Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τι μυστικά μας αποκάλυψε το Expanded Sneak Peek;


Ένα νέο sneak preview αποκάλυψε μερικά πολύ ενδιαφέροντα μυστικά για την επερχόμενη 4η σεζόν. Μας αποκάλυψαν ένα αρκετά μεγάλο spoiler, οπότε ο συναγερμός τον Spoilers χτυπά!


Όπως έχουμε ξαναπεί η 4η σεζόν ξεκινάει με χρονικό άλμα 6-7 μηνών και αυτή την φορά μας το επιβεβαιώνει και ο showrunner, ας δούμε τι άλλο μάθαμε:

5. Οι Walkers Συσπειρώνονται - Ένα από τα πράγματα που μας λένε συνέχεια είναι ότι η απειλή των walkers έχει φτάσει σε εντελώς νέο επίπεδο στην 4η σεζόn. Αν και υπήρξε κάποια υπόνοια ότι οι walkers μπορεί να ανέπτυξαν λίγο την ευφυΐα τους, φαίνεται απλά να μαζεύονται όλοι μαζί (όπως πάντα έκαναν) μόνο που αυτή την φορά είναι ακόμα περισσότεροι και κάπως σαν να λειτουργούν ομαδικά. Κατά την έναρξη του νέου βίντεο, η Carol παρατηρεί, "Το θέμα είναι ότι έχουμε μία αρκετά μεγάλη κατασκευή. Πλέον δεν απλώνονται."




4. Ο Carl Έχει Νέους Φίλους - Κατά την διάρκεια των τριών πρώτων σεζόν ο Carl δεν είχε και πολλά παιδιά της ηλικίας του για να παίξει. Ως εκ τούτου, φαίνεται να μεγάλωσε παίρνοντας αποφάσεις σαν ενήλικας από πολύ νεαρή ηλικία, όπως το να πυροβολήσει κάποιον. Στο νέο βίντεο ο Carl φαίνεται να κάνει παρέα με παιδιά της ηλικίας του. Θα μπορούσε επιτέλους να έχει, όσο το δυνατόν γίνεται, μια φυσιολογική παιδική ηλικία;




3. Ο Tyreese Έχει Κοπέλα - Στο νέο βίντεο, ο Tyreese φαίνεται σε τρυφερές στιγμές με την Karen. Οι δυο τους εμφανίζονται κρατώντας τα χέρια τους και ο Tyreese φιλάει το χέρι της Karen. Με τους Glenn & Maggie μα συμπληρώνουν ήδη το ρόλο του ευτυχισμένου ζευγαριού, υπάρχει πραγματικά αρκετός χώρος για ακόμα ένα ζευγαράκι; Το The Walking Dead όταν δείχνει δύο ανθρώπους ευτυχισμένους συνήθως κάτι τραγικό τους συμβαίνει.


2. Κάποιος Πέθανε - Μιλώντας για τραγικά συμβάντα, γιατί ο Daryl Dixon και ο Rick Grimes σκάβουν καινούργιο λάκκο; Δεν μπορεί να άνοιξαν τάφο για να θάψουν έναν απλό Walker, έτσι κάποιος μέσα από την ομάδα πρέπει να πέθανε. Κρίνοντας από τον λεκέ αίματος στην κορυφή αυτού που φαίνεται να είναι πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι, μαντεύουμε πως κάποιος από την ομάδα έγινε walker και έπρεπε να τον πυροβολήσουν ή να τον μαχαιρώσουν στο κεφάλι.


1. Ο Tryreese Φαίνεται Σοκαρισμένος - Ο Tyreese σοκάρεται από κάτι που βλέπει. Κρατάει λουλούδια, οπότε σε ποιον πήγαινε να τα προσφέρει; Ίσως στη νέα φίλη του, την Karen; Χμμμ... σιγά σιγά μας έρχονται ιδέες για ποιον είναι ο λάκκος που ανοίγει ο Rick με τον Daryl.

Και αν συνδυάσουμε ένα πλάνο από το promo με ένα από το sneak peek.... εντάξει δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο.... 

Επίσης να προσθέσουμε πως οι απορίες που είχαμε για το πόδι του Hershel απαντήθηκαν.


3 σχόλια:

  1. Για να δουμε τι συγκινησεις θα μας προσφερουν. ηδη αρχισε το σποτακι για την season 4 και στο Νova.
    πολυ καλη σειρα. με εχει καθηλωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Hershel έχει ξανά ποδάρι! YEAH! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με μεγάλη ανυπομονησία περμένουμε την 4η σεζόν!
    Δηλώνω άπειρα ένθερμος fan !
    Παρακολουθούμε το κάθε επεισόδιο αμέσως μετά που γίνεται διαθέσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή