Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Review- 4x12 - Still

Άκυρο το δωδέκατο επεισόδιο, με σχεδόν τίποτα το ουσιαστικό.

O Daryl και η Beth κατασκηνώνουν κάπου μέσα στο δάσος, και η Beth βάζει σκοπό να βρει αλκοόλ.
Έτσι ξεκινούν την αναζήτηση τους για τα πολυπόθητα ποτά. Στην πρώτη τους προσπάθεια πηγαίνουν σε ένα τέννις κλαμπ αλλά δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Έτσι ο Daryl πηγαίνει την Beth σε ένα σπίτι που είχε βρει μαζί με την Michonne.
Το σπίτι είναι τίγκα στα ποτά και αρχίζουν να πίνουν. Εκεί για πρώτη φορά ο Daryl ξεσπάει μετά τα συμβάντα της φυλακής. Στο τέλους του επεισοδίου καίνε το σπίτι, και φεύγουν.

Αν και το επεισόδιο σαν επεισόδιο δεν ήταν άσχημο, ήταν ο ορισμός του filler. Ένα σχεδόν αυτοτελές επεισόδιο χωρίς καμιά ουσιαστική εξέλιξη. Το μόνο που είχε το επεισόδιο ήταν η εμβάθυνση σε δυο χαρακτήρες, κάτι που είναι αρκετά κακό, αν σκεφτούμε ότι σχεδόν πάντα όταν κάποιοι χαρακτήρες φαίνονται λίγο παραπάνω στην σειρά γίνονται τροφή για τους walkers.
Έμειναν μόλις τέσσερα επεισόδια, υπομονή λοιπόν για την συνεχεία, με την ελπίδα να δούμε κάτι αντάξια του mid season, πριν τελειώσει η σεζόν.


13 σχόλια:

  1. Ναι δεν ήταν το επεισόδιο που θα σε ξεσηκωσει μαθαμε πράγματα και αληθειες για τους χαρακτηρες Beth και Daryl.Η Beth ειναι κοριτσακι στην εφηβεία 16-18 σε μια κανονικη ζωή τι θα κάνε; Οπως σωστά καποια φάση πανω κατω λεει είμαι τ outsider για να γίνω γεύμα και όμως είμαι ακόμα εδώ ;)
    Για το Daryl μαθαμε κατι που στην ουσία το ξέραμε απο το πρώτο κύκλο οτι ηταν στην ουσία ο μικρός αδερφός που έκανε πάντα τα θεληματα του Μερλ.
    Να προσθεσω οτι ανάλογα επεισόδιο είχαμε και με τη Michonne όπου μαθαμε ότι στη κανονική ζωή είχε σχέση πιθανόν γάμο και παιδί.
    Νομίζω ότι τα επεισοδια τύπου flashback τελειωσαν και από τα επομενα θα χουμε δράση :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι η μοναδική που θέλει ερωτική σχέση μεταξύ daryl-beth.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω φοβηθηκα μην γινει κατι τετοιο στο επεισοδιο, αλλα ευτυχως δεν... ειναι πολυ μικρη για τον Νταρυλ συν του οτι θα αλλαζε τελειως η σχεση τους, κατι που δεν θα μου αρεζε... καλυτερα να κανει κατι με την Καρολ, που το "περιμενουμε" 2 σεζον τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι βεβαια!! και γω θελω πολυ τη σχεση τους... τη σειρα την ειδα ολη μαζεμενη το καλοκαιρι τις 3 πρωτες σεζον και μου αρεσε σαν ιδεα να τα φτιαχνανε... απο το 4x1 (την αγκαλιτσα) και μετα ειμαι πιο αισιοδοξη! με τη Καρολ δε μου αρεσει σα ζευγαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οτι μαθαμε για το παρελθον του Νταριλ δεν εχει ουσια?Πολυ καλο επεισοδιο κατα την γνωμη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ καλο επεισοδιο και για μενα... απο τα καλυτερα ολοκληρης της σειρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 55% το θεωρεί κακό επεισόδιο...Τραγικοι! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όντως, μάθαμε πολλά για το παρελθόν και την παιδική ζωή του, αν σκεφτούμε πως 4 σεζόν τώρα δεν ξέραμε σχεδόν τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το επεισόδιο ήτανε βαρετό έως πολύ κακό...δεν με απασχολεί η ζωή του daryl ειδικά στο έργο αν θέλατε να μάθετε την ζωή του Daryl θα μπορούσατε να παίξετε η έστω να δείτε το walkthrough από το game The Walking Dead Survival Instinct, που μαθαίνεις τα πάντα για τον Daryl ακόμα και για τους γονείς τις Andreas.

    Καλά λέει ένας φίλος ποιο κάνω καλύτερα να δείτε καμια σαπουνόπερα :P βρισκόμαστε σε ένα zombie αποκάλυψε και καθόσαστε και λέτε ότι η Beth είναι μικρή για τον Daryl?!...μια χαρά είναι και λογικά θα κάνουνε κάτι...όσο για την Carol μονο για κακόγουστων δεν έχω τον Daryl στο θέμα γκόμενα για να πάει να κάνει κάτι με την Carol, πιο πολύ σαν μάνα θα την βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα μπορουσες να ησουν πιο ευγενικος, και να σκεφτεσαι τις αποψεις των αλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι εμεις να δουμε καμια σαπουνοπερα, αλλα και εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με τις εν λογο σχεσεις... Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η θεση σου και η αποψη σου πανω στο επεισοδιο... εγω οπως εγραψα και στο ριβιου πιστευω οτι το επεισοδιο δεν ηταν κακο σαν επεισοδιο, αλλα δεν γινεται να δειχνεις ενα τετοιο επεισοδιο 4 πριν το τελος, και να εχεις αλλες 4 παραλληλες ιστοριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του, χωρις να προσβαλει τον αλλον... αν δεν σου αρεσει το σχολιο γραψε τον λογο που εισαι αντιθετος δεν χρειαζεται να μας παραπεμπεις στις "σαπουνοπερες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To επεισόδιο όντως μου φάνηκε κάπως βαρετό , όχι όμως κακό . Καιρό τώρα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για τη ζωή του Daryl κ μ' αρέσει το ότι είναι μαζί με τη Beth μετά τα γεγονότα της φυλακής , είναι πολύ ταιριαστοί κατά τη γνώμη μου κ πολύ θα ήθελα να δω κάτι μεταξύ τους να παιχτεί . Έχουν μια κάποια διαφορά ηλικιακά ( Daryl = 40αρης , Beth=20άρα ? ) αλλά ο έρως ως γνωστόν χρόνια δε κοιτά .. επίσης είμαστε σε φάση που με το ζόρι βρίσκεις άνθρωπο τριγύρω κ να είναι κ νορμάλ οπότε τώρα δεν είναι καιρός για διακρίσεις .. Κ μετά από τόσο καιρό ο Daryl ανάγκες δεν έχει ? Είναι πάντως από τους πιο συγκρατημένους οφείλουμε να ομολογήσουμε κ απορώ πως κ με τη Carol δεν έγινε τίποτα ...
    Θα μου άρεσε περισσότερο το επεισόδιο αν βλέπαμε κ κάποιο άλλο team επίσης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή