλλα λογια να αγαπιομαστε... Δοθηκε πολυ διασταση στο θεμα WD φετος κυριως λογω των τηλεθεασεων αλλα οκ ο,τι δημοφιλες δεν ειναι παντα και ο,τι ποιοτικοτερο. Ας ελπισουμε του χρονου να δουμε κατι καλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω περιμενα μεγαλη μαχη στη φυλακη!!!περιμενα το θανατο του Governor.Αλλα Walking dead ειναι αυτο ποτε δεν ξερεις τι θα γινει.....οπως και με την Andrea....τι ηταν αυτο?..μπορει να ηταν λιγο ξερετε τι αλλα δακρυσα που πεθανε...τεσπα σσε αυτην την season πεθαναν 4-5 χαρακτηρες που δεν το περιμεναμε αλλα αφου ειναι ζωντανος ο Daryl και ο Rick(μορφαρες) η ομαδα προχωραει καλα!!!Πολυ διαφορετικο απο το comic παντως αλλα αυτο ειναι καλο γιατι σε κραταει πιο πολυ σε αγωνια!Πιστευω πως το φιναλε ειχε τα καλα και τα κακα του!!!Τα λεμε απο Οκτωβριο λοιπον για ακομα 16 επεισοδια αγωνιας,λυπης,μισος,επιβιωση και πολλα ζομπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eνταξει ποιοτικο ειναι και παραειναι ασχετος τηλεθεασης.τωρα ναι το τρεναρανε πολυ το δευτερο μισο για να πανε σε πιο στρωτη 4η σεζον πιστευω το φιναλε οσο ωραια αρχισε τοσο με απογοητευσε στο τελος.Απλα αν καταλαβα καλα ο κυβερνητης εμεινε με αλλους 2 οσοι ειχαν μεινει στο γουντμπερι πηγαν στη φυλακη να δω που θα βρουν φαγητο να τους ταισουν και αυτους εδω καλα καλα δεν δεχονταν κοσμο τωρα ανοιξαν αγκαλιες.Και ο κυβερνητης που θα βρει κοσμο για το come back?επισης γιατι δεν μεινανε στο γουντμπερι?τεσπα απο οκτωβρη βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ηταν οσο καλο περιμενα για φιναλε..δεν ξερω τι κανουν αλλα το δευτερο μισο της φετινης σεζον πρεπει να ειναι το χειροτερο απο οσα εχουμε δει..εως και βαρετο το ελεγες σε καποιες φασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό το επεισόδιο! Δυστυχώς δεν έφτασε το "άριστο" σαν επεισόδιο και σαν φινάλε δεν είχε το κάτι παραπάνω που περιμέναμε όλοι. Δε μου άρεσε καθόλου που έμεινε ζωντανός ο Governor... βέβαια το story του έχει σχεδόν τελειώσει, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, σε επόμενες σεζόν ίσως τον ξαναδούμε (όταν θα έχει φτιάξει νέο στρατό).


    Μου άρεσε πολύ η τελευταία σκηνή! Ήταν από τις πιο όμορφες που έχουμε δει στη σειρά! Ενώ σε όλη τη σεζόν είχαμε σαν κύριο θέμα την καχυποψία του Ρικ και της ομάδας στο "νέο κόσμο", στο τέλος έπραξε τελείως ανθρώπινα και δέχτηκε νέο αίμα στην ομάδα... και όχι γιατί θα τους χρειαζόταν (γέροι και γριές ήταν οι περισσότεροι), απλά γιατί είναι άνθρωπος!!! Και ίσως αυτό είναι και το κύριο θέμα της σειράς. Μπορεί να αλλάξει ο κόσμος, να σου συμβούν 1000 στραβά, αλλά στο τέλος παραμένεις άνθρωπος (με όλη τη σημασία της λέξης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Luph8hka gia thn Andrea sto comic einai apo tous'' prwtagwnistes '' kai den perimena na pe8anei. walking dead einai omws auto opote ... Poios perimenei twra mexri ton oktombrh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pedia epidi den to eida akoma eida videaki pou pethenei o milton omos dixnei xekathara se kapia skini oti pethenei i andrea i to siberanate monoi sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απογοητευτικότατο και αθλιότατο!

    Θα συμφωνήσω με μερικούς ότι όσο τέλεια άρχισε τόσο χαζά τελείωσε!

    Ήμουνα σίγουρος ότι ο κυβερνήτης δεν θα πεθάνει(όχι από spoiler) αλλά το ήξερα εγώ...φαινότανε δηλαδή ότι δεν θα πεθάνει του χρόνου τώρα πάλι!!!

    Για το μονο που χάρηκα είναι για τον Tyreese που γύρισε στην ομάδα και ελπίζω στην 4η σεζόν ο κυβερνήτης να φάει λάχανο τον Rick και να πάρει την θέση του ο Tyreese, πολύ μας τα έπρηξε και αυτός πλέων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απογοητευτικο : αυτο ταιριαζει ως χαρακτηρισμος του φιναλε αλλα και γενικα του β' μισου της σεζον με καποιες εξαιρεσεις !!! Το β' μισο θυμισε αυτη την αργη βαρετη 2η σεζον . Κριμα γιατι οσο τελειο ηταν το α' μισο και μας πωρωσε τοσο μας απογοητευσε το υπολοιπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με καποιες αλλαγες θα μπορουσε να γινει ενα τελειο προτελευταιο επεισοδιο αλλα οχι σεζον φιναλε, η 2η σεζον που ηταν χειροτερη ειχε πιο καλο φιναλε... ουτε μαχη ειδαμε ουτε κανα καλο θανατο, νταξει ο θανατος της Αντρεα παιζει να ειναι ο πιο κουφος του αιωνα... ο Κυβερνητης εχει γινει αθανατος απο οτι καταλαβα, δηλαδη εκει που αρχισε να ριχνει στον κοσμος ΕΝΑΣ δεν μπορουσε να το πυροβολησει ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα κακό Seasson Finale μιας μέτριας Seasson ... 16 επεισόδια για ένα Story που το χώραγες άνετα σε 10 , πραγματικά θυμώνω απίστευτα με το πόσο άρπα κόλα ήταν αυτή η Season όταν έχουν προηγηθεί 2 Seasson φωτιά , για να καταλάβουμε για πόσο Faill μιλάμε σκεφτείτε πόσα άτομα πεθάναν σε αυτήν την Seasson και τελικά τη γεύση μας άφησε .. Τελος δεν θα μιλήσω για κοιλιά θα μιλήσω για ταυτότητα , οκ ο Μεγάλος Κακός της Seasson είναι ο Governor και λογικό είναι να εστιάσεις εκεί ... όμως σε μια σειρά που λέγετε Wallikng Dead έχω την απαίτηση ακόμα και μετά απο 3 Seasson να βλέπω Zombies να σπέρνουν τον όλεθρο ... θέλω να βλέπω σκοτεινή σκηνή και να λέω να το τώρα θα πεταχτεί το Ζομπιδι και θα τα Μπιππππππ όλα ..

    Η Seasson έχει πολλά κινηματογραφικα κλισέ που πολλές φόρες με έκαναν να λέω άντε να τελειώσει το επεισόδιο μπας και το επόμενο αξίζει περισσότερο , απο τα λίγα πράγματα που μένουν στο Seasson Finale είναι η σκηνή που ο Rick σκύβει στο έδαφος και σηκώνει το αστυνομικό του σήμα .... εξειγη τόσα πολλά χωρίς να χρειαζετε να στα σερβίρει στο πιάτο ....

    Περιμένω πολύ περισσότερα από το Walking Dead και ελπίζω του χρόνου να έχουμε κάτι καλύτερο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελατε φαφλαταδες,
    Μια χαρα ηταν το φιναλε... δινει υπεροχη πασα για την νεα σεζον, αν σας ξενερωνει π ειναι οκτωβριο κ οχι την επομενη κυριακη ειναι αλλο καπελο. Μην ισοπεδωνετε ολοκληρη παραγωγη επειδη το επεισοδιο οπως και πολλα προηγουμενα του WD εστιασε περισσοτερο στο συναισθημα παρα στην gore-σπλατεριλα.. ουτως ή αλλως μην γελιεστε μια χαρουλα εμπορικό ειναι κ πρεπει να ειναι σαν σειρα. Η 3season κατ' εμε ξεπερασε μακραν την 2ρη...πολυ νοημα βρε παιδι :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ,ΓΙ`ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ.....ΊΔΩΜΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχω αποσυντονυστει τελιως απο το κομικ σε σχεση με το σιριαλ, ο θανατος της Αντρεα ηταν οτι χειροτερο, λιγο απογοητευση ναι αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει στην επομενη σεζον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μα η σειρα δεν ειναι η μεταφορα του κομικ στη τηλεοραση, αλλα βασισμενο εκει, και λογικο μου φαινεται γιατι αν το εκαναν αυτο θα ξεραμε εκ των προτερων ολους τους θανατους, και γενικα ολα τα γεγονοτα, οποτε λιγοτερη αγωνια, λιγοτερη τηλεθεαση... συν του οτι ειναι δυσκολα να μεταφερεις ενα κομικ στην τηλεοραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι σήμαινε αυτό με το σήμα φίλε γιατί δεν το έπιασα..Σε γενικές γραμμές πάντως γι αυτή τη σεζόν η άποψη μου είναι ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εμενα μου αρεσε το επεισοδιο μπορει περυσι να ειχαμε καλητερο φιναλε αλλα σαν συνολο η τριτη σεζον ειναι ανωτερη κ μην ακουω χαζα οτι ειναι μετρια..μαλλον μερικοι προτιμουσατε τα σαλιαρισματα του σειν κ της λορι κ τα κολληματα του χερσελ με τα ζομπι τι να πω....το μονο που με χαλασε ητανε οτι δε πεθανε ο κυβερνητης αλλα δε θα με χαλασει να τον δω κ του χρονου αλλα οχι σε ολοκληρη την τεταρτη σεζον γιατι θα κουρασει κ τελος να δω τωρα τι θα κανουμε ολοι χωρις επεισοδιο καθε δευτερα κ ειναι κ πολυς ο καιρος μεχρι τον οκτωμβριο γαμωτο...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. υπάρχει το επεισόδιο. Κατέβασε το δες το και σκάσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η πρώτη season πώρωση η δεύτερη βαρετή, η τρίτη σκέτη απογοήτευση! Την σιχάθηκα την σειρά! Με κούρασε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για κάποιον που θέλει να βλέπει τρόμο και ζόμπι δικαιολογημένως απογοητεύτηκε. Όμως η φετινή σεζόν είναι πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη και ας άξιζε κυρίως το πρώτο μισό. Οπότε μην τα ισοπεδώνουμε όλα και αν συμφωνούμε οτι όντως η 3η είναι καλύτερη από τη 2η, πολύ πιθανόν να έχουμε μια ακόμα καλύτερη 4η. Hope for the best και κυρίως μην απογοητεύεστε! Και για να ξενερώσω κάποιους...εμένα μου άρεσε το φινάλε... Άλλωστε βάσει των προηγούμενων επισοδείων δεν περίμενα κατι πολύ καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παντως ρε παιδι μου σαν πρωταπριλιατικο αστειο ηταν το φιναλε.Ας εβγαιναν να πουν εχει ενα ακομα επεισοδιο ακομα το πραγματικο φιναλε...(σας καναμε πρωταπριλιατικη πλακα εστω και ανα προβληθηκε στις 31)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ενταξει και τη δευτερη σεζον φωτια δεν την ελεγες το πρωτο μισο ηταν μεγαλος υπνος ψαχνανε 7 επεισοδια να βρουν το κοριτσακι στα 2-3 τελευταια κορυφωθηκε το πραγμα με την τρελα του σεην.Θυμαμαι γκρινιες και τοτε για αυτο το λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με το σημα του σεριφη λες?Οπως καταλαβα αν καταλαβα καλα μαλλον ο πιτσιρικας εχει γινει πολυ καφρος πεταξε το σημα του σεριφη κραζοντας απο την μια τις επιλογες του ρικ και απο την αλλη δηλωνοντας με την πραξη του οτι ο καλος μπατσος ειναι κατι που δεν θελει να γινει.Τον δουλευουν πολυ τον χαρακτηρα ισως η πιο γρηγορη μεταμορφωση χαρακτηρα απο καλο παιδακι σε κρυο αιμα παρα την ηλικια του.πιστευω οτι θα παιξει μεγαλο ρολο στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. distixws to epeisodio idika gia season finale htan metrio! perimename mia megalh maxh....kai eidame elaxista!!! kai apo oti fenete den edosan telos kai sto thema tou kibernith! sta wraia tou epeisodiou htan o carl o opoios dixnei na ksefeugei kai o rick tha exei diskolh douleia! kai fisika o thanatos ths adrea...pou otan aniksan thn porta perimena na thn dw zontanh alla htan wraia antroph!!!


    eno h 3h season ksekinise teleia!!!! distixws meta to mid season finale h seira arxise na peftei...me apokorofima to metrio finale ths!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχω εκνευριστεί ΠΑΡΑ πολύ που σκότωσαν την Άντρεα. Ήταν το τελευταίο άτομο που περίμενα να πεθάνει στην σειρά. Ηλίθιοι σεναριογράφοι. Γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βασικα δεν μπορω να καταλαβω. Τι θελατε ρε παιδια; Να πεθανει το μισο cast για να υπαρξει τελειο επεισοδιο σε αυτην την σειρα; Εμενα μ αρεσε. Αγωνια σε ολο το επεισοδιο, πεθαινει μια πρωταγωνιστρια, μπαινει στην ομαδα μας ο μεγαλος Ταιρις και η Μισον γινεται για τα καλα δικη μας, διαλυεται το Woodbury, ο Κυβερνητης ειναι μονος μαζι με αλλους 2 δικους του που τον καταλαβαν ποιος πραγματικα ειναι.. και εχουμε κ ερωτηματα οπως που πηγε ο Γκοβερνορ κ ποιο το σχεδιο του πλεον..
    Και μου αρεσε παρα πολυ οτι τα γυναικοπαιδα πηγαν με την δικη μας πλευρα, την σωστη πλευρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. βασικα αυτο που επαθε ο κυβερνητης ηταν χειροτερο απο το να πεθανει,αν κρινεις απο το χαρακτηρα του.η σεζον μπορει να κουρασε λιγο,λογω φυλακης,αλλα ειχε και καλα επεισοδια-στιγμες και με εκανε να δεθω περισσοτερο με τους χαρακτηρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μερικοι δεν εχουν καταλαβει οτι η σειρα επικεντρωνεται κυριως στους χαρακτηρες και οχι στα ζομπι γι αυτο και απογοητευονται.η σεζον κουρασε λογω συνεχομενων επ. στην φυλακη,αλλα ειδαμε καποια πολυ καλα επεισοδια-στιγμες και ειδαμε μεγαλη εξελιξη στους χαρακτηρες.σαν επεισοδιο μου αρεσε πολυ,απλα ηθελε το κατι παραπανω για να περιμενεις με αγωνια την 4 σεζον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αν σκεφτεις το χαρακτηρα του κυβερνητη,αυτο που επαθε ηταν χειροτερο απο θανατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω το βρηκα πολυ καλο το φιναλε.Αν ειχαμε κοντρα πιστολιδι αλα σπαγκετι γουστερμ ισως θσ ταν πολυ ψευτικο ασε που δε θα χαν καμια ελπιδα σε τετοια μαχη.Η λυσσα και το μισος του κυβερνητη εχει γινει χειροτερο τερας απο τα τερατα,δε ξερω πως θα ζησει και σε τι κατασταση θα ναι,ναι δε περιμενα οτι θα ζησει αλλα...
    Ο Καρλ στην ουσια αυτο που λεει ειναι οτι θελει το πατερα του πισω,τωρα χρειαζεται η ομαδα των Ρικ χωρις τις παραισθησεις,ενα αρχηγο,στο τελος που Ρικ κοιταει ψηλα τα πλεγματα και δεν βλεπει οραματα το φαντασμα της Λορι αυτο λογικα λεει παραισθησεις ΤΕΛΟΣ
    Γενικα χασαμε 4 χαρακτηρες σ αυτο το κυκλο T-Dog Λορι Μερλ και Αντρεα.
    Την Αντρεα δε το περιμενα διοτι ειναι μαζι με τη Μαγκι απο τις ωραιες παρουσιες για τον ανδρικο πληθυσμο τηλεθεατων ;)
    Το αντιο ηταν ολα τα λεφτα η φραση ξερω να χρησιμοποιω την ασφαλεια μας παει φλαςμπακ πρωτο κυκλο σε μια ασχετη τοτε Αντρεα με τα οπλα οπου το μονο που ξερε μεχρι την επειδημια ηταν η εργασια της...κριμα :(
    Η συνεχεια τωρα τι μπορει να χει ο Οκτωβριος ειναι μακρυς και ολο και κατι θα μαθαινουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συμφωνώ σε όλα... με κάλυψες απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ μέτριο φινάλε. Η σειρά δεν βλέπω να φτάνει τις 7 seasons που θέλει. Έχει χάσει την αρχική ένταση! Όχι, δεν περίμενα να γίνει μόνο πανικός και δεν είμαι από αυτούς που βαριούνται τους χαρακτήρες. Καταλαβαίνω ότι δεν θα βλέπω μόνο ζόμπι και αίμα. Αλλά -για παράδειγμα- όταν ο κυβερνήτης με τους δικούς του μπήκαν στην φυλακή, στον σκοτεινό διάδρομο με τα ζόμπι, θα μπορούσε να παρουσιαστεί ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ένας θάνατος. Να γίνει ένα μικρό μακελειό, όπως αυτά που μας άρεσαν στην αρχή της σειράς. Τώρα, ακόμα και οι θάνατοι είναι βαρετοί. Ζόμπι χωρίς αιφνιδιασμό δεν γίνεται να πετύχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όταν το καλύτερο επεισόδιο τις season παραμένει αυτό με τον θάνατο της Λόρι ε αυτό τα λέει όλα! Από εκείνο το επεισόδιο και μετά το χάσανε και ήρθε και το τελευταίο επεισόδιο να μας αποτελειώσει δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μιλα λιγο καλα ρε φιλε... μια ερωτηση εκανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. οχι, απλα να γινει κατι μεγαλο... δηλαδη θεωρεις τον χαζοθανατο της Αντρεα οτι καλυτερο μπορουσαν να δειξουν, ολοι περιμεναμε το λιγοτερο να γινει μια μαχη, ουτε αυτο δεν εγινε.... οταν τελειωσε το επεισοδιο αντι να πω "τι ειδαμε ρε φιλε τωρα;" (που το εχω πει σε αλλο επεισοδιο) , σκεφτηκα "αυτο ηταν, τελειωσε; παλι καλα για καρκινιασα σε καποια φαση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολυ το εχουν πει,ακομα και ο συγγραφεας οτι η σειρα επικεντρονετε πιο πολυ στην πλοκη χαρακτηρων παρα με τα ζομπι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κύριοι πιστεψτε με αν προκειτε να φερουν κακους απο το κομικ ο κυβερνήτης να ξέρετε ειναι μπισκότο βουτιγμένο στο γάλα. Αν και λιγο απροβλεπτο το show με τα κομικ επειδη ο merl kai o Daryl δεν υπάρχουν στα κομικς και υπαρχηγεία ανέλαβε ο Ταιριζ και η σοφια ζει και πολλα διαφορα δεν ξερώ πιστεύω καλυτερα ειναι ετσι επειδη εχω δει θανατους στα κομικ που καλυτερα να μην διανοηθει καν ο σεναριογραφος να εμπνευστει σε τετοια θεματα καλυτερα να συνεχισει τον χαβα του καλα παει . Απο 2 πραγματα θα πεσει ο Κυβερνητης απο σφαιρες και δοντια (morgan) πολυ καλο θανατο μαρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. arketa kalo itan to finale!!!ti perimename dil na doume sto teleutaio epeisodeio..???k genika i season gamise!!!!!(me vash k muthistorimatos)ennoeite k pws tha teleiwnei grhgora i istoria me ton Governor......den uparxei periptwsh i 4i season na to sunexisei ki allo me auth tin istoria!!!me tipota omws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. α κατάλαβα..Δεν είχα δώσει πόλυ βάση στο στιγμιότυπο..Συμφωνώ οτι θα παίξει πολύ ρόλο και λογικά η σειρά σου δείχνει οτι ένα παιδί που μεγάλωσε στη βία θα γίνει και βίαιο..Απλά αυτο που δεν μου άρεσε είναι οτι έγινε πολύ απότομα η αλλαγή σε ένα επεισόδιο..Μπορούσαν να το κάνουν πιο σταδιακά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mporei na ftasei stin 7i seson...afou exei tromerh tiletheash..auto einai to 1o kritirio gia na sunexisei gia polu akoma i seira!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 2 "μέρες " πριν Ο Rick είχε αφήσει στον δρόμο αβοήθητο έναν άνθρωπο που τελικά κατέληξε νεκρός μπροστά στα μάτια του Καρλ .. "Σήμερα" ο γιος του έχει σκοτώσει άνθρωπο γιατί δεν μπορούσε να το ρισκάρει (ότι ακριβός είχε πει και ο πατέρας του στην περίπτωση του ταξιδιώτη) ..Ο Καρλ κατηγορεί τον πάτερα του για τα πάντα και ο Rick καταλαβαίνει πως ο γιος του αλλάζει και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό ...

    Σηκώνοντας το σήμα του σερίφη από κάτω και κοιτάζοντας το για 3-4 Sec αυτός που αλλάζει είναι ο Rick ... είναι ένας από τούς λόγους που ενώ 2 μέρες πριν δεν έσωσε 1 άνθρωπο σήμερα γυρνάει με ενα λεωφορείο ανθρώπους ... και φυσικά η σκηνή κλίνει με τον Καρλ να τον ρωτάει με απορία "what is this ? " (41:30) και τον Rick να απαντάει ότι πλέον είναι μαζί τους (πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγω έχω την εξής απορία και πιστεύω στη 4η σεζόν θα απασχολήσει..Με τον governor εξουδετερωμένο και ο Ρικ γνωρίζοντας αυτό (απ΄την κοπέλα που επέζησε της σφαγής) γιατί εφερέ στη φυλακή όλους τους διασώντες αντι να φέρει τους δικούς του ανθρώπους στο woodbury οπου πάνω κάτω είναι μια κανονική πολη που έχει όλες τις ανέσεις και είναι πολύ καλα περιφραγμένη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με κάλυψες απόλυτα! Όσο για το τι θα βλέπουμε την δευτέρα δεν θέλει και ερώτημα !! GOT φυσικά μαζί με αυτή την σειρά οι 2 καλύτερες σειρές ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν ήταν σε καμιά περίπτωση το φινάλε που περιμέναμε, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα απογοητευτικό... στο κάτω-κάτω πέθανε επιτέλους η Αντρεα, λίγο είναι αυτό; Απλά δεν έκαναν καθόλου σωστά κλιμακώνοντας συνεχώς την ένταση ανάμεσα σε φυλακή και Γουντμπέρι... εδώ και τόσα επεισόδια ακούγαμε ότι πάμε για πόλεμο και τελικά η φούσκα έσκασε, κι αντί να λουστούμε στο αίμα, μας βγήκε αέρας κοπανιστός! Το μόνο που μπορεί να σώσει την παρτίδα, είναι αφού άφησαν τον κυβερνήτη ζωντανό, να έχουμε ένα πραγματικά επικό ξεκαθάρισμα του χρόνου. Και τίποτα λιγότερο!

    Κατά τα άλλα η "δημοκρατία" δεν μου αρέσει καθόλου όπως εξελίσσεται και δεν νομίζω ότι μπορεί να προχωρήσει για πολύ έτσι η ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μάζεψαν όλους αυτούς τους ανθρώπους στη φυλακή, όταν μάλιστα πρόκειται για άμαχο πληθυσμό. Πέραν αυτού που ειπώθηκε, ότι δηλαδή δύο μέρες πριν άφησαν έναν άνθρωπο να πεθάνει στο δρόμο και δύο μέρες μετά φέρνουν 50 άτομα στη φυλακή, έχω κι άλλες απορίες. Μόλις λίγα επεισόδια πριν, τους τελείωναν τα τρόφιμα, αν θυμάμαι καλά... τώρα τι θα ταϊζουν όλον αυτόν τον κόσμο; Επίσης, εάν χρειαστεί να φύγουν από τη φυλακή, η ομάδα δεν μπορεί να είναι πια το ίδιο ευέλικτη... Και φυσικά αυτό που ειπώθηκε από πολλούς, γιατί μένουν στη φυλακή και όχι στο Γουντμπέρι που είναι καλύτερα οχυρωμένο;

    Σε ό,τι αφορά τον Καρλ, δεν τον κατηγορώ. Καλά του τα είπε του πατέρα του και είναι προφανές το ότι μετατρέπεται σε έναν μίνι-Σέιν. Κατά τ' άλλα, το σκηνικό με το παιδί που σκότωσε ήταν λίγο αμφίσημο, με την έννοια ότι εκείνος δεν έσκυψε κατευθείαν για να αφήσει το όπλο του, αλλά τέντωσε το χέρι του προς τον Καρλ (αργά μεν), ώστε να υπάρχει και μια απειλή για το αν θα κάνει κάποια απότομη κίνηση. Γι΄αυτό και ακόμα οι φανς διαφωνούν για το αν έκανε καλά ο Καρλ που τον σκότωσε.

    Τέλος, κι εγώ θα ήθελα περισσότερες ζομπομαχίες, αλλά μην ξεχνάτε ότι το φετινό μότο της σειράς ήταν Fight the Dead μεν, Fear the living δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το δευτερο μερος του 3ου κυκλου ηταν λιγο "πεσμενο"! Κριμα για την Αντρεα... Θεωρω οτι ηθελε η ιδια η ηθοποιος να φυγει απο την σειρα... διαφορετικα μπορουσε να σωθει... Τωρα για τον 4ο κυκλο... θεωρω πως θα επικεντρωθει στον Καρλ... πως θα διαμορφωθει ο χαρκατηρας του...ελπιζω να μην μας κουρασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σωστά. Όταν δίνεις το παράδειγμα στον γιό σου (με τον άνθρωπο στον δρόμο που δεν βοήθησαν και τελικά κατέληξε να φαγωθεί), δείχνοντας ότι δεν παίρνεις το ρίσκο να βοηθήσεις κάποιον γιατί φοβάσαι, δεν μπορείς να ζητάς τα ρέστα από τον δεκάχρονο γιο σου που ακολουθεί το παράδειγμά σου. Δείχνει ότι το πράγμα έχει ξεφύγει όχι μόνο με το παιδί σου αλλά και με εσένα τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. re evh protimouses as poume na pethanei kapoios apo tin fulaki? egw de tha to ithela me tipota opote pali kala na leme pou pethane h ksanthopsira :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. δεν ειχα σκοπο να το δω αυτο το εργο αλλα αφου λεγανε ολοι γι αυτο λεω θα κανω μια προσπαθεια να το ξεκινησω δεν εχω τιποτα να χασω ..ενταξει καλο εργακι αλλα δε με εχει ενθουσιασει κ πολυ ισως επειδη τετοιου ειδους εργα δε τα πολυβλεπω ...παντως εχω σκοπο να το δω μεχρι τελους αφου το ξεκινησα χαλαλι χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. βεβαια θα το προτιμουσα, αυτο ειναι το χαρακτηριστικο της σειρας οτι κανεις δεν ειναι ασφαλης και να ανα πασα στιγμη μπορει να πεθανει ενας μεγαλος χαρακτηρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ 1ο ΚΥΚΛΟ(ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ)...ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΚΗΝΗ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ-ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ-,ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ....ΣΝΙΦ!!!
    ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο <>,ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ,ΒΕΒΑΙΑ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ 4ο ΚΥΚΛΟ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΑ ΖΟΜΠΙ!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΔΗΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μα και η αντρεα μεγαλος χαρακτηρας ειναι μη ξεχνας οτι ειναι απο την αρχη της σειρας κ οσο κ να μην την χωνευα θα λειψει απο την σειρα οπως και η λορι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @SupernaturalGreece:disqus το θεμα ειναι και το πως πεθανε... δηλαδη αν αυτοκτονουσε ο Νταρυλ θα σας αρεσε; παλι μεγαλος χαρακτηρας θα πεθαινε... τελος παντων ειχα σκεφτει πολυ διαφορετικο το φιναλε απο ολες τις πλευρες γιαυτο ξενερωσα περισσοτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. σε αυτη την σεζον μας ειχαν δειξει οτι η ανθρωπια τους είχε αρχίσει να χάνεται με τον καιρο....και ηταν ενα θεμα πολυ στεναγχωρο γιατι στην ουσια η απειλη ηταν οι walkers...το τελευταιο επεισοδιο ήταν λιγακι απογοητευτικο απο την αποψη οτι δεν μας αφησε με μια αγωνια να αναμενουμε κατι...(στο προοηγουμενο φιναλε ειχαμε μεινει με το στομα ανοιχτο..τι φυλακες να φαινονται παραδιπλα, τι μια γυναικα να κουβαλαει κατι ζομπι, τι κατι ελικοπτερα να ερχονται απο το πουθενα.....αγωνια στο επακρο!!!!!) το μονο καλο ηταν οτι μας εδειξε οτι ο ρικ μεσα απο την σταση του γιου του επηρεαστηκε και η ανθρωπια του φανηκε να επανερχεται παλι.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σε συνέντευξή της η Gale Annhurd είπε για την 4η σεζόν: "Θα δώσουμε έμφαση στους walkers, μιας και έχουν αρχίσει να φαίνονται αντιμετωπίσιμη απειλή. Δεν είναι αντιμετωπίσιμη. Αλλά και οι άνθρωποι τους οποίους νομίζεις ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι και οι οποίοι σε προδίδουν, αυτούς πρέπει να φοβάσαι. Είναι ο εσωτερικός σου δαίμονας. Όλοι τους έχουμε. Πώς τους ελέγχουμε όμως;"
    Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι κάποιος από την ομάδα θα εναντιωθεί στον Rick: "Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι αυτός που θα αγανακτήσει. Όπως και ο Shane, ο οποίος θεώρησε τον Rick μειονέκτημα στην προσπάθειά τους για επιβίωση. Δεν θα είναι ο μόνος που είδαμε να εκδηλώνει τέτοιες προθέσεις."

    Σύμφωνα με το THR o David Morrissey επιστρέφει στη σειρά σαν βασικός χαρακτήρας. Ο Βρετανός ηθοποιός αρχικά υπέγραψε για παραπάνω από μια σεζόν, και θα επιστρέψει στο ρόλο του Governor.

    Read more: http://walking-dead-in-greece.blogspot.com/2013/04/n-4.html#ixzz2PQYQhn4i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν κάτι εκτιμώ στη σειρά αυτή είναι ότι δε ''θυσιάζεται'' για τις δικές μας προσδοκίες, όλοι θα θέλαμε μάχη αλλά το φινάλε απεικονίζει καλύτερα την πραγματικότητα στην οποία η ένταση δε χρειάζεται ούτε όπλα ούτε βαβούρα παρά μια άτυπη συνενόηση μεταξύ Ρικ και καρλ.Και η απόλυτα ανταμερικανική προσέγγιση του θανάτου της Άντρεα δείχνει ότι το twd έχει εξελιχθεί σε μια εξομοίωση μάχης για επιβίωση που δεν έχει απαραίτητα λύτρωση. Χαίρομαι που διαφωνώ με τις περισσότερες απόψεις λοιπόν γιατί πήρα αυτό που ήθελα. και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. απατη επεισοδιο...........δεν βλεπω να συνεχιζει για πολυ αυτη η σειρα............αγαπηθηκε απο τον κοσμο μονο για τα ζομπι..............αν θελουν να συνεχισουν ετσι μακρια απο μας!!!!τι να πεις για τα φαουλ που εγιναν στο φιναλε γελανε και οι παρδαλες κατσικες...............το αποκορυφωμα ηταν οι γριουλες που κατεβηκαν απο το λεωφορειο..................αντε γεια!!!!

    οταν θα μπουν στην πολη και θα πολεμησουν ξανα με ζομπι οπως στην πρωτη σεζον..............και αφησουν τους τα λειβαδια και τα αγροτεμαχια και δουμε σκηνικα οπως με το τανκς και τους δρομους γεματο ζομπι μπορει να ξαναβρουμε ενδιαφερον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. nai mwre pou na sunexizei me 10 k 12 ekatomuria pou kanei tiletheasi apa pa pa de vlepete na poume....eleos re su k h seira den agapithike mono gia ta zompi imarton ti allo tha diavasw edw mesa ...h seira agapithike prwta gia tous xaraktires k meta gia ta zompi mi ta isopedwnoume ola se ligo tha mas vgaleis k axristi oli tin seira esu !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. καλησπέρα και από εμένα μόλις ανακάλυψα το Blog και είμαι fan της σειράς σε όποιον την πρότεινα κόλλησε, αλλά πιστεύω ότι στην σεζόν 3 είχαμε 3-4 επεισόδια που είναι σαν να μην τα είδα σαν να μην γυρίστηκαν ίσως χρειαζόταν και αυτό για να μπορεί να υπάρχει και συνεχεία δεν γίνετε σε κάθε επεισόδιο να σκοτώνετε και ένας χαρακτήρας.


    Ελπίζω η σεζόν 4 να έχει καλή ροή και εννοείτε ότι περιμένουμε πως και πως!Πότε ξεκινά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εμένα σαν season finale μ' άρεσε αρκετά ( δεν ήταν επικό όπως το s02) , είχε κάποια δράση (ναι, κι εγώ περίμενα περισσότερη ) με την επίθεση στη φυλακή απλά αν αναλογιστούμε ότι κ ο Governor είχε πάρει μαζί του απλούς πολίτες ,εκτός από τα πρωτοπαλίκαρα του λογικό είναι να "κλάσουν " μαλλί με την επίθεση που δέχτηκαν από τα ζόμπι κ να αρχίσουν να τρέχουν προς τη πλησιέστερη έξοδο κ από εκεί να οπισθοχωρήσουν .. αυτό που δε περίμενα ήταν η μαζική δολοφονία τους , ήταν μια από τις τραγικότερες σκηνές της σειράς ever !!!
    Θα προτιμούσα βέβαια να πεθαίνει στο τέλος του επεισοδίου αλλά αναμένουμε την επόμενη κίνηση του ...
    Σ' αυτό που ξενέρωσα χοντρά ήταν ο θάνατος της Andrea !!! Ήταν από τις αγαπημένες μου ηρωίδες κ μαζί με τη Michonne ένα αχτύπητο δίδυμο !!! Συγκινήθηκα μεν στο θάνατό της αλλά θα προτιμούσα αφού ήταν να πεθάνει να " φύγει" ανάλογα με τη δυναμική του χαρακτήρα της ... πάνω στη μάχη να τη σκοτώνει με λύσσα ο Governor κ να πέφτει μαχόμενη ...
    Τέλος μ' άρεσε η τελευταία σκηνή που δείχνει την ανθρωπιά του Ρικ κ της ομάδας του .
    Υ.Γ . 1 ) Το ότι δε μπαίνω σε site πριν δω ολοκληρωμένες τις σειρές με κάνει να τις απολαμβάνω περισσότερο γιατί δε περιμένω κ πολλά ..
    Υ.Γ . 2) Ήταν πολύ καλή σεζόν βέβαια ξεκίνησε πιο δυναμικά απ'ότι τελείωσε αλλά γνωρίσαμε αρκετούς χαρακτήρες κ είδαμε το πόσο δύσκολη είναι η επιβίωση με τα ζόμπι αλλά πόσο δυσκολότερη γίνεται με τους ανθρώπους κ κυρίως με τους ηγέτες αυτών ...
    Υ.Γ 3) Μακράν οι πιο βαρετές σκηνές αυτή τη φορά ήταν με τον Ρικ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή