Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Review - 4x08 - Too Far Gone



Έφτασε λοιπόν ο καιρός για το mid season 4 finale. Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα υπάρχει απλά μια περιγραφή άλλα και η άποψη των συντακτών για το επεισόδιο. Ένα πάρα πολύ δυνατό επεισόδιο που τα είχε όλα.
Ας ξεκινήσουμε από τα γεγονότα. Ο Κυβερνήτης απαγάγει τους Hershel και Michonne, και λέει στην ομάδα του για την φυλακή. Φτάνοντας στην φυλακή ζητάει από τον Rick να συζητήσουν, και του δίνει 2 επιλογές : Ή να φύγουν μέχρι την δύση του ηλίου η θα σκοτώσει τον Hershel και την Michonne. Εκεί βλέπουμε ένα τρομερό μονόλογο από τον Rick, που προσπαθεί να τον πείσει ότι υπάρχει κι άλλη λύση, χωρίς να τα καταφέρνει. Και έτσι ξεκινάει το μακελειό. Παράλληλα πίσω στο ποτάμι ένας walker επιτίθεται στην Megan και την δαγκώνει. Η μάχη στην φυλακή συνεχίζεται, ενώ ο Rick με τον Κυβερνήτη έχουν πιαστεί στα χεριά. Τελικά η Michonne τραυματίζει τον Κυβερνήτη, πριν σκοτώσει τον Rick, και η Lilly τον αποτελειώνει. Στο τέλος της μάχης η φυλακή έχει καταστραφεί, και η ομάδα της φυλακής χωρίζεται στην προσπάθεια της να σωθεί.
Το επεισόδιο ήταν άψογο από όλες τις απόψεις. Πρώτον έγινε η πολυπόθητη μάχη που όλοι περιμέναμε να συμβεί στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Πολλοί νεκροί, μεταξύ τους βασικοί χαρακτήρες όπως ο Hershel, o Κυβερνήτης και η Jubith. Δεύτερον οι ερμηνείες ήταν απίστευτες με κυριότερη αυτή του Andrew Lincoln, που απλά δεν υπήρχε. Και τελευταίο η μουσική επένδυση του επεισοδίου που δημιουργούσε μια συγκλονιστική ατμοσφαίρα. 
Από εδώ και πέρα το κλίμα αλλάζει τελείως με του χαρακτήρες να βρίσκονται για άλλη μια φορά στο δρόμο μετά από πολύ καιρό.



104 σχόλια:

  1. Οι λέξεις δεν περιγράφουν αυτό το επεισόδιο. Μόνο συναισθήματα. Αριστούργημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρικ Γκριμς... Ένας από τους μεγαλύτερους Leaders της αμερικάνικης τηλεόρασης. Εκπληκτικός και συγκινητικός ο λόγος του. Όλα τα λεφτά το χαμόγελο του Χέρσελ πριν αποκεφαλιστεί... Κρίμα, αν και στην σκηνή φαινότανε ότι έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα..


    Για το μωρό κρατάω μια πισινή, ίσως να είναι και ζωντανό αν και δύσκολο.


    Εκπληκτικός και ο Γκόβερνορ ως ηθοποιός. Μαντάρα τα έκανε και το ευχαριστήθηκα που επιτέλους πέθανε.. Φοβερός με το τανκς και ο Ντάρυλ!


    Αλλάζουν πολλά πλέον στην σειρά. Πάρα πολλά. Και μ'αρέσει που θα βλέπουμε διαφορετικά Storylines πλέον.


    Ανησυχώ πολύ για τον Ρικ. Δεν ξέρω κατά πόσο τελικά θα μείνει ζωντανός. Το προμο του επόμενου κάτι τέτοιο υπονοεί. Θα μου πεις δεν πεθαίνει ο Ρικ, αλλά γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικό Επεισόδιο!!! Από τα καλύτερα που έχει δώσει η σειρά!!! Ο κακός χαμός έγινε!!! Κρίμα για τον Χέρσελ, τον συμπαθούσα αρκετά, αλλά ήταν ίσως αναγκαία κίνηση για να γίνει ο κακός χαμός, να φύγουν από τις φυλακές και να προχωρήσει το στόρυ σε νέα μονοπάτια, κλείνοντας παράλληλα και την ιστορία με τον Governor που άφησαν (κακώς) ανοιχτή στην προηγούμενη σεζόν (όπου δε νομίζω να έκλεινε με τόσο γαμάτο τρόπο, οπότε χαλάλι!).

    Ρισπέκτ και στον Andrew Lincoln, πολύ ωραία η ερμηνεία του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ! Έπρεπε να είχε τελειώσει πέρυσι η όλη ιστορία. Δεν υπήρχε λόγος για 7 ανούσια(τελικά) επεισόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικά απίστευτο επεισόδιο για την judith ακόμα πιστεύω πως δεν έχει πεθάνει και γενικά η σειρά σε αφήνει με πολλά ερωτήματα για τη συνέχεια...δεν ήθελα να πεθάνει ο Χέρσελ αλλά για κάποιο λόγο δεν ήθελα να πεθάνει και ο Κυβερνήτης δεν ξέρω ήταν επιβλητικός ήθελε να έχει την αρχηγία και έκανε βλακείες αλλά στεναχωρήθηκα και για αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια σκηνη μονο. Χειροβομβιδα στο τανκΣΣΣ βγαινει ο οδηγος και τον καθαριζει με βελος. Τι αλλο να σου δειξει πια αυτος ο χαρακτηρας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα 2 επεισόδια του Κυβερνήτη ακόμα αναρωτιέμαι γιατί μας τα έδειξαν! Εντάξει, καλά ήταν, δε λέω... αλλά δεν χρησίμευσε πουθενά η υποτιθέμενη "αλλαγή" του σεναριακά! Θα μπορούσαν απλά να τον δείξουν να έρχεται με ένα νέο γκρουπ και θα υποθέταμε μόνοι μας τι έχει συμβεί.... εκτός κι αν θέλουν να εντάξουν στο γκρουπ τις αδερφές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλειο επεισόδιο αλλά γιατί να πεθάνει η Τζούντιθ...??? μακάρι να μην έχει πεθάνει τελικά!! προσέξατε τι έγινε με το θέμα της Κάρολ? λίγο πολύ είπαν ότι αυτός που σκότωσε και έκαψε τότε εκείνους τους 2 είναι ακόμα στην φυλακή όποτε σαν να μας λένε ότι δεν το έκανε η κάρολ... ή ότι είχε συνεργό!! ο Ρικ ήταν απίστευτος!!! ο Χέρσελ με το χαμόγελο καταπληκτικός και Μισόν και Ντάρυλ τα σπάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!!!!!! Αυτο το επεισοδιο το περιμεναμε απο περυσι....αλλα τελικα αξιζε η αναμονη!!! Το καλυτερο φετινο επεισοδιο! δραση, αγωνια, θανατοι, δραμα, ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι εγώ πιστεύω ότι το μωρό είναι ζωντανό...δεν μπορεί να το έφαγαν και να μην έμεινε ούτε κοκαλάκι...απλά κάποιος το άρπαξε με ματωμένα χέρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντε τωρα 68 μερες υπομονη,με την νεα εντυπωσιακη τροπη που πηραν τα πραγματα,εκει που ειχα αρχισει πλεον να μην περιμενω πως και πως το νεο επεισοδιο,επανηλθε το ενδιαφερων μου οπως τοτε με την νυχτα στην φαρμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλό το επεισόδιο. Έγινε επιτέλους αυτό που περιμέναμε σε τόσα και τόσα άσκοπα επεισόδια που βλέπαμε στην σεζόν!
    Έχει δράση, ένταση, θανάτους... Όλα. Πολύ χάρηκα που η Lilly τον σκότωσε εν τέλη τον βλαμμένο. Παρόλο που δεν την είχαμε δει και σε πολλά επεισόδια.

    Κρίμα για τον Χέρσαλ. Μου άρεσε υπερβολικά πολύ θα έλεγα! Είχε πολύ καλό χαρακτήρα και ήταν σοφός και επιβλητικός με τον τρόπο του.
    Η σκηνή που μιλάγανε Ρικ-Κυβερνήτης ήταν κάπως μεγάλη και κούρασε γιατί έλεγαν τα ίδια πράγματα αλλά 'ντάξει...
    Το μωρό δεν πιστεύω να πέθανε. Αν όντως έγινε βέβαια δεν περίμενα να δείξουν ένα σκοτωμένο μωρό εννοείτε αλλά κάποια επιβεβαίωση.
    Στην φάση που ήταν όλοι στο λεωφορείο και περίμεναν νόμιζα θα το ανατίναζαν με το τάνκΣ και για να πω την αλήθεια "ήθελα" να γίνει. Θα ήταν μεγάλη ανατροπή και θα άλλαζε πολλά στο στόρυ!
    Δεν ξέρω πλέον ο Ρίκ πως θα αντιδράσει και πως θα είναι στην συνέχεια με τα τον θάνατο(?) του μωρού. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δω παρόμοιο σκηνικό με αυτά που είδαμε μετά τον θάνατο της γυναίκας του.
    Ο Ντάριλ Θεός απλά με την χειροβομβίδα που έριξε στο τάνκΣ!


    Υ.Γ. Αυτός ο ηθοποιός που έπαιζε και στο Fringe και ήταν και ο οδηγός του τάνκ τι θα γίνει; Θα παίξει ποτέ κανέναν συμπαθητικό χαρακτήρα; Όλο για μπουνιές είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κοριτσάκι τους είχε κάψει λογικά και η Κάρολ απλά την κάλυπτε. Το ξανθό, το μεγάλο. Που πήρε το όπλο και πυροβόλησε και μία(και πολύ το χάρηκα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ από την αρχή μέχρι και το τέλος έβριζα αυτόν τον μπ@σταρδο κυβερνήτη και ευχόμουν να πεθάνει ώσπου ΚΑΙ έγινε! Κρίμα όμως του άξιζε ένας αργός και βασανιστικός θάνατος! Μόλις έμπλεξε με πολλούς ανθρώπους βρήκε τον δαιμονικό εαυτό του και τους έπεισε τόσο εύκολα να αρπάξουν τα όπλα και να αρχίζουν να πυροβολάνε με μίσος! Το μωρό δεν νομίζω να πέθανε θα είναι μ@λακί@ αν γίνει αυτό , μακάρι να είναι στο λεωφορείο!. Πολύ λυπήθηκα για τον Χέρσελ ήταν αυτός που τους κρατούσε τόσο καιρό! Να πω την αλήθεια φοβόμουν ότι θα δω πολλους θανάτους που δεν θα περιμενα με τιποτα, όπως του Ντάριλ ή του Ρικ! Χαίρομαι που το τελικό χτύπημα το έδωσε η γυναίκα (δεν θυμάμαι το όνομά της) γτι αυτός φταίει για όλα και τους κατέστρεψε όλους! Την κοπελίτσα το υποψιαζόμουν ότι θα της συνέβαινε κάτι κακό! Τέλος κάποιοι που λένε ότι στεναχωρεθήκατε για τον θάνατο του κυβερνήτη είστε απλά τραγικοί! ΈΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο governer δεν ψόφισε! Μπήκα στο imdb και εμφανίζει ότι ο χαρακτήρας του θα παίζει και το 2014 στα επεισόδια του Γενάρη και του Φλεβάρη όπως και ο Ρικ! Μεγάλη βλακεία πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dn simeni oti einai zwntanos isws apla tn di3oun San kapoia anamnisi I kati tetoio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εβλεπα οτι ο Χερσελ μαλλον ο χαρακτηρας θα χει αδοξο τελος με βαση το καστ στα προηγουμενα επεισοδια.
    Το μωρο δε το περιμενα κατα 98% εχει πεθανει (νομιζω θα ταν υπερβολη αν δειχναν τη σκηνη)
    Για το Goverment (αχ συγνωμη δε θελεις να σε λενε ετσι ;) ) δε ξερω ειναι 7 ψυχος ισως...
    Απο Φλεβαρη φυλακιες τελος σιγουρα θα χουμε και αλλες απωλειες οπως και ισως δουμε την επιστροφη της Καρολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λογικά για αυτό τον φάγαμε 2 επεισόδια στην μάπα.. μόνο για τις αδερφές το κάνανε (όσο να ναι πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο η ομάδα πιστεύω, και να έρθουν κι άλλοι καινούργιοι πρωταγωνιστές γιατί σχεδόν πεθάναν όλοι) και από την στάση τους που δείξανε όταν γινόταν της πουτάνας στην φυλακή, καμία δεν σήκωσε όπλο να πολεμήσει εναντίον της ομάδας του Rick.. ιδικά η Tara.. είχε πάθει σοκ με ότι είδε, οπότε από ότι κατάλαβα είναι καλοί άνθρωποι, δε θέλουν το κακό κανενός και σίγουρα θα τις βάλουν στο γκρουπ γιατί δε νομίζω να αντέξουν μόνες τους να επιβιώσουν έξω ούτε για μια μέρα! Θα είναι ωραίος αυτός ο Φεβρουάριος.. θα δούμε πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εγώ πριν κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου μπήκα στο imdb και είδα ότι θα παίξει σε αυτό ο ηθοποιός Josh Stewart ο οποίος είχε παίξει σε webisodes στο twd και φαντάστηκα πως κάπως θα ένωναν τις δύο ιστορίες.. άλλα παπαριές! το έψαξα στο google να δω τι λένε και οι άλλοι και αυτό που κατάφερα να μάθω είναι ότι το imdb γράφει μαλακίες. Πίστεψε το αν θες..
    Εγώ πάντως τον Stewart δεν τον είδα πουθενά, και αφού έκανε πρεμιέρα ο 4ος κύκλος και έδειξε στην τηλεόραση το πρώτο επεισόδιο, μετά τον είχαν βγάλει από το cast! -.-' Α, και το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου.. έλεγε το imdb ότι θα παίξει και ο Morales (αν τον θυμάσαι από τον πρώτο κύκλο) και τελικά δεν έπαιξε.. όπως σου είπα.. μαλακίες.. μην το εμπιστεύεσαι ποτέ το imdb! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O fevrouarios 8a einai wraios mexri tote na doume ti 8a kanoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Xarika poli pou psofise kiverniths alla anagnorizw oti htan poli simantikos xaraktiras sthn seira alla htan kairos na teleiwsei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν εχει πεθανει το μωρο φιλε,μην λεμε οτι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ότι να ναι αφού αυτό μας έδειξαν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εκεί ήταν συμπαθητικός; Θέλω να την δω και αυτή την σειρά κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπομονή! τίποτα άλλο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για όσους θεωρούν πως η Τζούντιθ πέθανε.. ορίστε!
    https://31.media.tumblr.com/6f5965ef9b89e6dbaabcee1857a0b6dc/tumblr_mx8xeiNzKw1rkbi4ao1_500.gif
    Τι μπορεί να κρατάει ο Tyresse στην αγκαλιά του έτσι και να τρέχει; κανένα shotgun;;; δε νομίζω.. ελπίζω να μη χάλασα σε κάποιους τις ελπίδες το μωρό να είναι νεκρό.. -.-'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνώ! Εξάλλου στο Walking Dead συνέχεια πεθάνουν χαρακτήρες (και καλά κάνει για να βγάζει το "επικίνδυνο" κλίμα και να το περνάει στον θεατή!). Οπότε καλά κάνει και βάζει νέο κάστ (εξάλλου το νέο γίνεται παλιό μέχρι να αποχωρήσει!). Από το να βάλει και μερικούς άσχετους στο επόμενο επεισόδιο, προτιμάω αυτές εννοείται! Εξάλλου ωραίες ήταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προσωπικά ντρέπομαι που το λέω, αλλά της το αναγνωρίζω αυτό της σειράς, ήμουν έτοιμος να κλάψω στο τέλος και μετά απ' ότι έγινε. Ελπίζω οι χαρακτήρες να ξανασμίξουν!!!! Αξίζει να είναι όλοι μαζί.. Πιστεύω 2-3 επεισόδια θα μείνουν χώρια και μετά σιγά σιγά θα ενώνονται. Υπομονή όμως μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν στο εδειξαν,το καροτσι σου εδειξαν.Δεν εχει πεθανει,ειμαι 99,9% σιγουρος.1,05 το δινει :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με το λιωμενο ποντικι τι παιζει?Μαλλον η Καρολ δεν τους εκαψε μονη της,ειχε και το πιτσιρικι κοντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Nick Kapsokavadis • a month ago − Πιστευω οτι θα πεθανει η Judith και ο Hershel.o Glenn εχει ακομα ψωμι στη σειρα μαγκες.O Hershel το οτι μπηκε μαζι με τους μολυσμενους και στην ηλικα του δυσκολα τα πραγματα....και την Καρολ δεν την βλεπω καλα..αυτα 1 •Επεξεργασία•Απάντηση•Κοινοποίηση ›


    τελικα βγηκα σωστος τις πετυχα τις απωλειες....Στο δευτερο μισο πιστευω θα δουμε τις ζωες τους ξεχωριστα μετα την διαλυση της ομαδας και φυσικα τον Ρικ να ψαχνει την κορη του...απο τι ξερω εμφανιζονται νεοι κακοι...Η ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ οτι καλυτερο υπαρχει...αρκετα απροβλεπτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Nick Kapsokavadis • a month ago η Καρολ παντως ειναι απο τους χαρακτηρες που στα κομικ εχει πεθανει αρα....παντως πιστευω οτι η Καρολ καποιον ακομα καλυπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. το ειπα ενα μηνα πριν...αλλα.Η Καρολ θ αεμφανιστει στην συνεχεια παντως σιγουρα μην την ξεγραφουμε...ελπιζω να μην εχει παει με τους νεου κακους σαν την Αντρεα.


    Nick Kapsokavadis • a month ago η Καρολ παντως ειναι απο τους χαρακτηρες που στα κομικ εχει πεθανει αρα....παντως πιστευω οτι η Καρολ καποιον ακομα καλυπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αποκλειετε το ενδεχομενο η JUdith να ειναι Walker πλεον?(χαχαχα γτ ακομα δεν περπαταει)...κατι μου θυμιζει αυτο...ααα τον Governor με την κορη του...λετε να το δουμε αλα Ρικ αυτη τη φορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρεεεεε ΜΠΑΜ κανει οτι την σπορα την πηρε η μισον!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Koita an exei paei me tous kenourious kakous tote o senariografos den exei fantasia opote dn to nomizw omos sigoura 8a thn doume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλα εννοειται οτι θα εμφανιστει παλι,αλλα με το λιωμενο ποντικι τι παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπορει να τον δουμε κ σε κανενα flashback,ανισχυουν τα γραφομενα του imdb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φιλε το κομικ ακολουθει,δεν ειναι θεμα σεναριογραφου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. στο κομικ η Καρολ εχει πεθανει...Ο Τιρες δεν ξερει οτι η Καρολ εχει σκοτωσει την φιλη του....πολυ πιθανο ο Τιρες να εχει βρει την Judith και στην συνεχεια να βρει και την Καρολ η οποια θα τον βοηθησει...κατι τετοιο σκεφτομαι οτι θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το καλύτερο με αυτή τη σειρά είναι η σκηνοθεσία της. Δείτε όλες τις σκηνές που έχουν κάποιο είδος μάχης και θα δείτε ότι είναι σα να κινηματογραφούν αληθινές καταστάσεις με αληθινούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. den paizei na zei o governer :O i judith ti apegine?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. DEN einai sigouro pws pethane o Governor..GENIUS..Den edeikse tpt meta t purovolismo p kserume an purovolhse dipla t na fanei pws pethane mn k mn na mas dwsei thn agwnia gia t an zei h an pethane??Mhn vgazeis eukola suberasmata fantasthke admin....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι καραγκιοζιλικια λετε μερικοι πως ο governor δεν πεθανε? Πρωτον η Μισον δε θα εκανε τετοιο λαθος! Δηλαδη να μπηξει το σπαθι της σε σημειο που δεν ειναι σιγουρο πως θα τον σκοτωνε εστω και αργα. Δευτερον δεν υπαρχει περιπτωση να ζησει καποιος μετα απο τετοιο σουβλισμα εκτος αν ο governor ηταν ο wolverine και τριτον ακομα και αν η γκομενα που ειχε πιασει για λιγο καιρο, αν οντως δεν τον αποτελειωσε, τοτε εκεινος απλα θα ειναι ενα μονοφθαλμο ζομπι.


    Κατα τ αλλα, φοβερο το επεισοδιο, το χρειαζοτανε η σειρα για να αποκτησει ενδιαφερον, αλλα προβλεπω πολλα βαρετα επεισοδια ακομα για το μελλον. Ο μονος λογος που την παρακολουθω ειναι γιατι θελω πολυ απλα να δω που θα καταληξει ολη αυτη σειρα και φυσικα για επεισοδια σαν το τελευταιο.
    Καλα η σκηνη που το κοριτσακι καθαριζει την λεσβια φιλη της αδερφη της γκομενας του κυβερνητη, απλα ολα τα λεφτα! Το ευχαριστηθηκα και γιατι αρχικα η μαχη ειδειχνε να ειναι ανιση και υπερ του governor αλλα και γιατι η συγκεκριμενη την ειχε δει πολυ κομαντο αλλα την εφαγε την κεφαλα της απο πιτσιρικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έκανα υπομονή να μαζευτούν 5-6 επεισόδια γιατί δεν χορταίνω με ένα κάθε εβδομάδα.Άξιζε η αναμονή.Πολύ καλή σειρά.Ένα παράπονο μόνο: Γιατί αυτά τα κενά ανάμεσα στην σεζόν?Γιατί να περιμένω μέχρι τον Φεβρουάριο για να δω τι θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι ρε Βαιε πες τα..Κι αν εμφανιζεται στο cast του Φλεβάρη ο Governator ειτε flashbacks θα εχει με δαυτον ή θα τον καμαρωσουμε ως περιπλανωμενο ζομπι...Νισαφι πια..εβαλε τοσους ανθρωπους να σκοτωθουνε λες και δεν υπηρχαν αρκετα ζομπι εκει εξω να τους κανουν σαν τα μουτρα τους..Δεν ειναι δυνατο να επεζησε...απλα τωρα θα εχει παρει τη φατσα που του αξιζει αν αστοχησε η Λιλη...

    Ο Χέρσελ ηταν η προσωποποιηση της λογικης κι ο governor του παραλογου...Σε κανει να φανταζεσαι ποσο κριμα ειναι να συμβει κατι τετοιο στον πλανητη, να επιζεις τοσον καιρο χανοντας στο μεταξυ πολλους δικους σου οπως ο Ρικ απο τους παλιους και να κινδυνευσεις να σου κανει τα μουτρα κρεας ενας πολεμοχαρης psycho...ο χειροτερος εχθρος τελικα ειναι ο κακος μας εαυτος...ηθικο διδαγμα.

    Απο Φλεβάρη ελπίζω να έχουμε μια εξέλιξη στο πως ξεκίνησε ολη η ιστορια.Οι σεναριογράφοι το έχουνε αμελήσει...

    Ο Καρλ επιτελους εδειξε λιγο συναισθημα με το 'χαμο' της αδελφης του. Ειχα αρχισει να πιστευω οτι ηταν παιδι-ρομποτ.

    Μου λειπουν η Αντρεα και ο Σειν. Αν δεν ειχαν παραστρατησει θα ηταν πολυτιμοι στην εξελιξη της ιστοριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδια ειναι Walking Dead... πεθαινουν ΟΛΟΙ! μην ξεχνατε οτι ειναι βασισμενο στο κομικ που πολυ λιγοι εχουν διαβασει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν λεω οτι δεν πεθαινουν,απλα το μωρο δεν εχει πεθανει αυτη την στιγμη,το εχει ο ταιρις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το κομιξ δεν το εχω διαβασει,ξερω ομως οτι σε μεγαλο βαθμο ακολουθει το κομιξ,εκτος και αν κανω λαθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η Τζουντιθ αν όντως πέθανε δεν μπορούμε να το κρίνουμε απο την σκηνή γιατι ποτέ δεν θα δείχνανε ένα μωράκι να το τρώνε...

    Ο Χέρσελ απο τους αγαπημένους του κοινού ήταν "ευκαιρία" να πεθάνει και να δώσει μια δραματική πνοή στο επεισόδιο, γιατί απο την στιγμή που θα έφευγαν απο την φυλακή με ένα πόδι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες ..

    Ο Κυβερνήτης σίγουρα πέθανε,δεν υπάρχει αμφιβολία,ούτε στο σενάριο μπορεί να προσφέρει άλλο..πόσους στρατούς να δημιουργήσει πια?!

    πωρώθηκα ,πάω να παίξω τα walking dead episodes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Πολύ ωραίο το τελευταίο επεισόδιο. έχω μια ερώτηση μόνο .... Πόσο αργή θα είναι η πλοκή στην συνέχεια? Γιατί αν ήθελε 1,5 σεζόν να σκοτώσει έναν ΚΑΚΌ πόσο καιρό θα κάνει να μας πει απλά την τύχη του καθενός... πολύ φοβάμαι άλλο τόσο... σας παρακαλώ απαντήστε μου, μήπως είναι υπερβολικοί οι φόβοι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. φοβάμαι πως ναι!
    όσο κρατάει η τηλεθέαση πιστεύω ότι θα το τραβάνε όσο πιο αργά μπορούνε ..

    Απο την άλλη αν αργήσουν να ξανα βρεθούνε ίσως θα έχει πολλές μικρές ενδιαφέρουσες ιστορίες αλλά όχι πολύ έντονες , θα το δούμε,όσο και αν γκρινιάζουμε θα το δούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. γενικά αυτή την στασιμότητα την είχαν και η περασμένες σεζόν, πιστεύω ότι τώρα που θα είναι στο δρόμο να υπάρχει πιο γρήγορη εξέλιξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η μπεμπα δεν ξερουμε ακομα αν εχει πεθανει απ τους walkers ή οχι οποτε μη βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα!!
    Οπως και να εχει το επεισοδιο ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟ και μετα απο 2 ανουσια και βαρετα επεισοδια με τον κουραμπιε τον κυβερνητη νομιζω επρεπε να υπαρξει ενα τετοιο επεισοδιο στο τελος της mid-season!!
    Αυτη η σειρα ειναι RESPECT!!!
    R.I.P Hershel :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν το ειχαν δαγκωσει οι δαγκανιαρηδες θα υπηρχαν διπλα στο καροτσι αιματα,μελη σωματος του μωρου κτλ κτλ...καποιος το πηρε για να το προστατεψει...Απλα στο δειχνουν ετσι στο τελευταιο επεισοδιο για να μεινεις με την απωρεια και την περιεργια μεχρι φλεβαρη!!Αμερικανιες ρε παιδια..τις εχουμε μαθει πια,τοσες σειρες και ταινιες εχουμε δει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. εισαι ΘΕΑ!!Το μωρο ζει ρε!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φυσικά και να τις βάλουν στο γκρουπ. Άλλωστε, τι έκαναν; απλώς βοήθησαν λίγες ώρες πριν να σκοτωθούν τόσοι αθώοι, παιδιά να τρέχουν σαν κυνηγημένα, ένας άνθρωπος που ο Ρικ τον είχε σαν συγγενή να αποκεφαλιστεί ως και το ίδιο του το παιδί -πιθανότατα- να κατασπαραχτεί από walkers. Εντάξει, μην λέμε και ό,τι θέλουμε τώρα. Τις συμπαθώ τις δύο κοπέλες και πιστεύω πως δεν είχαν καμμία σχέση με τον Κυβερνήτη, όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες. Ακριβώς όπως όταν ο Ντάρυλ έπιασε τον τύπο από το τανκ και όταν αυτός σήκωσε τα χέρια και παραδόθηκε, ο Ντάρυλ δεν τον πήρε αιχμάλωτο αλλά τον σκότωσε επί τόπου. Και πολύ καλά έπραξε. Σε τέτοια γεγονότα δεν υπάρχει απολύτως κανένας οίκτος. Και για να γίνω πιο κατανοητός σε περίπτωση που κάποιος δεν με κατάλαβε, ας μείνουν όλοι έξω του άλλου γκρουπ, να ψοφήσουν. Όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ε μα γιαυτο ειπα στο πρωτο μου σχολιο οτι ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. οχι πληρως αλλα το ακολουθει π.χ στο κομικ η Αντρεα ζει ακομα και η Σοφια η κορη της Καρολ...Νταρυλ δεν υπαρχει στο κομικ.Γενικα εχουν αλλαξει πολλα και η σειρα εχει δικη της ιστορια πλεον με αρκετα συστατικα απο το κομικ χωρις αυτα να επεμβενουν στην πλοκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δηλαδη εισαι απο τα ατομα που περιμενουν το λιγότερο στον 5ο κύκλο να έχουν ψοφήσει όλοι και να βλέπουμε μόνο τα ζόμπι να περιφέρονται.. θα είναι και πιο εύκολο.. δε θα χρειάζεσαι υπότιτλους.. μόνο ουγκ και αργκ θα λένε.. κοινή γλώσσα.. όλοι την ξέρουν.. :P Τι εννοεις οταν λες να ψοφήσουν όλοι;; ρε φίλε αυτή η σειρά ειναι ΓΑΜΑΤΗ. απλά δε μπορεί, δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να συνεχίσει με τα ίδια και τα ίδια άτομα.. θα καταντήσει μια βαρετή αηδία.. πρέπει να έρθουν καινούργια άτομα είτε σου αρέσει είτε όχι.. όπως και εγώ δεν ήθελα με την καμία να πεθάνει ο Χερσελ με τέτοιον τρόπο, και όμως πέθανε.. δεν έγινε το δικό μου αυτό που ήθελα.. έγινε αυτό που ήθελε ο Robert Kirkman.. (αυτός νομίζω γράφει ακόμα την σειρά) Απλά δε γίνεται να συνεχίσει η σειρά με τα ίδια και τα ίδια άτομα. τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το ήξερα ότι το μωρό ζει, ήμουν σίγουρη, άλλα ακόμα και τότε όταν είδα τον Ρικ και τον Καρλ να κάνουν έτσι πλάνταξα στο κλάμα! xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλά πως το παρατήρησες αυτό; Δεν υπαρχεις! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δεν υπάρχεις απλα!Και ο Ταιρις ηταν τραυματισμένος λογικό να εχει αιματα το καρότσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φυσικά αναφερόμουν στο γκρουπ του Κυβερνήτη. Για την ακρίβεια, γράφω: "Και για να γίνω πιο κατανοητός σε περίπτωση που κάποιος δεν με κατάλαβε,
    ας μείνουν όλοι έξω ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΚΡΟΥΠ, να ψοφήσουν. Όλοι."

    Η πραγματική ζωή λέει ότι αυτές οι δύο δεν μπορούν σε καμμία περίπτωση να μπουν στο γκρουπ και θα ήταν μεγάλο φάουλ της σειράς αν το κάνουν οι παραγωγοί. Λυπάμαι αλλά αυτό πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ρε παιδιά λετε τελικά ο Ρικ να πεθάνει? Θα ξενερώσω πολύ άγρια αν γίνει κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. den nomizw na upirxe megalo provlima sto na mpoun sthn omada file skepsou lg oti h 1 telika edose thn xaristikh volh ston governor kai h alh den erixe oute mia sfera sthn omada kai htan frikarismenh me afto p ekane o governor... Telos 8imisou oti kai o tai me thn sasa htan omada tou governor kai malista pirovolousan ton rick kai thn omada tou exw apo to woodbury alla mpikan sthn omada... den ftene oi adelfes h h sasa kai o tai epidi o governor evaze logia gia na tous xrisimopiei ws stratiotes gia thn dikh tou trela...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. egw lew na mas dixoun amesos to telos ths seiras na exoun ginei pappoudes kai na exei vgei 8erapia...-.- den lew einai ligo argh h plokh alla ola gia kapion logo ginonte 8a kouraze poli na htan olh thn wra drash skotomoi kai tpt alo einai seira me zompie oxi tainia... 8a kanei kai ligo kilia 8a afisei kai ligh agonia den ta dinei ola mesa se 40 lepta...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ontos eprepe na exei poli megaliterh sixnotita h seira... me mikres diakopes... telos panton axizei opos kai na einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αναστάσιος Καζινιεράκης9 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:05 π.μ.

    Προσωπικά πάντως, δεν μπορώ να πω ότι έχω πειστεί πως από την συγκεκριμένη σκηνή προκύπτει ως ιδιαίτερα πιθανή αυτή η εξέλιξη, το να ζει δηλαδή το μωρό επειδή και καλά το έσωσε κρατώντας το εδώ.
    Όχι φυσικά ότι και το αποκλείω, απλά δεν με πείθει και τόσο σα σκηνή και για αυτόν μάλιστα τον λόγο. Και με το όπλο του απλά να έτρεχε, αν το κράταγε έτσι, με τα δύο του τα χέρια πράμα πολύ σύνηθες, έτσι θα έτρεχε.
    Τώρα, αν έχει διαρρεύσει κάποια πιο "σίγουρη" πληροφορία, από "κατάλληλη" πηγή, πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αναστάσιος Καζινιεράκης9 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:23 π.μ.

    Το μωρό θα μπορούσε να έχει πεθάνει έτσι, τελείως στο χαλαρό και για διάφορους λόγους. Αν τώρα εσύ γνωρίζεις κάνα σιγουράκι ως προς το ότι και καλά ΔΕΝ πέθανε, ε πες το μας κι εμάς να μη λέμε άσχετα. Διαφορετικά, όλοι με τις υποθέσεις μας μιλάμε και καλά κάνουμε βέβαια αρκεί να μην είμαστε απόλυτοι όσο αυτές είναι απλώς υποθέσεις.
    Τίποτα δεν αφήσανε τελείως εμφανές ως προς το ότι και καλά τελικά ζει. Και γιατί να ζει άλλωστε; Εννοώ βάσει σεναριακής ανάγκης. Δεν νομίζω ότι θα "σύμφερε" σεναριακά να ζει με την τόσο άγρια τροπή που δείχνει να έχουν πάρει τα πράματα για την συνέχεια. Θα λειτουργούσε κάπως σα "φρένο". Μη κοιτάς που τώρα ήταν στον σχετικά ασφαλή και σταθερό χώρο των φυλακών.
    Απ' την άλλη βέβαια, ό,τι θέλουν μπορούν να κάνουν. Δικό τους είναι το σενάριο. Άμα θέλουν, όλα μπορούν να τα κάνουν να κουμπώνουν υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αναστάσιος Καζινιεράκης9 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:29 π.μ.

    Έχεις ένα point με αυτό που θίγεις ότι δηλαδή δεν φάνηκαν και "υπολείμματα" του μωρού τριγύρω αλλά, απ' την άλλη, κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να βγήκε έτσι, ακριβώς για να μην υπάρχει αυτή η απόλυτη σιγουριά για την συνέχεια, χωρίς όμως και να μας δείξουν αργότερα ότι τελικά έζησε. Και όπως είπα και λίγο πριν, και γιατί να έζησε δηλαδή; Θα εξυπηρετούσε σε κάτι; Προσωπικά νομίζω πως περισσότερο θα εμπόδιζε σεναριακά μια σκληρότερη πιθανή εξέλιξη παρά θα πρόσφερε θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?η γυναικα ζομπι στο τελος του επεισοδειου δεν ειναι η lori ? apantiste m...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλημέρα σας.παλι σταματησαν να κανουν αναρτησεις εδω;
    εγω μπαινω εδω πλέον.εχει σχεδόν καθημερινα ποστ
    http://www.the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δεν ειμαι σιγουρη γιαυτο, αλλα και εγω την παρατηρησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. oxi. einai i ginaika p eixame sto epeisodeio 4x01 . ekeinh pou pige ton rik ston adra tis gia na ton faei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ααα...κι ομως μου φανεικε σαν αυτη μαλλον θα ειταν σωσιας της :p xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. πραγματι σαν την lori μου φανηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ontos re ti ginete me afto edw to blog 1 anartish ka8e 2 vdomades (kai an) les kai vare8ikan einai...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Παιδια δεν βαρεθηκαμε να κανουμε αναρτησεις εχουμε καποια προβληματα, με αποτελεσμα το μπλογκ να εχει περασει λιγο σε δευτερη μοιρα... μολις ξεπεραστουν, το μπλογκ θα ξαναλειτουργησει με τους παλιους δραστηριους ρυθμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. posa episodia tha bgaloun akoma mipos 3erei kaneis ?
    to teleutaio episodio itan iperoxo itan to monadiko episodio pou tous bgike toso wraio se autin tin sezon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Kalispera paidia.. Na kserete oti o skinothetis tis seiras einai poli eksipnos. opote ayta ta 7 anousia epeisodeia mexri to 8 p itan teleio eixe logo k ta deikse.. twra 8a mas lithoun oles oi aporeies. skefteite. theloume apadisi g to pou einai i michone(de tin edeikse ka8olou afou skotose to kiverniti)? p einai i karol? poios evaze tous aroureous sta sirmata? ti tha ginei me tis 2 aderfes? episis p einai o MORGAN o opoios zei? ti egine me ti judith? poios 8a einai o matwmenos gamos..? kai episis ti 8a ginei me ton io? me ton glen(p de to vlepw na vgazei ti seira)?i michone gt eklege otan kratage ti judith sto 3o epeisodeio an thimamai kala?
    apopsi m. i michone 8a vre8ei me ton tyrese kai ti judith... k tha mas vgei mia lisi.. kai episis pistevw oti i parea 8a einai pleon 2 metwpa . kapoioi enadion kapoiwn? dld tyrese enadion rik!!!signwmi an kourasa.. ta leme to fevrouario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Οχι δεν κουρασες καθολου την αποψη σου λες, και στα περισσοτερα συμφωνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΚΑΡΛ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΛΥΣΑ ΤΟΝ ΡΙΚ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. to oti ta zombie exoun kataktisei th gh den einai ligo periergo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. νταξει αυτο μπορει να ηταν και σκηνοθετικο φειλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. iparxei kapoios tropos na s steilw pm? afora to blog g auto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. μπορεις να στειλεις πμ στην σελιδα στο φβ
    https://www.facebook.com/WalkingDeadInGreece

    η στο μειλ thewalkingdead@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Θα στείλω. Είστε η ίδια ομάδα ατόμων με το blogspot?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αν τη σελιδα στο fb kai το blog το χειριζεστε οι ιδιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ναι οι ιδιοι το διαχειριζομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Kai auto p eipa einai alithia. o skinothetis otan i gkomena t kiverniti pataei skandali de mas deixnei poion skotwnei. pistevw autoktonei gt o governor 8a paiksei kai sto teleutaio episodeio tis sezon ! http://www.imdb.com/name/nm0607375/?ref_=nv_sr_3
    g auto o skinothetis den deixnei to bam....
    GOVERNOR IS ALIVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. κοιτα μην δενεις κομπο οτι βλεπεις στο imdb, δεν ειναι και τοσο εγκυρο... απο συνεντευξεις που εχω διαβασει λενε οτι πεθανε... τωρα ποτε δεν ξερεις μπορει απλα να το κρατανε μιστικο, αλλα δεν νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Zwdanos einai. k toso poia etixe p i gkomenitsa auth de paizei se allo epeisodeio? ta onomata twn ithopoiwn dilwnode otan kataxwreite to senario opote den einai moufa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μπορει καποιος να μ πει εαν μπορω να βρω τα[ κομικ στα ελληνικα καπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. το εχω ψαξει και δεν υπαρχουν στα ελληνικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Εγώ είχα αγοράσει τα 2 πρώτα τεύχη στα ελληνικά από κομιξαδικο, το οποίο έκλεισε. Ψάξε σε πολυκατάστημα τυπου παμπλικ. Αποκλείεται να μην έχει έστω και κάποια τεύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Loipon, ta pira me thn lilly pou den ton afise na ton basanisoun zwntano ta zombie ton Filip. Den eprepe na xaramisei thn sfera ths, opws elege kai ekeinos. Den tou aksize autos o thanatos. Oso gia th judith, den nomizw na thn fagane. Kapoios thn pire. Den exw diabasei ta Comiks alla mipos paizei na einai se koma o Rick kai na ta blepei se oneiro? ... Ayto pou tha ekana egw, epidi einai twra pleon pola xeria, ena xantaki, (opos auto pou epese o Filip me tin mikri) gyro gyro san nisi ena pragma kai otan tha peftane mesa, amesos fwtia. Na eixane kai mia gefyra pou na thn bazane mono otan thelane na pane apenanti. Kai tha itan o eaytos tous zwntano thurama.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. edaksei tainia einai. an itan pragmatikotita polla 8a kaname oloi... twra ir8es esi na mas peis gia tous zwdanous nekrous pou dipsane me aima. egw an imoun sti 8esi ts prwta ap ola 8a faswna ti maggie gt einai dinato kommati. tourbo. nitro. k episis 8a skotwna to spoto gt m ti spaei. k 8a kana arxigo ton alkooliko wste ka8e prwi. me ka8e feta k meli ena johnie kokkiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !!! Σε είχε από την αρχή μέχρι το τέλος του καθηλωμένο μέσα στην αγωνία κ το φόβο για τους ήρωες μας . Σε σύγκριση με όλους τους άλλους το προτίμησα που πέθανε ο Hershel , αν κ ήταν η ήρεμη δύναμη κ η φωνή της λογικής της ομάδας μας έτσι ανάπηρος όμως δε θα άντεχε για πολύ στους πέντε δρόμους που βρέθηκαν ξαφνικά όλοι (βέβαια πολύ απάνθρωπος ο τρόπος που έγινε από το ψυχάκια Κυβερνήτη) .Πολύ ωραίος ο λόγος που έβγαλε ο Ρικ κ απίθανη η δράση που ακολούθησε .Όντως κάπως έτσι έπρεπε να κλείσει η σειρά πέρυσι αλλά άξιζε η αναμονή κ ομολογώ ότι ίσως είμαι η μοναδική που κ τα 2 επεισόδια που μας έδειχναν τι απέγινε ο Κυβερνήτης δε τα βαρέθηκα πολύ γιατί είχα απορία τι απέγινε αυτός κ τα πρωτοπαλίκαρα του.Ασχέτως αν οι αδερφές δε πάνε με την ομάδα του Ρικ ήθελα να ξέρω τι ακριβώς έκανε εκεί έξω κ που θα έβρισκε κ πως άλλους για να κάνει τη τελική επίθεση του.
    Υ.Γ. Μας έδειξε γι άλλη μια φορά η σειρά ότι ο λύκος - Φιλιπ δεν αλλάζει τη προβιά του .Μεγάλη βλακεία που κατέστρεψε το Γουλμπερι θα μπορούσε να τους πάει όλους από τη νέα του ομάδα εκεί κ να ξεκινήσει από την αρχή αλλά το μίσος του τον κατέστρεψε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή