Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

The Walkers' News: Promos, TWD Προϊόντα, Spoilers και πολλά άλλα Νέα!


1) Μία ακόμα promo photo για την 4η σεζόν μας ήρθε από το Entertainment Weekly που δείχνει τον Daryl με καλυμμένο πρόσωπο. Θα ληστέψει την τράπεζα των Walkers; Τι να τρέχει άραγε;


2) Συνεχίζουμε με Norman Reedus ο οποίος ίσως μας αποκάλυψε τα σχέδια του Daryl έτσι ώστε να εξοντώσει ακόμα περισσότερα ζόμπια. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως οι walkers της 4ης σεζόν θα είναι extra τρομακτικοί και επικίνδυνοι, επίσης δήλωσε πως "Ναι η βαλλίστρα είναι διασκεδαστικό όπλο και όποιος την έχει δείχνει cool. Δεν είναι όμως M-16." Και μερικές μέρες μετά από αυτήν την δήλωση, δημοσίευσε video στο twitter όπου τον δείχνει να κάνει σκοποβολή με ένα M-16, άραγε να εξασκείται για κάποια σκηνή στην 4ης σεζόν;



3) Πάμε σε Spoiler! Σύμφωνα με το Spoiler TV o τίτλος του 4x07 θα είναι "Dead Weight" και έχει βγει casting για τους χαρακτήρες δύο αδερφών που είναι γύρω στα 30. Ο Mack που είναι επιθετικά εξυπνάκιας και ο Patrick που έχει έντονη την αίσθηση του δικαίου. Ο ρόλος του Mack είναι επανερχόμενος ενώ του Patrick guest. Να σας θυμίσουμε πως οι τίτλοι των επεισοδίων μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και πως τα ονόματα των χαρακτήρων μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που δημοσιεύτηκαν στο casting. Τέλος Spoiler!

4) Τι τρέχει με τον Governor; Μία διαφορετική εκδοχή του σε ένα fan-made promo...



5) Η ταινία World War Z ξεκίνησε να προβάλετε και στις ελληνικές αίθουσες. Η ταινία με zombie apocalypse θέμα ήδη σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, και δημοσιογράφος του Comicbook.com ρώτησε την παραγωγό της σειράς, την Gale Anne Hurd, αν για την επιτυχία της ταινίας αξίζουν εύσημα και στην σειρά The Walking Dead, αυτή απάντησε: "Πιστεύω πως σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλετε στον Brad Pitt... και στον Max Brooks, ο οποίος έγραψε ένα φανταστικό βιβλίο όπου και βασίζετε η ταινία."

6) Στις 18 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmys, τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τα Oscars των τηλεοπτικών σειρών. Ο ηθοποιός Andrew Lincoln θεωρείται από πολλούς κριτικούς ένα από τα φαβορί στην κατηγορία  "Α' Αντρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά".


7) Promo photo για την 4η σεζόν με Walker. Συνεχίζουν να σαπίζουν;


8) Ακόμα μία promo photo με walkers, σε στυλ comic αυτή την φορά, για την προώθηση της παρουσίασης του TWD στο ComicCon του San Diego.


9) Ανακοινώθηκε πως συντονιστής στο πάνελ της σειράς στο ComicCon θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής Talking Dead, ο Chris Hardwick.


10) Κλιπάκι για το The Walking Dead: Escape.



11) Ακριβές αντίγραφα του κατάνα σπαθιού της Michonne βρίσκονται προς πώληση.


























12) Και πάμε σε ένα καθαρά γυναικείο TWD προϊόν. Η HerUniverse.com κυκλοφόρησε γυναικεία κολεξιόν με μπλούζες και φορέματα με θέμα την σειρά The Walking Dead!



13) Η ηθοποιός Lauren Cohan (Maggie Greene) πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Whose Line Is It Anyway?". Δείτε ένα στιγμιότυπο της εκπομπής η οποία θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου από το κανάλι CW.



14) Το περιοδικό TV Guide περιείχε φωτογραφία με τον Glenn να αγκαλιάζει την Maggie και τον Robert Kirkman να σχολιάζει, λέγοντας, "Δεν πιστεύω πως η Maggie έχει την ανάγκη να την προστατεύουν τόσο όσο πιστεύει ο Glenn πως χρειάζεται προστασία, οπότε αυτό είναι μια πηγή έντασης ανάμεσά τους."  Πηγή φωτογραφίας: Seriable


15) Για το τέλος ο Robert Kirkman, τώρα και ηθοποιός, πρωταγωνιστεί σε παρωδία του Star Wars σε μια μίξη του με TWD!


Και μιας που σμίξαμε Star Wars με The Walking Dead ορίστε και μια αφίσα της Michonne με φωτόσπαθα!

2 σχόλια: