Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Review - 4x13 - Alone




















Το επεισόδιο ξεκινάει με ένα flashback του Bob, πριν τον βρουν οι Glenn και Daryl, μόνο του στο δρόμο.
Στη συνέχεια οι Daryl και Beth κατευθύνονται σε ένα γραφείο τελετών. Εκεί βρίσκουν φαγητό, και τους κάνει εντύπωση που το μέρος είναι πολύ καθαρό. Ενώ σκέφτονται να μείνουν εκεί, ο Daryl κάνει το λάθος και ανοίγει την πόρτα, και ξεχύνονται μέσα πάρα πολλοί walkers. Έτσι μένει πίσω και λέει στη Beth να τρέξει προς το δρόμο. Καθώς πηγαίνει να την βρει βλέπει ένα αμάξι να απομακρύνεται και να έχουν απαγάγει την Beth. Στο τέλος καθώς έχει πια εγκαταλείψει την προσπάθεια του να την βρει, και καθισμένος στο δρόμο, τον βρίσκει μια ομάδα αντρών.
Παράλληλα οι Bob, Sasha και Maggie είναι στο δάσος, η Maggie θέλει να συνεχίσει την έρευνα της για τον Glenn, αλλά η Sasha διαφωνεί, έτσι όταν βρίσκουν την ταμπέλα για το Terminus, θέλει να κατευθυνθούν προς τα εκεί. Στην τελική η Maggie φεύγει μόνη της και ο Bob θέλει να την ακολουθήσει. Όταν η Sasha του λέει ότι δεν πρόκειται να πάει μαζί του, αυτός συνεχίζει μόνος του. Στο τέλος οι τρεις τους ξαναβρίσκονται και συνεχίζουν για το Terminus.



4 σχόλια:

  1. εε στο επομενο απ οτι φαινεται θα δουμε την Carol το πως συμπεριφερεται με τα παιδια και κατι γινεται επειδη κλαινε...και στο επομενο απο αυτο μαλλον θα τους δουμε ολους στο terminus καπως ετσι πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι γιατι μενουν μονο 2 επεισοδια μετα το 14ο και πρεπει κατι να γινει. Λογικα αν η ομαδα που βρηκε τον Νταρυλ κατευθυνθει και αυτη προς το Τερμινους, θα εχουμε προβληματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην αρχή είχα την εντύπωση ότι το Terminus ήταν ο οικισμός που ήταν ο Rick με τη Michonne και τον Carl, όπου συνάντησαν και τον Len με τους δικούς του. Αλλά τώρα κατευθύνονται όλοι προς τα εκεί πλέον, εκτός απ΄την ομάδα του Rick, που δεν ξέρουμε προς τα που πηγαίνουν. Είτε έχουν προπορευθεί πολύ απ'τους υπόλοιπους προς το Terminus, είτε κινούνται προς κάποια αντίθετη κατεύθυνση και είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν κάποια ομάδα απ'τις άλλες. Θέλω πολύ να συναντηθούν με τον Abraham!! Θα κάνουν φοβερό δίδυμο αυτοί οι δύο, και με τη Michonne να κόβει ο,τι κινείται, θα γίνει μακελειό! :)
    Πάντως, επειδή έχουμε μάθει να αποχαιρετάμε τουλάχιστον 3 άτομα σε κάθε season finale, τα επόμενα δύο θα είναι πολύ δυνατά σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τελος του 11ου επεισοδιου ο Ρικ με τους αλλους, βρηκαν μια επιγραφη, και απο κατω τον χαρτη για το Τερμινους... Επειδη ολες οι γραμμες οδηγουν στο Τερμινους δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος ειναι πιο κοντα. Συν του οτι ολες οι ιστοριες εξελισσονται παραλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή