Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Review - 4x15 - Us

Επιτέλους...
Το επεισόδιο ξεκινάει με την ομάδα του Ford και τους Glenn και Tara, να κατευθύνονται προς το Terminus. Καθώς ακολουθούν τις ράγες, βλέπουν ένα από τα μηνύματα που έχει αφήσει η Maggie για τον Glenn.
Παράλληλα βλέπουμε μια και μοναδική σκηνή από τους Rick, Michonne και Carl, που και αυτοί κατευθύνονται προς το Terminus.
Ο Daryl από την άλλη βρίσκεται με τον ομάδα του Joe και σιγά σιγά προσαρμόζεται στην νοοτροπία και τους τρόπους τους. Και αυτοί έχουν σκοπό να φτάσουν στο Terminus για να βρουν τον άντρα που σκότωσε έναν δικό τους, στο σπίτι, και τον άφησε να μεταμορφωθεί. (τον Rick)
Καθώς ο Glenn και οι άλλοι φτάνουν σε ένα τούνελ, ο Ford αρνείται να διακινδυνεύσει τη ζωή του Eugene και έτσι οι δρόμοι τους χωρίζουν. Καθώς μπαίνουν στο τούνελ διαπιστώνουν ότι υπάρχουν πολλοί walkers αλλά ο Glenn είναι αποφασισμένος να προχωρήσει. Παράλληλα ο Eugene ξεγελάει τους άλλους δυο και τους αναγκάζει να φτάσουν στην άλλη μεριά του τούνελ και να περιμένουν για τον Glenn και την Tara.
Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους walker η Tara εγκλωβίζεται στα χάλασμα και λέει στον Glenn να συνεχίσει χωρίς αυτή, αλλά εκείνος δεν την αφήνει. Και εκεί γίνεται αυτό που περίμενα τόσο καιρό εμφανίζεται η Maggie, και με τον βοήθεια του Ford ξεφορτώνονται τους walker. 
Την άλλη μέρα όλοι μαζί φτάνουν στο Terminus και τους υποδέχεται η Mary.

Επιτέλους έγινε κάτι. Η αλήθεια είναι ότι το όλο θέμα Maggie - Glenn είχε κάπως κουράσει, αλλά ευτυχώς τελείωσε. Από την άλλη άνοιξε ένα καινούριο και αυτό είναι η εκδικητική ομάδα του Joe, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όταν όλοι θα φτάσουν στο Terminus θα υπάρξουν πρόβλημα.
Και τέλος... ΚΑΤΙ δεν πάει καθόλου καλά με αυτή την θεία στο Terminus, το λέω με μεγάλη σιγουριά και χωρίς να ξέρω κάποιο σπόιλερ.


7 σχόλια:

  1. Οποιος θελει να γραψει σποιλερ για το φιναλε να χρησιμοποιησει :
    SPOILER ALERT
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <
    <

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia i theia pu tous ypodextike sto termitus einai pagida standar prepei na einai oi kanibaloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα καλο επεισόδιο που αφήνει απορίες και μένα η θείτσα μου φαίνεται περιεργη και ειδικά το "welcome to terminus" Αν κλείσει το κεφαλαιο terminus πρέπει στο φινάλε να δούμε πολλά. Εγώ πιστεύω οτι τον Οκτωβρίο νεος κύκλος θα ναι η πορεία στην Ουάσιγκτον και τι παίζει εκεί πως ξεκίνησε ο ιός κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Επιτελους εγινε κατι"??στο προηγουμενο επεισοδιο (14ο) ας πουμε δεν εγινε τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα και απο μενα ειδα πριν λιγο το επεισοδιο 15 παρα πολυ καλο εχω να πω. Στο τελος που δειχνει τι θα γινει στο επομενο επεισόδιο δειχνει μεσα κατι κερακια σαν τελετες η κατι τετοιο σκηνικό πιστευω πως το TERMINUS ειναι οπως λεει και στο spoiler ποιο πανω ενα μερος που δεν ειναι καθολου φιλικο και το καταλαβαίνετε απο τον τροπο που συμπεριφερεται η MARY που τους καλωσορισε στο TERMINUS. Το 16 και τελευτεο επισοδειο για αυτη την season θα ειναι απλα τελειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφερομαι στο θεμα της Μαγκι και του Γκλεν, προφανως κατι εγινε και στο 14, και πιστευω οτι το επεισοδιο ηταν απο τα καλυτερα της σεζον, γιατι δεν περιμεναμε αυτα που εγιναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή