Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο Chad Coleman (Tyreese) για την ιστορία των νέων αφίξεων, τους έρωτες και την αρχηγία.




















Μετά από πολλές εικασίες και έπειτα την επιβεβαίωση της προσθήκης του Chad Coleman στο The Walking Dead ως Tyreese (Ταϊρίς), έγινε ο πιο πρόσφατος χαρακτήρας που μεταφέρθηκε από τις σελίδες στην οθόνη. Πρόσφατες ενδείξεις δείχνουν ότι θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας. Το The Hollywood Reporter μιλώντας μαζί του έμαθε μερικά στοιχεία για αυτόν και το πώς συνδέεται με την συνολική κατάσταση που επικρατεί. Προσοχή ακολουθούν spoilers!

Για το κατά πόσο θα εφαρμοστεί η προϊστορία που έχει ο Tyreese από το κόμικ στην σειρά:

"Είναι ένας πρώην παίχτης του αμερικάνικου Football και ανθρωπιστής. Κάποιος που πραγματικά εκτιμά την ανθρώπινη ζωή και θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρηθεί αυτή η ιερότητα. Σε αυτόν τον υπερβίαιο, μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, είναι αποφασισμένος να διατηρήσει την ανθρωπιά του και αυτό είναι αρκετά συναρπαστικό. Θα πρέπει να το διαπραγματευτεί αυτό και κατά πόσο είναι ο ίδιος πρόθυμος να ασκήσει πίεση και να κινήσει τα πράγματα αυτού του είδους."

Από που προέρχεται ο Tyreese και η ομάδα του:

"Ζούσαν σε αποθήκες στο Jacksonville, βγήκαν από αυτές και όλοι τους προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ατλάντα, στο CDC, σκεπτόμενοι πως εκεί πρέπει να πάνε, στον δρόμο μάζεψαν έναν αριθμό ανθρώπων και είχαν κι αυτοί τις (δια)μάχες τους. Ήταν 25 άτομα και όλο μειώνονταν. Θα απευθυνθούν σε αυτό. Όταν μας είδατε εκεί έξω στο δάσος, ήταν κοντά στο τέλος τους. Όση κόλαση έζησε ο Rick και η ομάδα του εκεί έξω τόσο ζήσαμε κι εμείς."

Όσο για ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ του Tyreese και της Carol (σύμφωνα με το κόμικ) ο Coleman λέει ότι παίζει ένα γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι ή κάτι που θα προκαλέσει τον Tyreese να αποκαλύψει [..] ένα μέρος του εαυτού του με το οποίο πρέπει ο ίδιος να ασχοληθεί.

Και για την δυνατότητα του Tyreese να αναλάβει ως ηγέτης, μετά από την πρόταση που είδαμε να κάνει στο promo ο Carl προς τον Rick σχετικά με το να αφήσει την αρχηγία:

"Δεν το βλέπω, έτσι θα βγω έξω από τα νερά μου και δεν μπορώ πραγματικά να νιώσω οικεία με κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά βαρύ, αλλά μείνετε συντονισμένοι. Προσωπικά ως Tyreese θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα."

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-chad-coleman-tyreese-backstory-romance-leadership/

2 σχόλια:

  1. fenete arketa endiaferon xaraktiras! apo thn mia akrh sthn omada tha exoume thn Michonne kai apo thn allh ton Tyreese!!!

    tha pextei kati erwtiko me thn carol? kai o daryl tha minei mpoukala??? eides epitixies h saura!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. There's SHOCKING news in the sports betting industry.

    It has been said that any bettor must watch this,

    Watch this or stop betting on sports...

    Sports Cash System - Sports Betting ROBOT

    ΑπάντησηΔιαγραφή