Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Review - 3x05 "Say The Word"

Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 5ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Όσο για εσάς που το έχετε δει περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας!


Το επεισόδιο ξεκινάει με το Woodbury και ένα πάρτι που έχουν. Στη συνεχεία βλέπουμε τον Κυβερνήτη να χτενίζει τα μαλλιά ενός μικρού κοριτσιού και τελικά αποδεικνύεται ότι είναι η κόρη του η Penny που εχει γίνει walker. 
Παράλληλα στη φυλακή ο Rick εχει φάει τρελή φρίκη και δεν πολύ επικοινωνεί με το περιβάλλον. Έτσι ο Daryl αποφασίζει να πάει να βρει "κατάλληλο" φαγητό για το μωρό. 
Στο Woodbury το πάρτι συνεχίζεται ενώ η Michonne τρυπώνει στο γραφείο του Κυβερνήτη και παίρνει το σπαθί της. Μέτα από λίγο βρίσκει κάποιους κλειδωμένους walkers και τους σκοτώνει αλλά την πιάνουν και την πηγαίνουν στο Κυβερνήτη. Εκεί της λέει ότι την θέλει στην ομάδα ερευνάς αλλά αυτή δεν του εχει εμπιστοσύνη και έτσι του επιτίθεται και φεύγει.
Στη φυλακή ο Glenn σκάβει τρεις τάφους και εχει ένα διάλογο με τον Hershel.
Ο Κυβερνήτης καλεί την Andrea και της λέει ότι η Michonne δεν του αφήνει επιλογή, και αυτή του ζητάει να μην της διώξει. Η Michonne όμως είναι αποφασισμένη να φύγει.
Ο Glenn πηγαίνει να βρει την Rick, αλλά αυτός φέρετε περίεργα και του επιτεθείτε...
Στη συνεχεία βλέπουμε τον Merl και την υπόλοιπη ομάδα του να έχουν πάει σε μια παγίδα για walkers και να τους βγάζουν τα δόντια.
Ο Daryl με τον Maggie φτάνουν σε ένα νηπιαγωγείο και βρίσκουν τροφή για το μωρό.
Η Andrea με την Michonne κατευθύνονται προς την πύλη αλλά τελικά μονό η Michonne την περνάει.
Ο Daryl με την Maggie επιστρέφουν και ταΐζουν το μωρό, ενώ ο Rick "βρίσκει" τη Lori (ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤHΚΑΤΕ, Ο WALKER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η LORI). Τελικά βλέπουμε ότι Carl δεν την είχε πυροβολήσει.
Η Γιορτή στο Woodbury συνεχίζεται .. Εκεί λοιπόν ο Merl με τον Martinez παλεύουν ενώ γύρω τους υπάρχουν walkers, όλοι οι κάτοικοι φαίνονται να το διασκευάζουν ενώ η Andrea φρικάρει με το θέαμα.
Τελευταίες σκηνές, ο Daryl αφήνει ένα λουλούδι στον τάφο της Carol ενώ ο Rick δεν εχει συνέλθει ακόμα μέχρι την στιγμή που χτύπα ένα τηλέφωνο!!!.

31 σχόλια:

  1. Πολύ καλό το επεισόδιο!!! Ο Governor πολύ μαλάκας και ψυχάκιας!!! Θα έχει τρελό ενδιαφέρον μία συνάντηση με την ομάδα του Ρικ!!! ... ρε 'σεις για απαντήστε μου: πέθανε και η Κάρολ στο προηγούμενο επεισόδιο;;;; αυτά είναι θαυμάσια νέα!!! :D ... από τους πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πρεπει να πεθανε αλλα δεν την βρηκαν και το υπεθεσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ΟΧΙ και μαλακας ψυαχακιας να το δεχτω αλλα ο ανθρωπος ειναι σε αλλο επιπεδο γαματος ρολος γαματος ηθποιος !!! φαγωθηκες δεν πεθανε νομιζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο συχαθηκα στην σκηνη που χτενιζει τα μαλλια της ζομποκορης του και του μενει η τουφα με δερμα στα χερια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως ηταν καπως αλλα εχουμε δει και χειροτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο επεισόδιο ! εμένα αυτό που μου έκοψαν την ανάσα και δεν μπορώ να περιμένω ειναι το ποιός είναι στο τηλέφωνο και στο traileraki οταν η Maggie σημαδεύει τον Merl με το όπλο της!! Την Michonne την αντιπαθώ δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ αντιπαθητική!
    πιστεύω επίσης πως ο Governor φύλαει τα zombie επειδή ο τρελόεπιστήμονας κάνει πειράματα πάνω τους για να βρει κάποια θεραπεία προφανώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα εν τω μεταξυ,δεν εμοιαζε καθολου με τη Λορι αυτο το ζομπι,καταρχας ποτε προλαβαν και πεσαν τα μαλλια...ελεος,στην αρχη τη περασα για αλλο ζομπι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να ειναι ζωντανη δεν γινεται θελουν δεν θελουν εδω η αλλη την εσφαξε κανονικα... Δεν γινεται να μην ηταν η Λορι ρε παιδια,δηλαδη την εφαγε ολη δεν εμειναν ουτε τα κοκκαλα?χαχχα δεν γινονται αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o walker ηταν αντρασ και η λορι ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. telio episodeio !!!!! sto thlefono nomizw pws 3erw poios einai (apo to comic) alla den lew gt 8a 8ewrh8ei spoiler .... to woodbury prepei na metanomasth se polh twn trelwn. H Michonne einai foberh kai kala kanei pou den empisteuete kanenan. O Rick krima exei trela8ei kai auto me fobizei ligo ews polu .... Tromerh h arena me tous walkers elpizw h Andrea na katalabe me poious exei na kanei !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H λορι φορουσε τζιν. αυτος υφασματινο παντελονι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Osoi exoun diavasei to comic xeroun poios einai sto tilefono min viazeste na vgalete simberazmata oute apo tora alla oute kai otan to deite sto epomeno episodio oso gia to zombi den iparxei periptosi na itan i lori to the walking dead den exei kanei pote apotiximenes skines den iparxei periptosi na itan toso xalia kata ta alla foveor to episodio makari na exei 9 sezon ayti i seira ienai foveri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν υπηρχε και η τομη πουθενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδια εχουν περασει το πολυ 10 λεπτα απο οτι εχει γινει.... σε καμια περιπτωση δεν θα γινοταν η λορι ετσι τοσο γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paidia to eixan vgalei ti panteloni na thn 3egennhsoun den paizei na htan auth..antras htan o walker!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά πρώτων να είναι το zombie η Lori όχι απλά δεν υπάρχει καμια πιθανότητα απλά πιο σίγουρο είναι ότι θα γίνω εγώ πρωθυπουργός τις Ελλάδας παρα αυτό δεύτερον με τίποτα να την έφαγε, ρούχα κόκκαλα κλπ που πήγανε??Τα έφαγε και αυτά δεν νμζω............

    Όσο για μια λύση που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι είτε μάζεψε το πτώμα η Karol είτε ότι είναι ζωντανή και την έσωσε η Karol(μιας και μάθαινε να κάνει καισαρική) είτε ότι απλά εξαφανίστηκε το σώμα τις έτσι απλά(πράγμα απίθανο).

    Για τον κυβερνήτη το περίμενα ότι θα έχει την κόρη του σαν zombie μαζί γενικά η πόλη έχει κάτι το να θες να παρακολουθείς όπως πχ το σημερινό ο αγώνας με τα zombie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ραααααααααααααααφ13 Νοεμβρίου 2012 στις 12:28 π.μ.

    η τομη φενεται ολοκαθαρα...δες το ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ρχισω απο το τελος, αν το τηλεφωνο ειναι κανονικο και οχι η φαντασια του Ρικ,αφηνει πολλα.Πρωτο τ οτι το κανονικο καταφυγιο υπαρχει,λογο και του στρατου που ειδαμε σε προηγουμενα επεισοδια.Αυτο δινει μια ελπιδα στην ομαδα,οπως δινει και η ευθυνη να προστατευουν τωρα πια το μωρο.Για το fake καταφυγιο του κυβερνητη,νομιζω οτι θα το πληρωσουν ακριβα ολοι οι κατοικοι του και βλεπω να καταρεει η αυτοκρατορια του με μια επιδρομη απο Ζομπι.Παρα ναι ασφαλης και οι αγνοια οδηγει σε μοιραια λαθη.Αναμενω την συνεχεια μ αγωνια.Α! Ξεχασα και ενα μου φανηκε οτι το ζομπι που σκοτωσε ο Ρικ ειχε κανει δειπνο την Λορι οχι οτι ηταν αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωραιο το επεισοδιο! εγω δεν σκεφτηκα καθολου πως το zombie ισως ειναι η lori! και εγω νομιζα βασικα πως την εφαγε μολις ειδα την κοιλια χαχα δεν νομιζω πως ειναι η lori γιατι οσους ειδαμε μεχρι στιγμης που εγιναν zombie μετα εμοιαζαν! αυτο ηταν εντελως σαν αντρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "It isn't until after nightfall that Daryl and Maggie return to the prison. Daryl takes charge of the bottle and quiets the screeching baby with a drink. Carl says he was thinking of names for the kid -- and rattles off the names of their departed friends, including Lori. Daryl suggests "little asskicker." Rick, meanwhile, finds the spot where Lori was cut open, but doesn't find Lori. He does find a walker with a bloated belly nearby. He stabs its belly over and over." Afto einai ena kommati apo tin perilipsi tou epeisodiou sto Imdb k leei kathara pws den einai h Lori.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταρχάς οι παραγωγοί έχουν διευκρινίσει ότι η Lori είναι 100% πεθαμένη και εκείνος ήταν ένας καλοταϊσμένος walker.... απλά δεν ήθελαν να δείξουν σκηνή όπου ο γιος πυροβολεί την νεκρή μητέρα του στο κεφάλι.... τώρα τι έγιναν τα κόκαλα ... μπορεί να είναι κάπου στοιβαγμένα σε μια γωνίτσα.. ξέρω κι εγώ.. τι να πω... Όσο για το τηλεφώνημα.... μια παρατήρηση δικιά μου να κάνω... O Rick ενώ έχει ξεφύγει τελείως πρώτα ακούει ένα πάρα πολύ δυνατό κλάμα μωρού και μετά ένα τηλέφωνο να χτυπάει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ καλό το επεισόδιο!!! Ωραίες οι σκηνές στην πόλη, μ' αρέσει που μαθαίνουμε πολλά γι' αυτήν (ενώ δεν τα ξέραμε... τέλος πάντων!)

    Πεσμένο σε σχέση με το προηγούμενο, αλλά δε γίνεται να είναι όλα τα επεισόδια κορυφαία (δεν είναι lost). O Rick είναι χαμένος, και η ερμηνεία του ηθοποιού είναι τέλεια! Ο καλύτερος ηθοποιός της σειράς!!! Ο Carl έχει γίνει αναίσθητος, όταν μεγαλώσει θα γίνει ο Governor No2!

    Όσο για τη Λόρι, είδατε κόψιμο στην κοιλιά του ζόμπι, και αμέσως είπατε ότι είναι η Λόρι. Το παιδί από το κέντρο της κοιλιάς το βγάζουν, όχι από το πλάι. Όταν βλέπετε τα επεισόδια, συγκεντρωθείτε λίγο, έλεος τα έχουμε και με το fringe αυτά!!! Μη σκέφτεστε θεωρίες την στιγμή που παίζει το επεισόδιο. Απλά απολαύστε το!!! Η Λόρι πέθανε, δεν θέλουν να την δείξουν για 1000+1 λόγους. Δεν γίνεται να έχει γλιτώσει, αιμμοραγία+ζόμπι+πιθανός τραυματισμός από την σφαίρα (σε περίπτωση που αστόχησε)=τελειωμένη υπόθεση!
    Στο επόμενο επεισόδιο λοιπόν είναι η ώρα της μεγάλης επανένωσης... Περιμένουμε.
    Οσο για το τηλεφώνημα... Κορυφαία σκηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "terastia simasia exei poios einai piso apo thn allh akrh tou thlefonou!!!"


    Κράτα μικρό καλάθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η karol έσωσε την λόρι και τελικά καλά έκανε ο γιος της που δεν την πυροβόλησε!! Όσοι νόμιζαν πως εκείνο το ζόμπι ήταν η λόρι πρέπει να είναι πολύ χαζός όμως!! ακόμα χειρότερα ότι την έφαγε!! χαχαχα ότι να ναι!! Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν κόμικ η σειρά! Ενδιαφέρον! Δλδ ακολουθεί ο παραγωγός κατά γράμμα; Ποιος ξέρει να μου πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H Λορυ πεθανε... το ειπε και ο παραγωγος και βγηκε και η ιδια η ηθοποιος και το ειπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά είπα εγώ πως είσαι η καθυστερημένος η troll

    ΑπάντησηΔιαγραφή