Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Όσα μάθαμε κατά την διάρκεια της προβολής του μαραθωνίου The Walking Dead


Στις 4 Ιουλίου το κανάλι AMC ξεκίνησε να προβάλει από την αρχή τα επεισόδια του The Walking Dead. Κατά την διάρκεια των διαφημίσεων προβάλλονταν βιντεάκια όπου ο Kevin Smith, παρουσιαστής της εκπομπής του AMC 'Comic Book Men', μιλούσε με ηθοποιούς και μέλη της παραγωγής και γενικότερα βόλταρε στα γυρίσματα. Τα video αυτά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, έχουμε όμως τα σημαντικότερα νέα που μάθαμε από αυτά.


Όταν ο Kevin Smith ρώτησε τον Norman Reedus πόσο καιρό του πήρε μέχρι να γίνει καλός με την βαλλίστρα, αυτός εξήγησε, "Το πρόβλημα με την βαλλίστρα είναι πως αν υπάρχουν ένα σωρό πράγματα για να σκοτώσω μπροστά μου, ξέρεις, είναι μπουμ, μπουμ, να το τραβήξει η κάμερα, μετά πρέπει να το παρατήσεις, πέφτει το βέλος στο έδαφος, να το μαζέψεις από κάτω, και τότε ρίχνεις ένα ψηφιακό βέλος. Αλλά για να τα κάνουμε όλα αυτά πολύ γρήγορα είναι πραγματικός μπελάς."
Ο Kevin Smith αστειεύτηκε "Είναι σαν να μου λες, γιατί δεν με αφήνουν να ρίξω πραγματικά βέλη; Και αυτοί σου απαντάνε πως δεν υπάρχει περίπτωση!" ο Reedus συμφώνησε, "Ναι, είναι διασκεδαστικό όπλο, και όποιος το έχει δείχνει cool. Δεν είναι M-16".


Ο Kevin συνάντησε και την Danai Gurira και την ρώτησε τι πρόκειται να συμβεί στον χαρακτήρα της στην 4η σεζόν.
Απάντησε, "Η Michonne, όπως είδαμε, δένετε όλο και πιο πολύ με την ομάδα, και πιστεύω πως θα δείτε ακόμα περισσότερα σχετικά με αυτό, και την πολυπλοκότητα της ομάδας, και τέτοιου είδους πράγματα."
Ο Kevin Smith παρατήρησε, "Είσαι σαν τον Boba Fett του The Walking Dead, όλοι σε αγαπούν, ακόμα δεν έχουν ιδέα για την προϊστορία σου. Όλα αυτά έρχονται με αργό και βασανιστικό τρόπο, αλλά όλοι λένε 'Θέλουμε κι άλλο! Θέλουμε κι άλλο!'".
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kevin παρομοίασε χαρακτήρα του TWD με κάποιον του Star Wars, πιο πριν είπε "Ο Daryl είναι σαν τον Han Solo της σειράς. Είναι η όλη του στάση, είναι χαλαρός, είναι ζωηρός."


Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Norman Reedus είχε πει πως οι walkers σε αυτήν την σεζόν θα γίνουν ξανά τρομακτικοί και πως η νέα απειλή είναι εξωπραγματική. Αυτό σημαίνει πως η ανθρώπινη απειλή θα μείνει πίσω;
Η παραγωγός Gale Anne Hurd περιγράφοντας την 4η σεζόν είπε, "Αυτή η σεζόν πιστεύω είναι, να φοβάσαι του νεκρούς και να φοβάσαι τους ζωντανούς. Μεγαλώνουν οι προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς, δίχως ταμπού!"








Πηγή: ComicBook.Com

1 σχόλιο: